• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
دوستان گلم

یک صفحه مخصوص ایران در اکیوریت ودر باز کردم تا همه دنیا با اقلیم ایران آشنا بشن.

از پدیده های جوی شهر و دیارتون عکسهای خوشگل تهیه کنید تا اونجا بذارم:

http://forums.accuweather.com/index.php?showtopic=31389&st=0&gopid=1817309&#entry1817309

سلام بر امیرمحسن عزیز

عجب کار خوبی انجام دادین ، صفحه رو دیدم و عکسهای بسیار زیبایی گذاشته بودین

منم عکسهای قشنگ و از پارسال گلچین میکنم تا بذارین اونجا

امسال هم اگه خدا بخواد و برف بیاد سعی میکنم عکسهای خوبی بگیرم...:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر امیرمحسن عزیز

عجب کار خوبی انجام دادین ، صفحه رو دیدم و عکسهای بسیار زیبایی گذاشته بودین

منم عکسهای قشنگ و از پارسال گلچین میکنم تا بذارین اونجا

امسال هم اگه خدا بخواد و برف بیاد سعی میکنم عکسهای خوبی بگیرم...:گل:

سلام امیر حسین عزیز

خواهش میکنم و از اینکه اون صفحه رو دوست دارید خیلی خوشحال شدم.

حتما عکسهای زیباتون رو بفرستید و تا چند تا رو اونجا بذارم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
mslp_01.fnl.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Virgin Galactic's SpaceShipTwo rocket plane flies through the sky (above left) over Mojave Calif. after separating from the WhiteKnightTwo carrier plane on its first test flight of 2014 on Friday.

pb-140111-virgin-atlantic-02.photoblog900.jpg

pb-140111-virgin-atlantic-04.photoblog900.jpg

pb-140110-virgin-atlantic-01.photoblog900.jpg

imagesizer

imagesizer

imagesizer

imagesizer

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
The photos sparked social media frenzy after some incorrect reports indicated that Niagara Falls was completely frozen solid.
The photos show ice accumulation, but also reveal flowing water. Raymond said ice has never totally halted the falls.
“That’s never happened in the history of the falls, it has never completely frozen over,” Raymond said, adding that either way, the photographs offered great insight into Niagara Falls in winter.
pb-140109-frozen-niagara-falls-04.photoblog900.jpg
Aaron Harris / Reuters
The American Falls at the side of Niagara Falls is pictured in Ontario on Jan. 8.

pb-140109-frozen-niagara-falls-01.photoblog900.jpg
James Neiss / Niagara Gazette via AP
The frozen mist from Niagara Falls coats the landscape around Prospect Point at Niagara Falls State Park.

pb-140109-frozen-niagara-falls-02.photoblog900.jpg
Aaron Harris / Reuters
Visitors observe the falls in Niagara Falls, Ontario on Jan. 8.

pb-140109-frozen-niagara-falls-06.photoblog900.jpg
Aaron Harris / Reuters
The Rainbow Bridge shown in Niagara Falls, Ontario on Jan. 8.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویر بالا شایعات موجود در خصوص یخ بستن کامل آبشار نیاگارا رو کلا نقض میکنند و بقول نویسنده مطالب در طول تاریخ سابقه نداشته که آب این آبشار یخ بزنه و اینروزها هم دقیقا جریان آب در درون آبشار همچنان جریان داره.

اینهم یک مدرک دیگه:

pb-140109-frozen-niagara-falls-03.photoblog900.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در اتفاقی نادر جسد یک وال ( نهنگ) دو قلوی بهم چسبیده در سواحل مکزیک پیدا شده !!!!!!!!!!!!!!!!

140109-whale-01.380;380;7;70;0.jpg

140109-whale-02.photoblog900.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
http://iceagenow.info/2014/01/headed-ice-age/

سلام استاد، اگه میشه راجع به سرمای شدیدآمریکاهم تحلیلی داشته باشید علل ایجادچنین سرمای شدید وارتباط اون درآینده نزدیک برآب وهوای ایران چیست؟ بعضی ازهمکاران معتقدندسرمای شدیدوبرف سنگین دراواخردیماه درنیمه شمالی کشور ایجاد خواهد شد که آنراتأثیروپیامدی ازالگوی هوایی آمریکامیدانند. ضمنأآبشارنیاگاراپس از70سال درسرمای بیسابقه 40درجه زیرصفریخ بست.
پاسخ:
سلام
بله چنین مطلبی مطرح شده است. و احتمال تشکیل طوفانی بواسطه کمفشار فعالی در شمال ترکیه وجود دارد. که می تواند در آب و هوای ایران تاثیر گذار باشد. دنبال خواهد شد.

جمعه 20 دی 1392 ساعت 23:45
سلام اقای رحمن پرنو یه سوال دقیقا کی توده هواهای سرد قطبی به کشور نفوذ میکنه و حاکم میشه؟؟یعنی جریانات عبوری از شمال به شمال شرق میشه
پاسخ:
سلام
امواج شمالی و شماغربی انتظار داریم از 17 ژانویه به بعد بر نوار شمالی موثر واقع شوند.اما طی این مدت امواجی از نوار شمال عبور می کنند که تاثیر زیادی ندارند.

درود

میشه علت بارش برف اخیر در شهر اصفهان و نیمه جنوبى كشور را بررسى كنید؟ و اینكه به نظر شما باز هم شاهد بارش برف در شهر اصفهان خواهیم بود تا انتهاى زمستان ؟ ممنون

پاسخ علیرضا موقری : با سلام
اگر فرصتی دست دهد به تحلیل علل وقوع بارش برف در نیمه جنوبی کشور خواهم پرداخت. با اینکه شخصا اهل ارائه پیش بینی نیستم، اما با توجه به شاخص های پیوند از دور و با مشاهده آرایش الگوهای جوی، وقوع موج سرما و برف و یخبندان در سراسر کشور، مانند آنچه در سال 1386 رخ داد را بعید نمی دانم.

https://earthdata.nasa.gov/labs/worldview/

http://khabarfarsi.com/ext/7811767

“Temperature drop in approximately 2014,” says astrophysicist Habibullo I. Abdussamatov of the Pulkovo Observatory in St Petersburg, Russia. We’re headed into a period similar to the Maunder minimum.

From early 90s we observe bicentennial decrease in both the TSI (total solar irradiance) and the portion of its energy absorbed by the Earth.

The Earth as a planet will henceforward have negative balance in the energy budget which will result in the temperature drop in approximately 2014.

http://iceagenow.info/2014/01/headed-19th-ice-age-7500-years/

abtinT

کاربر ويژه
تصاویر بالا شایعات موجود در خصوص یخ بستن کامل آبشار نیاگارا رو کلا نقض میکنند و بقول نویسنده مطالب در طول تاریخ سابقه نداشته که آب این آبشار یخ بزنه و اینروزها هم دقیقا جریان آب در درون آبشار همچنان جریان داره.

اینهم یک مدرک دیگه:

pb-140109-frozen-niagara-falls-03.photoblog900.jpg

دیشب یورونیوز هم نشون داد کامل یخ نبسته بود

alirezamousavi

New member
سلام اقا امیر محسن میخواستم بپرسم شما در دانشگاه رشته هواشناسی خوندید یا نه بعد میخواستم بپرسم ایا این رشته در دانشگاه موقعیت شغلی خوبی داره یا نه؟ و سوال دیگم این هست که ایا از رشته ریاضی میشه وارد این رشته شد؟ اگه میشه یک اطلاعات خوبی بزارید میخوام ببینم برم تو این رشته ارزش داره یا نه

اگه کسی دیگه ای هم میتونه اطلاعات خوبی بده لطفا کمک کنه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام اقا امیر محسن میخواستم بپرسم شما در دانشگاه رشته هواشناسی خوندید یا نه بعد میخواستم بپرسم ایا این رشته در دانشگاه موقعیت شغلی خوبی داره یا نه؟ و سوال دیگم این هست که ایا از رشته ریاضی میشه وارد این رشته شد؟ اگه میشه یک اطلاعات خوبی بزارید میخوام ببینم برم تو این رشته ارزش داره یا نه

اگه کسی دیگه ای هم میتونه اطلاعات خوبی بده لطفا کمک کنه

سلام علیرضاجان

من فقط خواستم بگم ک رشته ی هواشناسی رو باید از رشته ی ریاضی فیزیک بری..ولی رشته ی آب و هواشناسی{اقلیم شناسی} رو باید از انسانی بری..درضمن این دو مقوله تقریبا از هم جدا هستن..ولی خب ویژگی های مشترک هم دارن..

AFSORDE

کاربر ويژه
هر چند کمی دیر شده (سایت هواشناسی استان دیر آمار کلی ایستگاه ها رو گذاشت) ولی..... دیشب و دیروز:

d5o8wetxobu9nvj3jrj.jpg

alirezamousavi

New member
سلام علیرضاجان

من فقط خواستم بگم ک رشته ی هواشناسی رو باید از رشته ی ریاضی فیزیک بری..ولی رشته ی آب و هواشناسی{اقلیم شناسی} رو باید از انسانی بری..درضمن این دو مقوله تقریبا از هم جدا هستن..ولی خب ویژگی های مشترک هم دارن..

خوب حالا ما که ساله دیگه کنکور داریم بنظرت رشته هوا شناسی خوبه توش کار هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا