سلام مهدی جان
اول از همه باید بگم که در استادی کم نداری .
در ثانی من هم چند روز پیش گفتم تو قضیه بارش این هفته شمال شرق دقیقا هون بحث زائرین امام رضا ست و خوب بقول معروف 50 درصد خدا برای بارش درست بود ولی 50 درصد خیلی از آدم برای این روزها النگ میزد.
بعضی چیزها هست که ربطی به علم و قوانین فیزیک نداره و من هم کاملا باهت موافقم و گرنه با یک همچین الگویی باید ما شاهد یک طوفان بزرگ و بیسابقه برف در شمال شرق و مشهد می بودیم!!!!!!!!!
من خودم اینقدر تو مشهد ( بین مردم) و وبلاگم انرژی اینکه خدا کنه هوا در اون روزها خوب باشه شنیدم و اگه یادتون هم باشه همینجا گفتم انرژی آدما قدرت تغییر چرخه و نظام طبیعت رو داره !!
چه ربطی به زوار پای پیاده داره؟! به نظر شما عدالت خداوندی این هست که خاک یک کشور تشنه بمونه که 100 نفر زائر به مشکل نخورن؟! اون هم افرادی که کنار جاده پیاده روی میکنند و مثل زمان قدیم از وسط بیابون ها حرکت نمیکنند؟!
پاکی و قداست امام رضا جای خودش، چاکرش هم هستم اما لطف کنید با مسئله علمی بصورت علمی برخورد کنید!
در یک پاراگراف این موضوع رو خلاصه میکنم، مرکز سیستم بعد از عبور از ترکیه به شدت تحلیل میره، دلیلش هم برمیگرده به عدم تغذیه رطوبتی مناسب از سمت دریاهای جنوبی در زمان وجود موج اصلی به کشور، با وارد شدن هوای سرد پشت سیستم، موج دوباره عمیق میشه و با تغییر جهت جریانات جنوبی، تغذیه رطوبتی مناسب میشه و نتیجه میشه بارش خوب روی افغانستان.
حامد عزیز از مشهد شما برای خودت نقل قول میزنی و از خودت سوال میپرسی ؟ تشکر میکنم
سلام مهدی جان
اول از همه باید بگم که در استادی کم نداری .
در ثانی من هم چند روز پیش گفتم تو قضیه بارش این هفته شمال شرق دقیقا هون بحث زائرین امام رضا ست و خوب بقول معروف 50 درصد خدا برای بارش درست بود ولی 50 درصد خیلی از آدم برای این روزها النگ میزد.
بعضی چیزها هست که ربطی به علم و قوانین فیزیک نداره و من هم کاملا باهت موافقم و گرنه با یک همچین الگویی باید ما شاهد یک طوفان بزرگ و بیسابقه برف در شمال شرق و مشهد می بودیم!!!!!!!!!
من خودم اینقدر تو مشهد ( بین مردم) و وبلاگم انرژی اینکه خدا کنه هوا در اون روزها خوب باشه شنیدم و اگه یادتون هم باشه همینجا گفتم انرژی آدما قدرت تغییر چرخه و نظام طبیعت رو داره !!
آره خدا بیکار نشسته فقط سیستم های جوی رو روی مشهد تنظیم کنه بباره یا نه!! تمام مشکلات دنیا همین زائرین امام رضا بود و بس که اونم شکر خدا حل شد!!
نمیخواستم وارد بحثتون شم فقط یه جمله میگم همه چی دست خداست شکی درش نیست ولی همون خدا انسان افرید و اشرف مخلوقاتش کرد و ازادی بهش داد مشکل اینجاست که ما همه مشکلاتمون گردن خدا میندازیم و ازش فرار میکنیم میگیم قسمت این بوده
به نظر من بارش تو یه روز خاص اصلا ربطی به اون روز نداره این کار طبیعت و بس
آره خدا بیکار نشسته فقط سیستم های جوی رو روی مشهد تنظیم کنه بباره یا نه!! تمام مشکلات دنیا همین زائرین امام رضا بود و بس که اونم شکر خدا حل شد!!
نمیخواستم وارد بحثتون شم فقط یه جمله میگم همه چی دست خداست شکی درش نیست ولی همون خدا انسان افرید و اشرف مخلوقاتش کرد و ازادی بهش داد مشکل اینجاست که ما همه مشکلاتمون گردن خدا میندازیم و ازش فرار میکنیم میگیم قسمت این بوده
به نظر من بارش تو یه روز خاص اصلا ربطی به اون روز نداره این کار طبیعت و بس
کار طبیعت است و این جزء قانون های تکوینی خداست و ارده خدا از همه امور بالاتر است .
منظور من همین بود
امیر محسن جان بهم حق بده ، به خدا از زجری که داریم به خاطر همین خرافات میکشیم ناراحتم واسه همین بغضم ترکید اون پست رو نوشتم. خدا همه کاره هست ولی دیگه نباید خدا رو هم وارد خرافات خودمون کنیم ... :گل: