• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
یعنی تو از خدا برای بیشتر شدن نعمت بارش برف تو تبریز تو خلوتت هم درخواستی نداشتی !!!!! اگه جوابش بله است نوشته خودت رو نقض کردی و اگر جوابت نه که هیچی .....

با قاطعیت میگم نه ؛ چون هر چی خودش صلاح بدونه من راضی ام هیچگاه از خدا چیزی برای خودم نمیخوام شک نکن. اگر مصلحتش بر این باشه که تبریز تا 100 سال یه قطره برف و بارون نباره من لام تا کام حرفی نمی زنم چون به رضای او راضی هستم. خدا رو به خاطر خودش میخوام نه خودم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب امیر جان ما هم این اعتقاد رو داریم که فکر و ذهن ما هم میتونه بر این ماجرا تاثیر بزاره و در واقع خواست اکثر بچه های اینجا اینه که بارش سنگینی اتفاق بیفته و مطمئنن قدرت انرژی ذهن افرادیکه اینجا هستند چندین برابر افرادی است که نمی خوان این بارش ها اتفاق بیفته پس ما هم بر محیط اطرافمون سعی میکنیم انرژی بیشتری بفرستیم تا این بارش ها اتفاق بیفته!!!

ببین هادی جان

این سامانه از همون اول با قدرت زیادی داشت سمت مشهد می اومد من یکی که تو این چند سال ناوه ای به این قدرتمندی و به مقصد مشهد ندیده بودم.

من خودم شخصا ادعایی تو هواشناسی ندارم ولی لااقل نقشه ها رو شاید بگم باهشون زندگی میکنم و به جرات میگم هیچ وقت اینقدر از وقوع بارش تو مشهد مطمئن نبودم همین الان هم نقشه ها و همه چیز واسه مشهد از خیلی از نقاط دیگه ایران مهیا تر ولی یک چیز عجیبی داره لنگ میزنه که من یکی واسش تعریفی ندارم جز همون چیزی که گفتم!

بعد هم کسی که این ادعا رو کردم منظورم مهدی عزیز هست من یکی شاگرد کوچیکش محسوب میشم و ایشون از همه ما که اینجا هستیم علمش در زمینه هواشناسی بیشتره و مطمئن باش که مثل من متحیر و حیران شده.

من الان راستش این چند روزه علاقه ای به آپدیت کردن وبلاگم ندارم دقیقا علتش همینه چون نمی تونم این موضوع رو از لحاظ علمی توضیح و تفسیرش کنم واینجاست که دیگه ترمز میگیرم و میگم این خواست و اراده خیلی بزرگتر و فراتر از این حرفاست!

همه هم میدونند که من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی در برابر خیلی چیزا آدم باید سر تسلیم فرود بیاره!!!

hamed2148

کاربر ويژه
ما که خدای نکرده مشرک نیستیم ولی واقعیتو بگم نارحت نشی خرافاتیم نیستیم

من بارش برف رو دوست دارم به خاطر اینکه گوشه ای از زیبایی های خداست و وقتی همه جا سفید میشه دیگه بالا و پایین شهر نداره و همه جا یک رنگیه . کدام خرافات ، مگه خدا خرافست ، به نظرم از خدا بخواه و او هم جوابت و میده ...

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان من به موضوع انرژی که از انسان به طبیعت وارد میشه تا دنیا رو اون طور که اون دوست داره و فقط برای اون فرد تغییر بده اعتقاد دارم و اصلن قبول ندارم که صرفن به خاطر چند نفر بارش یک مملکت از بین بره چه برسه به یک شهر اصلن بر اساس همون عدل خدا هم این موضوع رد شده است و امیدوارم چنان برفی در روز جمعه و شنبه بیاد که خط بطلانی باشه بر این موضوع!!! و اگر هم نیومد به حساب دعا و نماز و اینجور چیزا نمیزارم

hamed2148

کاربر ويژه

ببین هادی جان

این سامانه از همون اول با قدرت زیادی داشت سمت مشهد می اومد من یکی که تو این چند سال ناوه ای به این قدرتمندی و به مقصد مشهد ندیده بودم.

من خودم شخصا ادعایی تو هواشناسی ندارم ولی لااقل نقشه ها رو شاید بگم باهشون زندگی میکنم و به جرات میگم هیچ وقت اینقدر از وقوع بارش تو مشهد مطمئن نبودم همین الان هم نقشه ها و همه چیز واسه مشهد از خیلی از نقاط دیگه ایران مهیا تر ولی یک چیز عجیبی داره لنگ میزنه که من یکی واسش تعریفی ندارم جز همون چیزی که گفتم!

بعد هم کسی که این ادعا رو کردم منظورم مهدی عزیز هست من یکی شاگرد کوچیکش محسوب میشم و ایشون از همه ما که اینجا هستیم علمش در زمینه هواشناسی بیشتره و مطمئن باش که مثل من متحیر و حیران شده.

من الان راستش این چند روزه علاقه ای به آپدیت کردن وبلاگم ندارم دقیقا علتش همینه چون نمی تونم این موضوع رو از لحاظ علمی توضیح و تفسیرش کنم واینجاست که دیگه ترمز میگیرم و میگم این خواست و اراده خیلی بزرگتر و فراتر از این حرفاست!

همه هم میدونند که من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی در برابر خیلی چیزا آدم باید سر تسلیم فرود بیاره!!!

انسان هر چقدر علمش بالاتر میره ، فروتنی وخاکساریش هم بیشتر میشه :گل::گل::گل:

ماهان.

کاربر ويژه
اگه امشب عددی نگی پس علمت به چه دردی میخوره !!! نکنه میخوای 2 دقیقه مونده بگی !!!

علم انسان ها در طول تاریخ پیشرفت داشته. با دانش فعلی ممکنه انسان نتونه پیش بینی دقیقی انجام بده، اما همین پیش بینی ها و علم فعلی نسبت به علم دنیا در زمان حضرت رسول معجزه به حساب میاد.
ناآگاهی انسان ها در طول تاریخ اونا رو به سمت ماورا الطبیعه سوق می داد. یک زمانی برای رعد و برق خدایانی قایل شدند. برای امواج دریا خدا و برای زلزله هم خدا. انسان بی اطلاع نمی تونست در برابر نظم طبیعت توجیهی داشته باشه و این اون رو به سمت ماورا الطبیعه سوق داد. الانم همین وضعیت همچنان موجوده.

mohamad$

کاربر ويژه
حالا مگه هر سیستمی میاد باید حتما بباره هر شهری ؟ اگر اینطور بود که نرمال ایران 250 میلیمتر نبود . 800 میلیمتر میشد .

روح الله تهران

کاربر ويژه
به نظر من از فردا صبح مناطق شمال غرب و بتدریج غرب شاهد بارش شدید برف خواهند بود که تا عصر و شب به مناطق مرکز و دامنه های البرز و سواحل دریای خزر خواهد رسید اگر بارش های تهران از شب شروع کنه و سرما نیز همراهی کنه بامداد پنج شنبه اکثر مناطق تهران بارش برف خواهند داشت :شاد2:

هواشناس

کاربر ويژه
علم انسان ها در طول تاریخ پیشرفت داشته. با دانش فعلی ممکنه انسان نتونه پیش بینی دقیقی انجام بده، اما همین پیش بینی ها و علم فعلی نسبت به علم دنیا در زمان حضرت رسول معجزه به حساب میاد.
ناآگاهی انسان ها در طول تاریخ اونا رو به سمت ماورا الطبیعه سوق می داد. یک زمانی برای رعد و برق خدایانی قایل شدند. برای امواج دریا خدا و برای زلزله هم خدا. انسان بی اطلاع نمی تونست در برابر نظم طبیعت توجیهی داشته باشه و این اون رو به سمت ماورا الطبیعه سوق داد. الانم همین وضعیت همچنان موجوده.

سلام

با منطقی که داری همیشه حرف حق رو با جسارت و عالی می زنی ، واقعا افتخار می کنم به اشخاصی مثل تو تو این فروم

hamed2148

کاربر ويژه
دوستان من به موضوع انرژی که از انسان به طبیعت وارد میشه تا دنیا رو اون طور که اون دوست داره و فقط برای اون فرد تغییر بده اعتقاد دارم و اصلن قبول ندارم که صرفن به خاطر چند نفر بارش یک مملکت از بین بره چه برسه به یک شهر اصلن بر اساس همون عدل خدا هم این موضوع رد شده است و امیدوارم چنان برفی در روز جمعه و شنبه بیاد که خط بطلانی باشه بر این موضوع!!! و اگر هم نیومد به حساب دعا و نماز و اینجور چیزا نمیزارم

خداوند از وجود خودش در درون انسان نهاد و اون رو اشرف مخلوقان کرد چون حامل وجود خدا در زمین شد ، انرژی انسان ناشی از وجود خداوند زیباست!!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان به نظر من خداوند به وکیل مدافع نیاز ندارد ( اگه خدا تعصب بعضی ها رو داشت جهان هستی شکل و شمایل فعلی رو نداشت ) به قول قرآن (الله الصمد)
در ضمن نمی تونم قطعی بگیم دلیل این مسئله برف و بارون زائرین امام رضا هستند یا خیر ( چون ماورا العطبیعه رو نمیشه با مسائل طبیعی قاطی کرد این مسائل به باور بشر بر می گرده )
من خودم یادمه سال هایی رو که در این ایام برف و بارون هم داشتیم

کدخدا

کاربر ويژه
من بارش برف رو دوست دارم به خاطر اینکه گوشه ای از زیبایی های خداست و وقتی همه جا سفید میشه دیگه بالا و پایین شهر نداره و همه جا یک رنگیه . کدام خرافات ، مگه خدا خرافست ، به نظرم از خدا بخواه و او هم جوابت و میده ...

من نگفتم خدا خرافات من فقط گفتم مشکلاتمون گردن خدا نندایم همین خونه بد میسازیم زلزله میشه خراب میشه همه میمیرن اونوقت بگیم خواست خداست
ماشینامون مثلا پراید ناامنه جاده هامون ناامنه مردم تصادف میکنن میمیرن بگیم خواست خداست سرنوشت ماست و....
بدترین گناه اینه اشتباهاتمون گردن خدا بندازیم و بس

navid-mashhad

کاربر ويژه
یکی میگه دلیل برف و بارون فلانه
یکی دیگه میگه به نظر من اینطوری نیست
هر کسی یک ایدئولوژی شخصی برای خودش داره و دنیا رو با عینک خودش می بینه
حتی تصورات ما از خداوند و جهان هستی با هم متفاوته
پس نباید چون دیگری به عقیده ما نیست تفتیش عقاید بکنیم

کدخدا

کاربر ويژه

ای جانم خیلی قشنگ گفتی :گل:

میتونستم هزار بار لایک میکردم :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا