• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انیمیشن آنومالی دما در تراز 850 میلی بار

19 الی 28 ژانویه

2ep43iw12mab3zk932xy.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بارشها به تنگه هرمز رسیدن، جزیره ابوموسی گزارش بارش باران داده.

شکر

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر میاد اصفهان امشب هم شانس خوبی برای بارش داره، جهت جریانات در اصفهان دقیقا جنوب به شمال هست، بهترین حالت بارش برف در اصفهان.

جالبه که ودر اندرگراند برای اصفهان فقط 3 سانتیمتر برف دیده بود!

DR WHO

کاربر ويژه
وقفه بارشى و گرما تا كى ادامه خواهد داشت ؟

باز هم سرماى شديد و ناوه هاى بارشى خواهيم ديد؟ عده اى از علما ميگن از اوايل فوريه

گله دارم گله دارم من از اين وقفه و گرما گله دارم :ناراحت:

سلام محسن جان
والا ديگه خسته شديم بس كه سوي جريانات به سمت شمال شرق نبود، نحوه قرارگيري پرفشار ها دو ماهه كه اعصابمونو بهم زده . درسته پارسال منشاء رطوبت برفهاي سنگين مشهد از عرضهاي جنوبي بود اما وجود پرفشار سيبري رو ناديد گرفتين!!!! وجود اين پرفشارها امسال فقط و فقط بارش رو در عرضهاي جنوبي رقم زد. والا توي اين شهر هركسو ميبينم دچار آلرژي و سرماخوردگي و آنفولانزا شده . تب مالت اومده. ويروس سل و ......
همه و همه تو اين شهر از آلودگي و بي بارشي خسته شديم . من بارها گفتم كمبود بارش در مراكز جمعيت مثه تهران و مشهد به مراتب فاجعه بد تري رو نسبت به نيمه جنوبي كشور ايجاد ميكنه. به هر حال مباركه نيمه جنوبي باشه. دست ما نيست دست خداست. ما اين شكوه رو از خودش داريم/ واسه نيمه جنوبي ديگه بسه!!!

سلام برو بچز:بای:
همیشه سیستمای سودانی از جنوبغرب به سمته شماله شرق حرکت میکردن ولی امسال میرن سمت جنوب شرق:بای::خنده2:

abtinT

کاربر ويژه
وقفه بارشى و گرما تا كى ادامه خواهد داشت ؟

باز هم سرماى شديد و ناوه هاى بارشى خواهيم ديد؟ عده اى از علما ميگن از اوايل فوريه

گله دارم گله دارم من از اين وقفه و گرما گله دارم :ناراحت:

حداقل شما چند بار برف خوب دیدین ما تهرانی ها باید چی بگیم .

DR WHO

کاربر ويژه
دقيقا چرا قبلا سيستم هاى سودانى جنوب غربى ، شمال شرقى بودن ولى الان انگار يه عامل مانع نميزاره بيان بالا!!و زمستان شده دو سوم جنوبى راستى پيش بينى مستر لئون محقق نميشه ؟؟​

Late January to February Outlook
Leon Brown, Chief Meteorologist​​

43a1d051-86b0-4319-95eb-4128169ecd31_650x366.jpg
​​

Unsettled. A little colder with near average temperatures
So far to the middle of January temperatures have been close to normal over the far west of the UK and around 2C above normal over southern and eastern Britain. Over Europe the warmth compared to normal has been even greater with temperatures 4 to 6C above normal over the central to eastern mainland, and southern and eastern Scandinavia. More recently the NE of Europe has become colder so these anomalies will reduce slowly.
​​
c824e762-045c-4bd8-9cb2-a390c3ba43ea_366h.png
​​

For the rest of January a blocking and colder area of high pressure looks like maintaining its hold on NE Europe and northern Scandinavia with temperature below normal. NW Europe will remain under the influence of low pressure with a changeable weather pattern from the North Atlantic. Windy at times again too. Temperatures generally near normal over the UK, but fluctuating up and down as each Atlantic weather system passes. Northern Britain may be a little colder than normal at times, and there will be a greater risk of night frost and ice with snow at times over the Pennines , Welsh Mountains and Scottish Mountains. Low pressure and unsettled weather will also dominate southern Europe, but temperatures will likely be well above normal over the SE from Greece and Turkey to the Balkans and Black Sea . The Sochi area for the Winter Olympics will see slightly above normal temperatures but snowfalls over the mountains ready for the Olympics in February.​​

7b572f3c-dbb4-4460-a0d6-317bdd61817e_366h.png
​​

In early to mid February the westerly pattern from the Atlantic looks like it will continue. The UK can expect further changeable weather with spells of rain followed by showers. With winds more likely from the west, and at times north-west, temperatures will be near normal and perhaps a little below over the north. Some snow at times over higher ground, especially from the Pennines northwards. Limited night frosts in the south in the changeable westerly pattern. The area of high pressure in the NE will decline a little and move east away from Scandinavia to NW Russia. Temperatures in the NE lifting to nearer normal, and rising back to above normal over southern Scandinavia. The unsettled westerly weather pattern will also influence much central Europe with above normal precipitation and some heavy snowfalls over the Alps and Pyrenees. Temperatures still above normal over SE Europe, but near normal over Iberia and SW Europe. For the Sochi Olympics temperatures will be slightly above normal but some fresh snow for the mountains and ski area.​​

98be10fe-7baf-49b1-a800-d46c381c592a_366h.png
:خنده2::خنده1::گل::ناراحت:

DR WHO

کاربر ويژه
پس چرا هواشناسان روس هشدار ميدادند زمستان بسيار سرد براى اروپا ؟!!

خدايا پشته امگا و جنب حاره اى را ضعيف كن ..

:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام برو بچز:بای:
همیشه سیستمای سودانی از جنوبغرب به سمته شماله شرق حرکت میکردن ولی امسال میرن سمت جنوب شرق:بای::خنده2:

دقيقا چرا قبلا سيستم هاى سودانى جنوب غربى ، شمال شرقى بودن ولى الان انگار يه عامل مانع نميزاره بيان بالا!!و زمستان شده دو سوم جنوبى راستى پيش بينى مستر لئون محقق نميشه ؟؟​

دلیلش فعالیت و قدرت بیش از معمول پرفشار سرد سیبری هست که تاثیرش تا تهران هم رسیده!

DR WHO

کاربر ويژه
ولى من دليلش را پرفشار سيبرى نميدونم من دليلش را فاز منفى AO ميدونم حالا دارم ميرسم به حرف هاى استاد ..

:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای یزد

هوای حاضر ساعت: 22:14
پیش بینی 3 روز آینده

N_33_XL.png
1° c
رگبار برف

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | شنبه 28 دی

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۲۵۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۶° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۲/۱۰/۲۸ ۲۲:۰۰

arashz

مدیر بخش هواشناسی

باز اومدی داری شلوغ باز میکنی آقای تیمای 65 به اصطلاح از فریمان!!!

اگه این رفتار رو ادامه بدید هم هویت واقعیت رو فاش میکنم و هم درخواست میکنم به دلیل لکه دار کردن نام خراسانی ها کلا دسترسی IP رو ببندند!

یعنی یک آدم چقدر باید ضایع باشه که این رفتار بچه گانه و سخیفانه رو دریک مجمع علمی ادامه بده!

امیر محسن عزیز، مورد ایشون همین الان گزارش و درخواست بن ایشون رو دادم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا