دوستان عزیز اصفهانی
عکس بفرستید لطفا
واقعا سپاهان شهر فوق العاده برف میومد. خیلی خوشحالم
ممنون عكسايي زيبا ي بوداین هم تصاویر یخبندان 14 اسفند سال 90 دراردبیل
مشاهده پیوست 50510مشاهده پیوست 50511مشاهده پیوست 50512مشاهده پیوست 50513مشاهده پیوست 50514مشاهده پیوست 50515مشاهده پیوست 50516مشاهده پیوست 50517
دوست عزيز اين نقشه متعلق به پرشين تولز است و توسط استاد مهرداد گذاشته شده
مال من نيست :گل:
امروز بارشهای اصفهان جسته گریخته بود و در مناطق مختلف شهر متفاوت !!
با این حال بارش خوب اصفهان عصر امروز رخ داد تقریبا همزمان با برفی که در فولادشهر رخ داد که دوستان از شبکه ورزش دیدند
ولی متاسفانه به دلیل اینکه از دیروز ظهر به این سو هوا ابری بود و صبح مه غلیظ داشتیم دمای هوا امروز افزایش داشت و بارش برف خوب عصر داخل شهر اصفهان در هوای 2 یا 1 درجه بالای صفر رخ داد و همین باعث شد برف بر زمین نشینه و حتی موجب خیس شدن و آب شدن برف های باقی مانده بارش هفته ی قبل هم شد
با این حال خداروصد هزار مرتبه شکربابت لطف بی پایانش
فریدون شهر هم 50 سانتی متر و کوهرنگ هم 115 سانتی متر تا الان ارتفاع برفش بوده که واقعا خبر خوشحال کننده ای است
از بارش امروز با وصفی که کردم جایی برای عکس گرفتن نداره اما از بارش قبلی کلی عکس گرفته بودم که یک سریشو قبلا گذاشته بودم بقیشم قول داده بودم که بزارم که فرصت نشده بود ...
به پیشنهاد آرش عزیز عکسها را در تاپیکی جداگانه می گذارم ... اگه امیر محسن عزیز صلاح دونستن خوشحال میشم در صفحه accu استفاده کنن
بعد از ایجاد تاپیک عکسهای برف اصفهان لینکشو به اطلاع دوستان می رسونم
سلام درود بر غیرتت انشاالله زاینده رود خروشان بشه. من تا حالا اصفهان نیامدم ولی وصفش رو زیاد شنیدم.:گل::گل:خدايا فرياد ميكشم به درگاهت و ميگم براى مشهد برف نازل كن
بسيار از بابت مشهد ناراحتم
خون به دلم ميشه بچه هاى مشهد و نيمه شمالى بهم تبريك ميگن
نه من برف نميخوام من بارش سرتاسرى ميخوام :گل:
اول از همه بگم که مشهدیها باید خودشون رو برای بارش برف فردا و خصوصا بعداز ظهر آماده کنند و این خیلی خوشحال کننده است تو این روزهای سخت حتی اگه بین 3 تا 5 سانتی متر بباره!
بعد بگم که نقشه ها همچنان امیدوار کننده هستند ولی یک مقدار معادلات دستخوش تغییرات شده با این دمای نینو 3.4 !!!
بهرحال تو این موقع از سال دمای نینو تاثیر چندانی روی بارش مطابق با مدلها نداره و نینو بر روی بارشهای پاییز و بهاره عمده تاثیراتش رو میذاره ولی معادلات MJO یک مقدار سخت شد چون هنوز واقعا نمیشه فهمید با این نوسانات شدید این مولفه اتمسفری در روزهای اینده در چه فازی قرار میگیره!!
اگر بره تو فاز 3 و انسو منفی یا لانینا باشه آنومالی ارتفاع تراز 500 میلی بار اینطوری میشه:
http://iranclimateservice.ir/?page_id=18
اصلا شما بگو بارون من پرواز میکنم.:شاد:اول از همه بگم که مشهدیها باید خودشون رو برای بارش برف فردا و خصوصا بعداز ظهر آماده کنند و این خیلی خوشحال کننده است تو این روزهای سخت حتی اگه بین 3 تا 5 سانتی متر بباره!
بعد بگم که نقشه ها همچنان امیدوار کننده هستند ولی یک مقدار معادلات دستخوش تغییرات شده با این دمای نینو 3.4 !!!
بهرحال تو این موقع از سال دمای نینو تاثیر چندانی روی بارش مطابق با مدلها نداره و نینو بر روی بارشهای پاییز و بهاره عمده تاثیراتش رو میذاره ولی معادلات MJO یک مقدار سخت شد چون هنوز واقعا نمیشه فهمید با این نوسانات شدید این مولفه اتمسفری در روزهای اینده در چه فازی قرار میگیره!!
اگر بره تو فاز 3 و انسو منفی یا لانینا باشه آنومالی ارتفاع تراز 500 میلی بار اینطوری میشه:
http://iranclimateservice.ir/?page_id=18