انیمیشن آنومالی دما در تراز 850 میلی بار
19 الی 28 ژانویه
سلام محسن جان
والا ديگه خسته شديم بس كه سوي جريانات به سمت شمال شرق نبود، نحوه قرارگيري پرفشار ها دو ماهه كه اعصابمونو بهم زده . درسته پارسال منشاء رطوبت برفهاي سنگين مشهد از عرضهاي جنوبي بود اما وجود پرفشار سيبري رو ناديد گرفتين!!!! وجود اين پرفشارها امسال فقط و فقط بارش رو در عرضهاي جنوبي رقم زد. والا توي اين شهر هركسو ميبينم دچار آلرژي و سرماخوردگي و آنفولانزا شده . تب مالت اومده. ويروس سل و ......
همه و همه تو اين شهر از آلودگي و بي بارشي خسته شديم . من بارها گفتم كمبود بارش در مراكز جمعيت مثه تهران و مشهد به مراتب فاجعه بد تري رو نسبت به نيمه جنوبي كشور ايجاد ميكنه. به هر حال مباركه نيمه جنوبي باشه. دست ما نيست دست خداست. ما اين شكوه رو از خودش داريم/ واسه نيمه جنوبي ديگه بسه!!!
وقفه بارشى و گرما تا كى ادامه خواهد داشت ؟
باز هم سرماى شديد و ناوه هاى بارشى خواهيم ديد؟ عده اى از علما ميگن از اوايل فوريه
گله دارم گله دارم من از اين وقفه و گرما گله دارم :ناراحت:
سلام برو بچز:بای:
همیشه سیستمای سودانی از جنوبغرب به سمته شماله شرق حرکت میکردن ولی امسال میرن سمت جنوب شرق:بای::خنده2:
دقيقا چرا قبلا سيستم هاى سودانى جنوب غربى ، شمال شرقى بودن ولى الان انگار يه عامل مانع نميزاره بيان بالا!!و زمستان شده دو سوم جنوبى راستى پيش بينى مستر لئون محقق نميشه ؟؟
1° c رگبار برف جهت باد: شمال غربی |
سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۱۰۰ دید افقی: ۲۵۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۶° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱° c |
|