محمدرضا ...
New member
پنج شش ماه منتظر بودیم که این زمستون .... بارو ببینیم ..... هر چی برفو بارونه رو ببرن
دوستان لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید!
دوستان لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید!
آخرین ویرایش توسط مدیر:
به قول یک بنده خدایی شب خوابیدیم پاشدیم دیدیم بارشامونو دزدیدن
درود بر دوستان عزیز
اکیوودر هم به تبعیت از سایر مدل ها برف شمالشرق رو پودر کرد!!از 54 سانت برف پیش بینی شده دیروز واسه مشهد،اکنون 0.2 سانت برف باقی مونده!!!:ناراحت::ناراحت:
آقا ما بریم..از زمستان امسال چیزی عائدمون نمیشه..دیگه خیلی واسه هوا وقت گذاشتم ولی اون...امسال کنکور دارم..اصلا هم شوخی بردار نیست!!:خنده1:گوربابای برف و سرما و ...دوستان تا درودی دگر ک معلوم نیست؛بدرود..:گل::احترام:
ما هم امسال کنکور داریم بریم که الکی وقت گذاشتیم
پنج شش ماه منتظر بودیم که این زمستون نکبت بارو ببینیم مرده شور هر چی برفو بارونه رو ببرن
تو عمرم اینقد ضد حال از هوا ندیده بودم که دیروز خوردم امیدی نمی مونه خدا هم میخواد که برف و بارون نیاد کاری هم از ما ساخته نیست...سلام به همه دوستان
عزیزان ناامید نشین که بزرگترین اشتباه و گناه و ناامیدیست...تو عمرم اینقد ضد حال از هوا ندیده بودم که
هرچی خدا بخواد همون میشه
دعا کنید و به روزهای خوب امیدوار باشید.:گل::گل::گل:
تو عمرم اینقد ضد حال از هوا ندیده بودم که دیروز خوردم امیدی نمی مونه خدا هم میخواد که برف و بارون نیاد کاری هم از ما ساخته نیست...
انشالا حسین جان انشالاخدا رو چی دیدی... ممکنه به همون سرعتی که نقشه ها و پیش بینی ها بر ضد ما تغییر کرد دوباره به نفع ما تغییر کنه
صبور باش محمدرضا جان :احترام: :گل:
مبارکتون باشهاخطاریه های acc
اصفهان شرق
نجف آباد
بهارستان
زرین شهر
درود بر دوستان عزیز
اکیوودر هم به تبعیت از سایر مدل ها برف شمالشرق رو پودر کرد!!از 54 سانت برف پیش بینی شده دیروز واسه مشهد،اکنون 0.2 سانت برف باقی مونده!!!:ناراحت::ناراحت:
آقا ما بریم..از زمستان امسال چیزی عائدمون نمیشه..دیگه خیلی واسه هوا وقت گذاشتم ولی اون...امسال کنکور دارم..اصلا هم شوخی بردار نیست!!:خنده1:گوربابای برف و سرما و ...دوستان تا درودی دگر ک معلوم نیست؛بدرود..:گل::احترام:
اخطاریه های acc
اصفهان شرق
نجف آباد
بهارستان
زرین شهر
فکر نمیکنم اصفهان چنین بارشی داشته باشه، این رو بخاطر پیشبینی بارش قبلی میگم که 15 میلیمتر دیده شده بود اما عملا زیر 5 میلیمتر بارید.
GFS کمی بارشها را به عرضهای بالاتر آورد دوباره البته به نسبت دیشب .. دیشب به شکلی بارشها را برده بود به سمت جنوب که حتی مرکز کشور هم بارش نداشت ! چه برسه عرضهای شمالی کشور
آپ جدید :