خوب علي جان به ايشون حق بده! بنده خدا زحمت ميكشه و اطلاعات جمع ميكنه و مطالعه ميكنه و مقاله مينويسه و نقشه هاي ناياب ميزاره و بعد يك عده به اصطلاح استاد هواشناسي ميان و از اين اطلاعات به نام خودشون استفاده ميكنند و بعد به خيال خودشون باعث پويايي فروم و انجمن و سايتشون ميشن! حالا اگه يك كم شيرفلكه اينجا بسته بشه ميبيني اونا هيچ خبري از اوضاع جوي نخواهند داشت و يا تحليل هاشون پر از غلط ميشه!الان ميبيني كه به اصطلاح استادشون از بعضي مطالب علمي اينجا استفاده ميكنه و شده تكه كلامش! ولي بهت ميتونم قول بدم تا 2 هفته پيش نميدونست اين كلمات يعني چی؟ اشكال نداره استفاده كنند ولي چه خوب هست كه حق استادشون رو هم رعايت كنند و نامي ازش ببرن
يه لقمه نون و هواشناسى هست دور هم ميزنيم ديگه ناراحت شدن نداره كه :خنده1:
بزودى انشالله كه همه را اين طورى ببينم :شاد2:
اميرمحسن برگرد كه بدون شما اين محفل هيچ صفايى نداره داداش :گل:
خوب علي جان به ايشون حق بده! بنده خدا زحمت ميكشه و اطلاعات جمع ميكنه و مطالعه ميكنه و مقاله مينويسه و نقشه هاي ناياب ميزاره و بعد يك عده به اصطلاح استاد هواشناسي ميان و از اين اطلاعات به نام خودشون استفاده ميكنند و بعد به خيال خودشون باعث پويايي فروم و انجمن و سايتشون ميشن! حالا اگه يك كم شيرفلكه اينجا بسته بشه ميبيني اونا هيچ خبري از اوضاع جوي نخواهند داشت و يا تحليل هاشون پر از غلط ميشه!الان ميبيني كه به اصطلاح استادشون از بعضي مطالب علمي اينجا استفاده ميكنه و شده تكه كلامش! ولي بهت ميتونم قول بدم تا 2 هفته پيش نميدونست اين كلمات يعني چی؟ اشكال نداره استفاده كنند ولي چه خوب هست كه حق استادشون رو هم رعايت كنند و نامي ازش ببرن
بله آرش جان وضعيت خوب نبود خصوصن آذر ماه! و دي ماه هم با خشكي داره تموم ميشه ولي اين را در نظر داشته باش بهترين برف هاي مشهد حتا در سال هاي خشك هم در بهمن و اسفند اتفاق افتاده و مشهد تا پايان فروردين شانس بارش برف داره پس بهتره اين نا اميدي را بزاريم كنار!
خوب شما هم چند تا برف سنگين در دي ماه رو مثال بزن!؟به جز دي ماه پارسال در سال هاي اخير در دي ما بارش قابلي نداشتيم!و اين واقعيت آب و هواي مشهد هست!
با نظر شما موافقم خوب من هم نظرم همین بود !!
درضمن منظورم از بخش دوم هم اینه که با این دزدی ها و به طبع ناراحت شدن امیرمحسن و یا سایر دوستان که نقشه ها یا تحلیل هاشون کپی میشه اگر این مشکل حل نشه مطمئن باشید این آغازیست بر پایان فروم هواشناسی ....
قبول دارم :گل: ولى منظورم اينه كه دنيا ارزش نداره اون موقع ها منم ناراحت ميشدم يكى پست هاى هواكده را به اسم خودش ميزاشت توو وبلاگش اما حالا ديگه ناراحت نميشم و اگر علمى داشته باشم دريغ نمى كنم به هر حال قرار نيست كه من معلوماتم را با خودم به گور ببرم كهشما هم امیر کورش جان تا سالای پیش که بارش نداشتین روفرم نبودی مثل امسال و یه مقداری هم زود رنج بودی نه!!!!!!!!!!
پنجشنبه 19/10/1392( از ساعت 00 تا 24 ) | جمعه 20/10/1392( از ساعت 00 تا 24 ) | شنبه 21/10/1392( از ساعت 00 تا 24 ) |