• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هادی...

New member
عکسایی که قراره دقایقی دیگه بذارم مربوط میشه به 14 اسفند سال 90 که کولاک شدیدی کل آذربایجان رو درنوردید و باعث شد شب قبلش بسیاری از محورهای اصلی وفرعی بسته بشه،اون شب اردبیل شب بسیاری سردی داشت،دما زیاد پایین نبود اما باتوجه به وزش باد شدید و رطوبت بالا،دمای حسی بسیار پایین و بالای 30- بود،صبح فرداش که بادوستام به پارک شورابیل شهر اردبیل رفتیم مناظری دیدم که بی نظیر بودن و بعداز دیدن برخی از تصاویر یخبندان درامریکا یاده این تصاویر افتادم که گفتم بذارم تا شما هم ببینین و بهمون حق بدین که اون شب در داخل خونه از سرما میلرزیدیم و وسایل گرمایشی هم جواب نمیدادن.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب از بارش 15 میلیمتری فقط یک بارش برف کم و دو ساعته نصیب اصفهان شد! دما بالای صفر هست و برف و یخ های قبلی درحال آب شدن هست. اما بارش برف بسیار زیبا بود جای همگی دوستان خالی.
کف رودخانه الان پر از برف هست.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

mehdi.

New member
دوستان عزیز اصفهانی

عکس بفرستید لطفا

واقعا سپاهان شهر فوق العاده برف میومد. خیلی خوشحالم

امروز بارشهای اصفهان جسته گریخته بود و در مناطق مختلف شهر متفاوت !!

با این حال بارش خوب اصفهان عصر امروز رخ داد تقریبا همزمان با برفی که در فولادشهر رخ داد که دوستان از شبکه ورزش دیدند
ولی متاسفانه به دلیل اینکه از دیروز ظهر به این سو هوا ابری بود و صبح مه غلیظ داشتیم دمای هوا امروز افزایش داشت و بارش برف خوب عصر داخل شهر اصفهان در هوای 2 یا 1 درجه بالای صفر رخ داد و همین باعث شد برف بر زمین نشینه و حتی موجب خیس شدن و آب شدن برف های باقی مانده بارش هفته ی قبل هم شد

با این حال خداروصد هزار مرتبه شکربابت لطف بی پایانش

فریدون شهر هم 50 سانتی متر و کوهرنگ هم 115 سانتی متر تا الان ارتفاع برفش بوده که واقعا خبر خوشحال کننده ای است

از بارش امروز با وصفی که کردم جایی برای عکس گرفتن نداره اما از بارش قبلی کلی عکس گرفته بودم که یک سریشو قبلا گذاشته بودم بقیشم قول داده بودم که بزارم که فرصت نشده بود ...

به پیشنهاد آرش عزیز عکسها را در تاپیکی جداگانه می گذارم ... اگه امیر محسن عزیز صلاح دونستن خوشحال میشم در صفحه accu استفاده کنن

بعد از ایجاد تاپیک عکسهای برف اصفهان لینکشو به اطلاع دوستان می رسونم

هادی...

New member
شاید برای بعضی دوستان سوال پیش بیاد که چطور دراین سرما آب دریاچه پارک شورابیل یخ نبسته،علت اینه که همانطورهم که درتصاویر مشخصه امواج شدید دریاچه که ارتفاعش هم تا چندین متر میرسید،باعث شد که اون روز اب دریاچه یخ نبنده

hasan1

کاربر ويژه
درود بر همگی

ببینید لانینا چقدر قوی شده!! 0.51-
:تعجب2:

nino34.png

نيما

New member
ممنون عكسايي زيبا ي بود
پيشنهاد ميكنم توتاپيك فروم اكيو كه امير محسن درست كرده بزاري تاعظمت زمستان ايران واردبيل نشون بدي

DR WHO

کاربر ويژه
دوست عزيز اين نقشه متعلق به پرشين تولز است و توسط استاد مهرداد گذاشته شده

مال من نيست :گل:

DR WHO

کاربر ويژه
ناظم‌السادات خاطرنشان کرد: تحقيقات انجام شده در مركز پژوهش‌هاي علوم جوي- اقيانوسي بيانگر آن است كه در 70 درصد مواقع بارندگي ماه فوريه يعني بهمن تا اوايل اسفند، در هنگام «لانينيا» نرمال و بالاي نرمال بوده است كه اميدواريم به لطف خدا بارش ماه بهمن و اسفند در حد قابل قبولي باشد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز بارشهای اصفهان جسته گریخته بود و در مناطق مختلف شهر متفاوت !!

با این حال بارش خوب اصفهان عصر امروز رخ داد تقریبا همزمان با برفی که در فولادشهر رخ داد که دوستان از شبکه ورزش دیدند
ولی متاسفانه به دلیل اینکه از دیروز ظهر به این سو هوا ابری بود و صبح مه غلیظ داشتیم دمای هوا امروز افزایش داشت و بارش برف خوب عصر داخل شهر اصفهان در هوای 2 یا 1 درجه بالای صفر رخ داد و همین باعث شد برف بر زمین نشینه و حتی موجب خیس شدن و آب شدن برف های باقی مانده بارش هفته ی قبل هم شد

با این حال خداروصد هزار مرتبه شکربابت لطف بی پایانش

فریدون شهر هم 50 سانتی متر و کوهرنگ هم 115 سانتی متر تا الان ارتفاع برفش بوده که واقعا خبر خوشحال کننده ای است

از بارش امروز با وصفی که کردم جایی برای عکس گرفتن نداره اما از بارش قبلی کلی عکس گرفته بودم که یک سریشو قبلا گذاشته بودم بقیشم قول داده بودم که بزارم که فرصت نشده بود ...

به پیشنهاد آرش عزیز عکسها را در تاپیکی جداگانه می گذارم ... اگه امیر محسن عزیز صلاح دونستن خوشحال میشم در صفحه accu استفاده کنن

بعد از ایجاد تاپیک عکسهای برف اصفهان لینکشو به اطلاع دوستان می رسونم

مهدی جان سلام

با تشکر از عکسهای ارسالی زیبای شما . عکسها در تاپیک مربوطه قرار گرفت.

http://forums.accuweather.com/index.php?showtopic=31389&st=20&gopid=1817460&#entry1817460

چنانچه دوستان از فریدون شهر و یا کوهرنگ عکس های جدید مربوط به همین روزهای اخیر به دستشون رسید حتما برای من به اشتراک بذارند تا ثبت شون کنم.

الیاس 92

New member
خدايا فرياد ميكشم به درگاهت و ميگم براى مشهد برف نازل كن

بسيار از بابت مشهد ناراحتم

خون به دلم ميشه بچه هاى مشهد و نيمه شمالى بهم تبريك ميگن

نه من برف نميخوام من بارش سرتاسرى ميخوام :گل:
سلام درود بر غیرتت انشاالله زاینده رود خروشان بشه. من تا حالا اصفهان نیامدم ولی وصفش رو زیاد شنیدم.:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اول از همه بگم که مشهدیها باید خودشون رو برای بارش برف فردا و خصوصا بعداز ظهر آماده کنند و این خیلی خوشحال کننده است تو این روزهای سخت حتی اگه بین 3 تا 5 سانتی متر بباره!

بعد بگم که نقشه ها همچنان امیدوار کننده هستند ولی یک مقدار معادلات دستخوش تغییرات شده با این دمای نینو 3.4 !!!

بهرحال تو این موقع از سال دمای نینو تاثیر چندانی روی بارش مطابق با مدلها نداره و نینو بر روی بارشهای پاییز و بهاره عمده تاثیراتش رو میذاره ولی معادلات MJO یک مقدار سخت شد چون هنوز واقعا نمیشه فهمید با این نوسانات شدید این مولفه اتمسفری در روزهای اینده در چه فازی قرار میگیره!!

اگر بره تو فاز 3 و انسو منفی یا لانینا باشه آنومالی ارتفاع تراز 500 میلی بار اینطوری میشه:

http://iranclimateservice.ir/?page_id=18

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اول از همه بگم که مشهدیها باید خودشون رو برای بارش برف فردا و خصوصا بعداز ظهر آماده کنند و این خیلی خوشحال کننده است تو این روزهای سخت حتی اگه بین 3 تا 5 سانتی متر بباره!

بعد بگم که نقشه ها همچنان امیدوار کننده هستند ولی یک مقدار معادلات دستخوش تغییرات شده با این دمای نینو 3.4 !!!

بهرحال تو این موقع از سال دمای نینو تاثیر چندانی روی بارش مطابق با مدلها نداره و نینو بر روی بارشهای پاییز و بهاره عمده تاثیراتش رو میذاره ولی معادلات MJO یک مقدار سخت شد چون هنوز واقعا نمیشه فهمید با این نوسانات شدید این مولفه اتمسفری در روزهای اینده در چه فازی قرار میگیره!!

اگر بره تو فاز 3 و انسو منفی یا لانینا باشه آنومالی ارتفاع تراز 500 میلی بار اینطوری میشه:

منتهی این لینک واسه ما نوامبر هست اشتباه شد.

باید برم ژانویه رو بررسی کنم:خجالت2:

الیاس 92

New member

اصلا شما بگو بارون من پرواز میکنم.:شاد:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا این آپدیت امشب جی اف اس خیلی با شکوه بود.

انشاء الله همه چی در روزهای آینده خوب پیش بره و کل ایران به روزهای اوج گذشته برگرده.

وضعیت برای منطقه ما هم عالی بر آورد شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا