سلام دوستان عزیز و شب همه شما عزیزان بخیر
اول از همه چیز جا داره، از استاد بهروز عزیز که حق بسیار بزرگی بر گردن جامعه اقلیم شناسی ایران داره از صمیم قلب قدردانی و سپاسگذاری کنم.:گل:
این روزها که مطالب منتشر شده در سایر بلاگها و انجمن ها رو که میخونم دقیقا تاثیرات مطالب بسیار ارزشمند علمی ایشون رو در تحلیل های ارائه شده مشاهد میکنم هر چند که متاسفانه نام از ایشون برده نمیشه ولی ایشون اینقدر بزرگوار هستند که حتی خم هم به ابرشون نمیاد.
مطابق با آخرین برآوردهایی که از نقشه های هواشناسی دارم اینطور بنظر نمیرسه که در در ادامه ماه ژانویه و خصوصا ماه فوریه زمستون خشک و بی بارشی رو در پیشرو داشته باشیم!
از ارائه اطلاعات بصورت نقشه های خاص در اینجا هم به خاطر سوء استفاده هایی که میشه از این پس خودداری میکنم مگر نقشه هایی خیلی روتین و فراگیر باشه
افتضاح به معنای حقیقی کلمه ... تا 2 هفته دیگه هم گرما و هم خشکی .....
اون موجی که امیر محسن میگه هم تبدیل به یک سراب شده هرچی میریم جلوتر بهش نمیرسیم
امسال سال ناهنجاری دمائی بود ک دوستان وعده دادند بود ولی نه برای شمال شرق و تهران بدون شک
حداقل ميتونم بگم كه از گرما خبري نخواهد بود و بارش ها بيشتر به سمت نرمال شدن خواهد رفت! البته دوستان شمال شرق اين را در نظر داشته باشند شرايط دي ماه در منطقه ما هميني هست كه داره اتفاق ميفته و مشابه دوره هاي بلند مدت اين ماه است ! بيشتر بارش هاي شمال شرق از بهمن ماه تا ارديبهشت ماه است كه هنوز شروع نشده! فكر كنم دليل اينكه دوستانمون خيلي بيقرار بارش هستند به خاطر اينه خيلي از مناطق كشورمون بارش هاي خوب داشتند و اين دوستان هم انتظار داشتند كه بارش خوبي در شمال شرق اتفاق بيفته! به اميد خدا از هفته آينده همه چيز به تدريج تغيير خواهد كرد و بارش هاي ما هم آغاز خواهد شد
نرمال دی ماهمون پایین هست ولی نه دیگه در این حد افتضاح که از اول دی تا الان فقط 0.2 میلیمتر باریده باشه. تازه آذر ماه هم افتضاح بوده. فقط دو تا بارش خوب اواخر مهر و اوایل آبان داشتیم!
بله آرش جان وضعيت خوب نبود خصوصن آذر ماه! و دي ماه هم با خشكي داره تموم ميشه ولي اين را در نظر داشته باش بهترين برف هاي مشهد حتا در سال هاي خشك هم در بهمن و اسفند اتفاق افتاده و مشهد تا پايان فروردين شانس بارش برف داره پس بهتره اين نا اميدي را بزاريم كنار!
سلام دوستان عزیز و شب همه شما عزیزان بخیر
اول از همه چیز جا داره، از استاد بهروز عزیز که حق بسیار بزرگی بر گردن جامعه اقلیم شناسی ایران داره از صمیم قلب قدردانی و سپاسگذاری کنم.:گل:
این روزها که مطالب منتشر شده در سایر بلاگها و انجمن ها رو که میخونم دقیقا تاثیرات مطالب بسیار ارزشمند علمی ایشون رو در تحلیل های ارائه شده مشاهد میکنم هر چند که متاسفانه نام از ایشون برده نمیشه ولی ایشون اینقدر بزرگوار هستند که حتی خم هم به ابرشون نمیاد.
مطابق با آخرین برآوردهایی که از نقشه های هواشناسی دارم اینطور بنظر نمیرسه که در در ادامه ماه ژانویه و خصوصا ماه فوریه زمستون خشک و بی بارشی رو در پیشرو داشته باشیم!
از ارائه اطلاعات بصورت نقشه های خاص در اینجا هم به خاطر سوء استفاده هایی که میشه از این پس خودداری میکنم مگر نقشه هایی خیلی روتین و فراگیر باشه
برف تو دیماه یه چیز دیگست ..الان نگاه کن که زمین استعداد خوب برای نشستن برف وداره ولی تو بهمن و اسفند اینجوری نیست....
البته موج بعدی شمالی غربیه به نطرم و باد اون سیستم روی مشهد میاد وبس
خوب شما هم چند تا برف سنگين در دي ماه رو مثال بزن!؟به جز دي ماه پارسال در سال هاي اخير در دي ما بارش قابلي نداشتيم!و اين واقعيت آب و هواي مشهد هست!
امیرمحسن جان
بهتون حقم می دم که ناراحت بشید و کلا اگر دقت کرده باشید فروم های هواشناسی زیاد شدن !!
اما از طرف دیگه اگر شما و بعضی از دوستان کارشناس دیگه که دانش علمی بیشتری نسبت به بقیه دارند به تفسیر نقشه ها نپردازند و باعث افزایش اطلاعات و آگاهی و در نتیجه بالا رفتن سطح فروم نشوند پس دلیل به وجود آمدن این فروم هواشناسی چیه ؟؟
خداروشکر ما میتونیم بعد باد گرم اولین برف مون رو هرچند کم تو اوایل بهمن ببینیم بازم تو این گرما بی بارشی خعلی خوب هست.:گل::141: