• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

روح ا...

New member
سلام بر دوستان:گل:

به نظر میاد طبق نقشه های امروز هفته اینده نیمه شمالی بارش های خوبی خواهد داشت اگه سرما نیز همرهایی کنه عجب میشه
پیش بینی بارش تجمعی هفته آتی، دو هفته آینده و میزان انحراف از میانگین:
prec9.png

aliwinter

Banned

خوب علي جان به ايشون حق بده! بنده خدا زحمت ميكشه و اطلاعات جمع ميكنه و مطالعه ميكنه و مقاله مينويسه و نقشه هاي ناياب ميزاره و بعد يك عده به اصطلاح استاد هواشناسي ميان و از اين اطلاعات به نام خودشون استفاده ميكنند و بعد به خيال خودشون باعث پويايي فروم و انجمن و سايتشون ميشن! حالا اگه يك كم شيرفلكه اينجا بسته بشه ميبيني اونا هيچ خبري از اوضاع جوي نخواهند داشت و يا تحليل هاشون پر از غلط ميشه!الان ميبيني كه به اصطلاح استادشون از بعضي مطالب علمي اينجا استفاده ميكنه و شده تكه كلامش! ولي بهت ميتونم قول بدم تا 2 هفته پيش نميدونست اين كلمات يعني چی؟ اشكال نداره استفاده كنند ولي چه خوب هست كه حق استادشون رو هم رعايت كنند و نامي ازش ببرن

هادی راست میگه دیگه بعضی ها دارن اذیت میکنن فقط باید بخدا سپردشون.:گل:

hamed2148

کاربر ويژه
يه لقمه نون و هواشناسى هست دور هم ميزنيم ديگه ناراحت شدن نداره كه :خنده1:

بزودى انشالله كه همه را اين طورى ببينم :شاد2:

اميرمحسن برگرد كه بدون شما اين محفل هيچ صفايى نداره داداش :گل:

شما هم امیر کورش جان تا سالای پیش که بارش نداشتین روفرم نبودی مثل امسال و یه مقداری هم زود رنج بودی نه!!!!!!!!!!

ali_kermanshah

کاربر ويژه

خوب علي جان به ايشون حق بده! بنده خدا زحمت ميكشه و اطلاعات جمع ميكنه و مطالعه ميكنه و مقاله مينويسه و نقشه هاي ناياب ميزاره و بعد يك عده به اصطلاح استاد هواشناسي ميان و از اين اطلاعات به نام خودشون استفاده ميكنند و بعد به خيال خودشون باعث پويايي فروم و انجمن و سايتشون ميشن! حالا اگه يك كم شيرفلكه اينجا بسته بشه ميبيني اونا هيچ خبري از اوضاع جوي نخواهند داشت و يا تحليل هاشون پر از غلط ميشه!الان ميبيني كه به اصطلاح استادشون از بعضي مطالب علمي اينجا استفاده ميكنه و شده تكه كلامش! ولي بهت ميتونم قول بدم تا 2 هفته پيش نميدونست اين كلمات يعني چی؟ اشكال نداره استفاده كنند ولي چه خوب هست كه حق استادشون رو هم رعايت كنند و نامي ازش ببرن

با نظر شما موافقم خوب من هم نظرم همین بود !!

درضمن منظورم از بخش دوم هم اینه که با این دزدی ها و به طبع ناراحت شدن امیرمحسن و یا سایر دوستان که نقشه ها یا تحلیل هاشون کپی میشه اگر این مشکل حل نشه مطمئن باشید این آغازیست بر پایان فروم هواشناسی ....

آرش-مشهد

کاربر ويژه

بله آرش جان وضعيت خوب نبود خصوصن آذر ماه! و دي ماه هم با خشكي داره تموم ميشه ولي اين را در نظر داشته باش بهترين برف هاي مشهد حتا در سال هاي خشك هم در بهمن و اسفند اتفاق افتاده و مشهد تا پايان فروردين شانس بارش برف داره پس بهتره اين نا اميدي را بزاريم كنار!

درسته هادی عزیز. ان شا الله که اوضاع بهتر بشه. ولی با این وضعیت نقشه ها هیچ امیدی نمیمونه:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان
از شهر یخ زده اصفهان پیام میدم. اصفهان بعد از مدتها به معنی واقعی کلمه ترکونده و با این که 3 روز از بارش گذشته و هوا صاف بوده، کوچه ها پر ابرف و یخ هستند و سرمای شدید شبانه این موضوع رو تشدید میکنه، جالبه که دیروز هرچقدر از تهران به سمت جنوب دور میشدم سرمای هوا سردتر میشد و برف روی کوهها رو پوشانده بود بطوریکه از کاشان تا اصفهان اطراف جاده سفید پوش بود!
چند عکس گرفتم که آپ خواهم کرد، در خصوص موارد پیش آمده هم پست جداگانه ای ارسال میکنم.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
با نظر شما موافقم خوب من هم نظرم همین بود !!

درضمن منظورم از بخش دوم هم اینه که با این دزدی ها و به طبع ناراحت شدن امیرمحسن و یا سایر دوستان که نقشه ها یا تحلیل هاشون کپی میشه اگر این مشکل حل نشه مطمئن باشید این آغازیست بر پایان فروم هواشناسی ....

اصلن خوب نيست اينجور فروم ها وابسته به شخص باشه و بيشتر افراد مصرف كننده باشن و يكي دو نفر زحمت سايت را به دوش بكشن! بايد همه ما سعي كنيم از اين مطالب علمي استفاده كنيم در جهت افزايش علم خودمون تا اين فروم وابسته به شخص نباشه! البته اميرمحسن جان نگفتن نميان بلكه يك مقدار اطلاعات كمتري اينجا ميزارن

DR WHO

کاربر ويژه
شما هم امیر کورش جان تا سالای پیش که بارش نداشتین روفرم نبودی مثل امسال و یه مقداری هم زود رنج بودی نه!!!!!!!!!!
قبول دارم :گل: ولى منظورم اينه كه دنيا ارزش نداره اون موقع ها منم ناراحت ميشدم يكى پست هاى هواكده را به اسم خودش ميزاشت توو وبلاگش اما حالا ديگه ناراحت نميشم و اگر علمى داشته باشم دريغ نمى كنم به هر حال قرار نيست كه من معلوماتم را با خودم به گور ببرم كه

فروم هاى ما مثل مهد كودك شده اين ميگه نقشه خودمه اون ميگه نخيرم نقشه خودمه :خنده1:

بابا بى خيال :خجالت2:

نميدونم چرا ما ايرانى ها نميتونيم باهم اتحاد داشته باشيم ماشالله همه هم حساس :گل:

قصد جسارت نداشتم حرف دلم بود :احترام:

felan123

New member
از بازه زمانی 20 بهمن تا 20 اسفند برای شمال کشور و مشهد و دامنه البرز تهران و سمنان و کرج وغیره...
بارش بیشتر خواهد بود این تجربه شخصی من است
هرچند دیگه زمستون و سرما در اون روز ها مثل این روزها نیست حیف ولی همین 1 روز برف بیاد روز بعد اب شه باید دل بست
به امید خدا

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 19/10/1392​
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
نقشه ها و مدلهای هواشناسینشاندهنده عبور امواجی ضعیف اما ناپایدار از روی استان خراسان رضوی می باشد که بدلیل نبود رطوبت کافی در لایه های نزدیک به سطح زمین پیش بینی می شود ابرناکی طی امروز در سطح استان افزایش و احتمال بارشهای بسیار خفیف و پراکنده در نواحی کوهستانی وجود دارد . اما از فردا با خروج امواج ناپایدار و تضعیف جریانات شمالی و سرد در سطح زمین انتظار داریم در روزهای جمعه و شنبه در بیشتر نقاط استان دما بطور نسبی افزایش یابد . پدیده مهم دیگر در چند روز آینده غبار ، مه (در برخی نقاط مه غلیظ همراه با کاهش دید افقی خواهد بود ) و در بعضی ساعات وزش باد می باشد . بر این اساس : پیش بینی وضعیت جوی استان
پنجشنبه 19/10/1392( از ساعت 00 تا 24 )
جمعه 20/10/1392( از ساعت 00 تا 24 )
شنبه 21/10/1392( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
نیمه ابری تا تمام ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و در نواحی کوهستانی با احتمال بارشهای خفیف و پراکنده برف و بارانصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر
نواحی مرکزی
نیمه ابری تا تمام ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با مه صبحگاهی و غبار محلی و در نواحی کوهستانی با احتمال بارشهای خفیف و پراکنده برف و بارانصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی و غبار محلی گاهی همراه با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی و غبار محلی گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر
نواحی جنوبی
نیمه ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و در نواحی کوهستانی با احتمال بارشهای خفیف و پراکنده برف و بارانصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی و غبار محلی گاهی همراه با وزش بادصاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه صبحگاهی و غبار محلی گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر
شهرستانمشهد
نیمه ابری گاهی ابری همراه با وزش باد ومه رقیق صبحگاهی و غبارمحلی و در نقاط کوهستانی و ییلاقی با احتمال بارش خفیف و پراکنده برف و بارانصاف تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار محلی گاهی با وزش بادصاف تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار محلی گاهی با وزش باد ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
4-
5
4-
10
1-
11
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته شهرستان فریمان با حداقل دمای 9- درجه سانتیگراد سرد ترين و شهرستان سرخس با حداکثر دمای 10+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 4- و 6 درجه سانتیگراد در نوسان بوده و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است. پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

hamed2148

کاربر ويژه
قبول دارم :گل: ولى منظورم اينه كه دنيا ارزش نداره اون موقع ها منم ناراحت ميشدم يكى پست هاى هواكده را به اسم خودش ميزاشت توو وبلاگش اما حالا ديگه ناراحت نميشم و اگر علمى داشته باشم دريغ نمى كنم به هر حال قرار نيست كه من معلوماتم را با خودم به گور ببرم كه

فروم هاى ما مثل مهد كودك شده اين ميگه نقشه خودمه اون ميگه نخيرم نقشه خودمه :خنده1:

نميدونم چرا ما ايرانى ها نميتونيم باهم اتحاد داشته باشيم ماشالله همه هم حساس :گل:

دلم میخواد همونطور ک برای اصفهان گفتی 16 دی برف داره و درست دراومد واسه مشهدم یک پیشبینی بکنی وبگی بارش تپلش برف کی قراره بیاد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام امیر کوروش جان

اول از همه من قهر نکردم و جایی نرفتم و بالاخره کار و زندگی هم دارم و دائم نمیشه که اینجا بشینم و پست بذارم.

تا اون جایی هم که انرژی داشتم هیچ وقت از ارائه مطالب مفید در اینجا دریغ نکردم.

البته خیلی هم خوشحالم که با مطالبی که در این سالها به اشتراک گذاشتم بارورهای نادرست و سنتی اقلیمی شناسی و هواشناسی شما و خیلی از دوستان دیگه رو تونستم اصلاح کنم و از این بابت به خودم هم می بالم.

اون مطلبی هم که در مورد مهدکودک نوشتی در ابنجا مصداق نداره داداش من !

راستی یک سوال چرا هوا کده رو تعطیل کردی؟ چرا هر از گاهی میری ، دوباره بر میگردی و چرا آیدی های مختلف می سازی؟

واقعا در شناسایی مرام و شخصیت واقعی شما یکی که من حیران و سرگردان موندم.

از من گله ای نداشته باش دوست من ، اینکه من قصد دارم در نحوه فعالیتم تجدید نظر کنم و بیشتر از مطالب و اطلاعات شما اساتید استفاده کنم مشکلی داره؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اميرمحسن جان قصد جسارت نداشتم :خجالت2:

مشهد بهمن ١٣٩٢ :گل:

مشاهده پیوست 50328

خواهش میکنم امیر کوروش جان

ببخشید دیگه ، رک بودن جزیی از اخلاق منه و به همین دلیل هست که حرف دلم رو میزنم بعدش همه چی تموم میشه .

شما هم زیاد به دل نگیر.

زمستون امسال هم در ادامه زمستانی رادیکال و غیرقابل پیش بینی خواهد بود و حوادث غیر مترقبه ای در پیش هست.

بنظر من هنوز روزهای بسیار سردی به همراه بارش های شدید در انتظار ایران هست.

DR WHO

کاربر ويژه
ارادت دارم اميرمحسن جان اتفاقا براى همين رك بودن تان هست كه دوست داريم :گل: قبول دارم يكم ادبيات ام بد بود آخه دوست دارم شما را هميشه خوشحال ببينم و ناراحت ميشم شما ناراحت باشى :گل: به هر روى اميدوارم غيرمترقبه خوبى باشه زمستان امسال و دعا ميكنم وضعيت بارشى كشور خسته ايران بهبود بيابد :خجالت2::گل:

aliwinter

Banned
بخدا امیر محسن کم کسی نیست ,علمشون با اینکه رشتشون جغرافیا نیست خیلی بالا تر از خیلی کسایی دیگست این رشته رو خوندن ولی یه درصد علم اقا امیر رو ندارن همش دارن بلوف میززن (از خداخجالت بکشیداینقدرمن من نکنین) ,بازم صد ها درود به غیرت امیر محسن که از این کارها نمیکنه.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا