• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
hlfk7e4h1ndbvthf362.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
حامد عزیز از مشهد شما برای خودت نقل قول میزنی و از خودت سوال میپرسی ؟ تشکر میکنم

hamed2148

کاربر ويژه

سلام مهدی جان

اول از همه باید بگم که در استادی کم نداری .

در ثانی من هم چند روز پیش گفتم تو قضیه بارش این هفته شمال شرق دقیقا هون بحث زائرین امام رضا ست و خوب بقول معروف 50 درصد خدا برای بارش درست بود ولی 50 درصد خیلی از آدم برای این روزها النگ میزد.

بعضی چیزها هست که ربطی به علم و قوانین فیزیک نداره و من هم کاملا باهت موافقم و گرنه با یک همچین الگویی باید ما شاهد یک طوفان بزرگ و بیسابقه برف در شمال شرق و مشهد می بودیم!!!!!!!!!

من خودم اینقدر تو مشهد ( بین مردم) و وبلاگم انرژی اینکه خدا کنه هوا در اون روزها خوب باشه شنیدم و اگه یادتون هم باشه همینجا گفتم انرژی آدما قدرت تغییر چرخه و نظام طبیعت رو داره !!

استاد حرف دل منو زدی به خداوندی خدا اگه او نخواد یک قطره بارون هم جاری نمیشه پس نگو نه بگو هر چی خدا بخواد ما که مسلحتش رو درک نمی کنیم ..

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
چه ربطی به زوار پای پیاده داره؟! به نظر شما عدالت خداوندی این هست که خاک یک کشور تشنه بمونه که 100 نفر زائر به مشکل نخورن؟! اون هم افرادی که کنار جاده پیاده روی میکنند و مثل زمان قدیم از وسط بیابون ها حرکت نمیکنند؟!

پاکی و قداست امام رضا جای خودش، چاکرش هم هستم اما لطف کنید با مسئله علمی بصورت علمی برخورد کنید!

در یک پاراگراف این موضوع رو خلاصه میکنم، مرکز سیستم بعد از عبور از ترکیه به شدت تحلیل میره، دلیلش هم برمیگرده به عدم تغذیه رطوبتی مناسب از سمت دریاهای جنوبی در زمان وجود موج اصلی به کشور، با وارد شدن هوای سرد پشت سیستم، موج دوباره عمیق میشه و با تغییر جهت جریانات جنوبی، تغذیه رطوبتی مناسب میشه و نتیجه میشه بارش خوب روی افغانستان.

خوب همه اينهايي هم كه گفتي كار خدايه ديگه. اتفاقا خدا خوب بلده چه جوري در و تخته جور كنه كه كارش از نظر علمي هم مو لا درزش نره.

hamed2148

کاربر ويژه
حامد عزیز از مشهد شما برای خودت نقل قول میزنی و از خودت سوال میپرسی ؟ تشکر میکنم

نقل قول نمی زنم، ولی بعضی چیزا علمی نیست و نمی تونیم بگیم حتما اگه اینجوریه. پس چرا ما اینجا هستیم مگه یکجورایی از خدا نمی خوایم تا بباره ، پس دعا و نماز بارون هم کشکه!!!!!

روح الله تهران

کاربر ويژه
سلام بر تمام دوستان متاسفانه دو روز بود اینترنت منطقه ما قطع شده بود میبینم تغییرات زیادی انجمن پیدا کرده :ایرانجمن:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام مهدی جان

اول از همه باید بگم که در استادی کم نداری .

در ثانی من هم چند روز پیش گفتم تو قضیه بارش این هفته شمال شرق دقیقا هون بحث زائرین امام رضا ست و خوب بقول معروف 50 درصد خدا برای بارش درست بود ولی 50 درصد خیلی از آدم برای این روزها النگ میزد.

بعضی چیزها هست که ربطی به علم و قوانین فیزیک نداره و من هم کاملا باهت موافقم و گرنه با یک همچین الگویی باید ما شاهد یک طوفان بزرگ و بیسابقه برف در شمال شرق و مشهد می بودیم!!!!!!!!!

من خودم اینقدر تو مشهد ( بین مردم) و وبلاگم انرژی اینکه خدا کنه هوا در اون روزها خوب باشه شنیدم و اگه یادتون هم باشه همینجا گفتم انرژی آدما قدرت تغییر چرخه و نظام طبیعت رو داره !!

خوب امیر جان ما هم این اعتقاد رو داریم که فکر و ذهن ما هم میتونه بر این ماجرا تاثیر بزاره و در واقع خواست اکثر بچه های اینجا اینه که بارش سنگینی اتفاق بیفته و مطمئنن قدرت انرژی ذهن افرادیکه اینجا هستند چندین برابر افرادی است که نمی خوان این بارش ها اتفاق بیفته پس ما هم بر محیط اطرافمون سعی میکنیم انرژی بیشتری بفرستیم تا این بارش ها اتفاق بیفته!!!

کدخدا

کاربر ويژه
نمیخواستم وارد بحثتون شم فقط یه جمله میگم همه چی دست خداست شکی درش نیست ولی همون خدا انسان افرید و اشرف مخلوقاتش کرد و ازادی بهش داد مشکل اینجاست که ما همه مشکلاتمون گردن خدا میندازیم و ازش فرار میکنیم میگیم قسمت این بوده

به نظر من بارش تو یه روز خاص اصلا ربطی به اون روز نداره این کار طبیعت و بس

هواشناس

کاربر ويژه
نمیخواستم وارد بحثتون شم فقط یه جمله میگم همه چی دست خداست شکی درش نیست ولی همون خدا انسان افرید و اشرف مخلوقاتش کرد و ازادی بهش داد مشکل اینجاست که ما همه مشکلاتمون گردن خدا میندازیم و ازش فرار میکنیم میگیم قسمت این بوده

منظور من همین بود

امیر محسن جان بهم حق بده ، به خدا از زجری که داریم به خاطر همین خرافات میکشیم ناراحتم واسه همین بغضم ترکید اون پست رو نوشتم. خدا همه کاره هست ولی دیگه نباید خدا رو هم وارد خرافات خودمون کنیم ... :گل:

hamed2148

کاربر ويژه
آره خدا بیکار نشسته فقط سیستم های جوی رو روی مشهد تنظیم کنه بباره یا نه!! تمام مشکلات دنیا همین زائرین امام رضا بود و بس که اونم شکر خدا حل شد!!

اینقدرا هم درک این مطلب سخت نیست !! دقت کن خدا قادر و تواناست پس در نتیجه بیکار نیست ، بادها در اختیار اوست و اوست که می رویاند و زنده می کند .

hamed2148

کاربر ويژه

کار طبیعت است و این جزء قانون های تکوینی خداست و ارده خدا از همه امور بالاتر است .

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
اینجا هتل بسیار زیبای رامسر واقعا جای زیبا و جالبیه با مالکیت و مدیریت خصوصی ساتش telecabinramsar توصیه میکنم برید فضاش عالیه

hamed2148

کاربر ويژه
منظور من همین بود

امیر محسن جان بهم حق بده ، به خدا از زجری که داریم به خاطر همین خرافات میکشیم ناراحتم واسه همین بغضم ترکید اون پست رو نوشتم. خدا همه کاره هست ولی دیگه نباید خدا رو هم وارد خرافات خودمون کنیم ... :گل:

یعنی تو از خدا برای بیشتر شدن نعمت بارش برف تو تبریز تو خلوتت هم درخواستی نداشتی !!!!! اگه جوابت بله است نوشته خودت رو نقض کردی و اگر جوابت نه که هیچی .....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا