• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
بچه ها خیلی خوشحالم که در جای جای کشور بارش برف داریم و به همه دوستان عزیزم تبریک میگم:شاد2:
در مورد صفحه ای که امیرمحسن در accuweather درست کرده یه خواهش دارم و اونم اینه که هرکدوم از دوستان که عکسی رو در اینجا ارسال میکنن با عنوان شهرشون یه تاپیک جداگانه درست کنن که هم در آرشیو اینجا موندگار باشه و بعدا بشه دسترسی داشت و هم امیرمحسن راحت تر بتونه عکسهارو پیدا و دسته بندی کنه:خجالت2:

aliwinter

Banned
رشته هواشناسی فعلا وضعش خوب نیست ,کار نداره 10 12 سال پیش چرا اما حالا نه.نقل قول از یکی فامیلامیون که این رشته ادامه داده

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
بچه ها اینجا امروز چندین بار برف داشتیم، دمای هوا هم نسبت به روزهای گذشته بالاتر بود، در مورد بارش های امروز هم میتونم بگم به غیر از برفی که بین ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر شروع شد (همون موقع که فولادشهرم میبارید) و به مدت یکی دو ساعت ادامه داشت، سایر برف ها تقریبا مثل بارون عمل کردن، بدین ترتیب نه تنها میزان بارش برفی که دیشب باریده بود (که در موردش صحبت کرده بودم) بطور کلی از بین رفت بلکه مقداری زیادی از برف روزهای گذشته که روی دیوارها و کوچه ها و.... یخزده بود هم آب شدن. :104:

ولی برفی که از حدود 4 بعد از ظهر شروع شد با توجه به کاهش دما، شدت بیشتر و مدت زمان بیشتری که بارید کمی جبران کرد. :چشمک2:

البته فکر میکنم بارش های امروز بطور کلی برای ارتفاعات و مناطق اطراف روستا مثبت بود چون با توجه به سردی بیشتر اون مناطق شاید کاهش پوشش برفی اصلا امروز صورت نگرفته باشه.

ظاهرا از فردا دوباره دما به حالت طبیعی خودش باز خواهد گشت!!! :104:

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
بارش هاي زيباي برف و باران را به تمام دوستاني كه در شهر و ديارشون شاهدش بودن تبريك ميگم و پيشاپيش بارش هاي زيباي هفته بعد را به شمال شرق نشينان تبريك ميگم!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آنومالي دماي ناحيه NINO 3.4 با سقوطي خيره كننده به 0.51 - رسيد كه با توجه به اين كاهش انتظار ميره شاخص NAO مثبت تر بشه!

DR WHO

کاربر ويژه
خدايا فرياد ميكشم به درگاهت و ميگم براى مشهد برف نازل كن

بسيار از بابت مشهد ناراحتم

خون به دلم ميشه بچه هاى مشهد و نيمه شمالى بهم تبريك ميگن

نه من برف نميخوام من بارش سرتاسرى ميخوام :گل:

aliwinter

Banned

برف امد که شکر نیمود فدای سرمون بازم شکر سالهای دیگه هستن که امیر جان غم مخور.شاید 83 دیگری سال بعد در راه باشه کی میدونه!(جذابیت علم هواشناسی):گل::گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

اميركوروش جان ما از بارش هاي جاي جاي اين كشور خوشحال ميشيم حالا چه اينجا بباره چه نباره! پس زياد خودت را ناراحت نكن آسياب به نوبت! ما هم بارش هاي خوبي خواهيم داشت

محمد بجنورد

کاربر ويژه

قربون این مهربونی و بزرگی دلت برم من استاد امیرکوروش..انشاالله نوبت ما هم میشه..فعلا از برف لذت ببر..:احترام::گل:

rahsazan

کاربر ويژه

امیرکوروش عزیز همه ما از بارش برف در هرنقطه کشورمون خوشحالیم، همونطور که شما از نباریدن برف ما ناراحتی من خیلی بیشتر وقتی زاینده رود زیبارو خشک میدیدم ناراحت میشدم
امیرکوروش جان انشالله که همه جای کشورمون بباره اما بارش برف در شهر شما و سایر نقاط کشور در این دوران گذرای خشکی منطقه ما مرحمی است برای ما...
پس شاد باش از باریدن برف در شهر زیبای اصفهان و جای جای کشور عزیزمون:دوست:

aliwinter

Banned
IMG18093173.jpg

IMG18092763.jpg

IMG18092640.jpg

بارش برف در بلندی های استان مرکزی / فارس
IMG18092421.jpg

بارش برف در بلندی های استان مرکزی / فارس
IMG18093173.jpg

آتش سوزی در مشهد / مهر
IMG18145179.jpg

aliwinter

Banned
قربون اکیو ودرم برم امروز ببینم واسمون چی داره بله نزدیکه 18 سانت برف عالیه+رعد برق!جان !
2014-01-11_201515.jpg2014-01-11_201525.jpg

aliwinter

Banned
قربون اکیو ودرم برم امروز ببینم واسمون چی داره بله نزدیکه 18 سانت برف عالیه+رعد برق!جان !
مشاهده پیوست 50505مشاهده پیوست 50506
ولی من بر اساس تجربه زندگی تو گیلان میگم اینقدر نمیاد کمتر میاد شاید کمتر از 10 سانت که این خیلی نزدیک تره
در بهمن برف خواهد بارید؟:50:
ا

سیبری

کاربر ويژه

درود برتو امیرکوروش درود برتو:گل:
به این حال معنویت غبطه میخورم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.