• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
اینو هم بگم در فوریه با فاز منفی انسو و فاز 6 MJO هم انتظار روزهای سرد و پربارشی برای نیمه شمالی ایران میره

خداوکیلی؟واقعا یعنی چند درصد بارشهامون دریافت میکنیم ؟یعدش امروز یکی میگفت mJo باید بر رو 8 بعد بارشها وسرما خوب نفوذ میکنه؟؟؟:نمیدونم:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی این دو مدل که از اعتبار بالایی هم برخوردار هستند کلا شرایط رو متفاوت نشون میدن و از 24 ژانویه تا 2 فوریه سخن از قرار گرفتن mjo در فاز 1 میدن

newMJOindx.90d.noENSO.RMMPhase.png

vp850_200Phase.png

این دقیقا نشون میده که چرا مدلهای gfs و ECMWF تا این حد با هم تفاوت پیدا کرده اند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی من از اول زمستون امسال داشتم دعا میکردم که لانینا بشه که رخ داد و اگه MJO در فاز 2 در حالت منفی انسو قرار بگیره واقعا چی میشه!!!!!!!!!!!

f6b1ukvnts9r9z9ykx3.jpg

ای خدا یعنی میشه این اتفاق مبارک در ماه فوریه رخ بده و تمام ایران سیرآب و پر برف بشه

دعا کنید دوستان

دعا کنید که فاز 2 MJO رو هر چه زودتر خدا نصیب ما کنه

abtinT

کاربر ويژه
nino 3.4 که داره به شدت کم می شه mjo هم دوباره داره به طرف 5 میره .
فکر کنم باید روی لانینا و فاز 5 حساب کرد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ولی من از اول زمستون امسال داشتم دعا میکردم که لانینا بشه که رخ داد و اگه MJO در فاز 2 در حالت منفی انسو قرار بگیره واقعا چی میشه!!!!!!!!!!!

f6b1ukvnts9r9z9ykx3.jpg

ای خدا یعنی میشه این اتفاق مبارک در ماه فوریه رخ بده و تمام ایران سیرآب و پر برف بشه

دعا کنید دوستان

دعا کنید که فاز 2 MJO رو هر چه زودتر خدا نصیب ما کنه
realtimemjo.png

انشالله از 17 فوریه

hasan1

کاربر ويژه
ولی این دو مدل که از اعتبار بالایی هم برخوردار هستند کلا شرایط رو متفاوت نشون میدن و از 24 ژانویه تا 2 فوریه سخن از قرار گرفتن mjo در فاز 1 میدن

مشاهده پیوست 50917

مشاهده پیوست 50918

این دقیقا نشون میده که چرا مدلهای gfs و ECMWF تا این حد با هم تفاوت پیدا کرده اند

امیر محسن جان

من یه بررسی آماری کوتاه مدته 5 روزه در مورد MJO انجام دادم. البته دارم این بررسیم رو طی روزهای آینده هم پیگیری میکنم.

طی این بررسی مدل ecmwf پیش بینی بهتری نسبت به حرکت حرکت فاز mjo داشته:

e9be55d419ac6fa31.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پارسال 17 اسفند تهران برف خوبی امد . نسبت به نیمه دوم اسفند سنگین بود. می خواستم بدونم mjo روی کدام عدد بود.

سوال خوبی بود آبتین جان

اتفاقا مشهد برف سنگینی رو تجربه کرد.

حالا این وضعیت MJO در ماه مارچ 2013 و تحلیلش با شما:

Observed: The MJO is transitory and can change phases (modes) within a month, so it is more closely related to weekly weather patterns than monthly. The March 2013 monthly precipitation pattern shows little correlation to the precipitation teleconnection patterns for the MJO this time of year. However, the weekly precipitation anomaly patterns correspond in some locations to the teleconnections for the MJO phase during these weeks — above-normal precipitation in the Midwest is frequently associated with MJO phases 6 and 7 (precipitation here was above normal during the first half of the month [weeks 1, 2, and 3] and the MJO was in phases 6-7 for March 1-16). The March 2013 monthly temperature pattern shows some similarity to the teleconnections for MJO phases 1-3. On a weekly basis (weeks 1, 2, 3, 4, 5), there is some agreement between the temperature anomalies during the last half of the month and those expected with MJO phases 1-3 in the east but not in the west, nor for the first half of the month when temperatures were below normal and the MJO teleconnections (phases 6-7) called for warm anomalies.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امیر محسن جان

من یه بررسی آماری کوتاه مدته 5 روزه در مورد MJO انجام دادم. البته دارم این بررسیم رو طی روزهای آینده هم پیگیری میکنم.

e9be55d419ac6fa31.gif
من بررسی بلند مدت تری داشتم و باید بگم در مورد MJO داغون تر از جی اف اس و ecm خودشونند!!!!
CFS بسیار عالی MJO رو پیش بینی میکنه

hasan1

کاربر ويژه

من بررسی بلند مدت تری داشتم و باید بگم در مورد MJO داغون تر از جی اف اس و ecm خودشونند!!!!
CFS بسیار عالی MJO رو پیش بینی میکنه

اگه اینجور باشه که خیلی خوبه.پس امیدوار باشیم که به زودی به فاز مطلوب میریم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان

e9be55d419ac6fa31.gif

بسیار مسیر عالی و خوبی رو پیش بینی کردید حسن جان

خیلی خوشحالک از پیگیری و بررسی های خوب شما دوست خوبم.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خواهشمندم یکی بارشها را میلیمترش را بذاره:احترام:
1Bandar-E-Dayyer (Iran)94.0 mm
2Yasoge (Iran)45.0 mm
3Masjed-Soleyman (Iran)44.0 mm
4Gach Saran Du Gunbadan (Iran)37.0 mm
5Safi-Abad Dezful (Iran)36.2 mm
6Ahwaz (Iran)34.0 mm
7Omidieh (Iran)33.0 mm
8Bushehr (Iran)24.0 mm
9Khorram Abad (Iran)23.3 mm
10Bushehr Civ / Afb (Iran)20.0 mm
11Shiraz (Iran)18.0 mm
12Abadan (Iran)17.0 mm
13Shahre-Kord (Iran)17.0 mm
14Ali-Goodarz (Iran)15.0 mm
15Kashan (Iran)15.0 mm
16Arak (Iran)14.0 mm
17Ilam (Iran)14.0 mm
18Esfahan (Iran)13.0 mm
19Hamedan (Iran)9.0 mm
20Kermanshah (Iran)8.0 mm
21Fasa (Iran)6.4 mm
22Kish Island (Iran)4.0 mm
23Abadeh (Iran)2.6 mm
24Sirjan (Iran)2.0 mm
25Yazd (Iran)2.0 mm
26Bandar Lengeh (Iran)1.0 mm
27Sanandaj (Iran)0.3 mm
28Khor (Iran)0.1 mm
29Bandarabbass (Iran)0.0 mm
24 hours amount precipitation. 01/18/2014 at 18:00 UTC
(74 of 74 stations)

hasan1

کاربر ويژه

بسیار مسیر عالی و خوبی رو پیش بینی کردید حسن جان

خیلی خوشحالک از پیگیری و بررسی های خوب شما دوست خوبم.

خیلی ممنون امیرمحسن جان :گل:

راستش جدیت و انرژی شما باعث شد ما هم یه تکونی به خودمون بدیم.

دارم در مورد بعضی شاخص ها آمارگیری میکنم ببینم میشه به نتیجه ای رسید یا نه.

اگه به نتیجه برسم بعد یکی دو ماه یه گزارشی در این مورد میدم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان رو یک راهنمایی بکنم

به این سایت سر بزنید و همین گزینه که من انتخاب کردم رو به همراه ماه و سال مورد نظر انتخاب کنید بعد می تونید بهترین اطلاعات سینوپتیکی رو از ش استخراج کنید و برای خودتون برای ماه مورد نظر مدل آنالوگ بسازید Synoptic Discussion

:

http://www.ncdc.noaa.gov/sotc/synoptic/2012/12

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا