• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان رو یک راهنمایی بکنم

به این سایت سر بزنید و همین گزینه که من انتخاب کردم رو به همراه ماه و سال مورد نظر انتخاب کنید بعد می تونید بهترین اطلاعات سینوپتیکی رو از ش استخراج کنید و برای خودتون برای ماه مورد نظر مدل آنالوگ بسازید Synoptic Discussion

:

http://www.ncdc.noaa.gov/sotc/synoptic/2012/12

مثلا اینی که من انتخاب کردم وضعیت شاخصها در ماه دسامبر 2012 که ما بارش سنگین برف در مشهد مواجه بودیم رو کامل گزارش کرده و خیلی خوبه

abtinT

کاربر ويژه

سوال خوبی بود آبتین جان

اتفاقا مشهد برف سنگینی رو تجربه کرد.

حالا این وضعیت MJO در ماه مارچ 2013 و تحلیلش با شما:

Observed: The MJO is transitory and can change phases (modes) within a month, so it is more closely related to weekly weather patterns than monthly. The March 2013 monthly precipitation pattern shows little correlation to the precipitation teleconnection patterns for the MJO this time of year. However, the weekly precipitation anomaly patterns correspond in some locations to the teleconnections for the MJO phase during these weeks — above-normal precipitation in the Midwest is frequently associated with MJO phases 6 and 7 (precipitation here was above normal during the first half of the month [weeks 1, 2, and 3] and the MJO was in phases 6-7 for March 1-16). The March 2013 monthly temperature pattern shows some similarity to the teleconnections for MJO phases 1-3. On a weekly basis (weeks 1, 2, 3, 4, 5), there is some agreement between the temperature anomalies during the last half of the month and those expected with MJO phases 1-3 in the east but not in the west, nor for the first half of the month when temperatures were below normal and the MJO teleconnections (phases 6-7) called for warm anomalies.

این واسه پارسال:

obs_phase40_full.gif

من زیاد زبانم خوب نیست ولی تا اونجا که فهمیدم 6یا 7 بوده .
البته با توجه به نقشه mjo بین 7 و 8 بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

مثلا اینی که من انتخاب کردم وضعیت شاخصها در ماه دسامبر 2012 که ما بارش سنگین برف در مشهد مواجه بودیم رو کامل گزارش کرده و خیلی خوبه

Status: The PNA index was negative for the first two-thirds of December then positive for the last third.

Status: The AO index oscillated from a slightly negative to very negative phase throughout the month

Status: The NAO index fluctuated near neutral to negative the first half of December, then near neutral to positive the last half of the month.

The EP-NP index (3-month running mean) had been positive for the last several months, but its current value is unknown since the Climate Prediction Center (CPC) does not compute the index for December

(thus, the negative phase is associated with below-normal SSTs). The negative December SST anomalies hint at a possible transition to a negative EP-NP.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مثلا اسفند پارسال اینطوری بود واسه مشهد:

"ENSO-neutral" conditions.

Status:The MJO continued to be active during March, with positive and negative anomalies propagating west to east as the month progressed (5-day index, 15-day index) and cycling out of phase 6 and through phases 7 to 3.

Status: The PNA index began March positive, turned negative briefly at mid-month, then fluctuated around zero (neutral) for the last third of the month.

Status: The AO index oscillated in negative territory throughout the month, reaching a March record negative value during the last half of the month.

Status: The NAO index was negative for most of the month.

Status: The SST pattern over the northeast Pacific during March 2013 consisted of a dipole of cooler-than-normal SSTs along the North American coast (which was shrinking) and warmer-than-normal SSTs in the central North Pacific. The EP-NP index (3-month running mean) flipped from negative in February to positive in March, returning to the positive realm it was in for the last half of 2012.​

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام بهزاد عزیز

جا داره که یک تشکر ویژه بابت این پست عالی ازت داشته باشم و به وجود عزیزانی همچون شما در این انجمن که باعث پویایی و درک صحیح مفاهیم علمی میشین، از صمیم قلب افتخار میکنم.:گل:

من این اطلاعات خوب رو با اجازه شما یک کپی ازش رو بر میدارم تا در آینده بتونم بهترین بهره رو در آنالیز اطلاعات و داده های نقشه های هواشناسی داشته باشم و توصیه ام به دوستان عزیز هم دقیقا همین هست که از این اطلاعات مفید و عالی نهایت استفاده رو ببرن.

راستی چقدر خوب میشد با توجه با اطلاعات و آرشیو کاملی که بر روی سایت مرکز ملی اقیانوس شناسی آمریکا هست و همچنین داده های هواشناسی داخلی ، می تونستیم یک نرم افزای رو طراحی کنیم که در آن واحد چند متغیر تاثیر گذار بر اقلیم ایران رو به صورت تجمعی در این نرم افزار وارد میکردیم ، بعد اون موقع دیگه اقلیم شناسی ما کاملا بومی و با دقت بالایی میشد.

سلام خدمت دوستان عزیز.
خواهش میکنم جناب امیر محسن.
من یه طرح پیشنهاد میدم البته باید از جنبه های مختلف آماری بررسی بشه.
طرح من این هست که داده های مختلف مربوط به یک شاخص خاص رو با توجه به نوع تغییرات شون (تغییرات هفتگی یا ماهیانه) طی سال های مختلف استخراج کنیم. مثلا تغییرات MJO طی 4 هفته از یک ماه و در طی چندین سال در نظر گرفته بشه و همچنین تغییرات مثلا بارش یه منطقه یا شهر رو نسبت به نرمال طی همون بازه های زمانی هم در نظر بگیریم. در این شرایط می تونیم ضریب همبستگی، معادله خط رگرسیون، معادله چند جمله ای درونیاب و تابع پیش بینی رو بدست بیاریم. اگه فرصتی شد در مورد شیوه ساده بدست آوردن هر کدوم از این موارد توضیحاتی رو آماده می کنم و در اختیار دوستان عزیز قرار میدم. میشه با آزمون های آماری دقت پیش بینی و معنی دار بودن فرض های آماری مشخص شده رو تعیین کرد.
فقط باید داده ها رو به بهترین شیوه ممکن مشخص کنیم. حالا سوال من اینه که آیا میشه هم مقدار یک شاخص خاص مثل MJO و هم مقدار افزایش یا کاهش بارش نسبت به شرایط نرمال رو مشخص کرد؟

Dr.ben

کاربر ويژه
لازمه اشاره کنم، در محاسبه ضریب همبستگی و سایر مواردی که گفتم برای اینکه دقت بیشتر بشه بهتر هست که تعداد داده های ما بیشتر از 30 مشاهده در نظر گرفته بشه. یا در واقع تعداد زوج مشاهدات ما بیشتر از 30 تا باشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

خداوکیلی؟واقعا یعنی چند درصد بارشهامون دریافت میکنیم ؟یعدش امروز یکی میگفت mJo باید بر رو 8 بعد بارشها وسرما خوب نفوذ میکنه؟؟؟:نمیدونم:

نمیشه گفت به تنهایی فاز 8 Mjo خوبه بلکه باید سایر موارد رو هم در کنارش لحاظ کنیم تا به یک جمع بندی مشخص برسیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام خدمت دوستان عزیز.
خواهش میکنم جناب امیر محسن.
من یه طرح پیشنهاد میدم البته باید از جنبه های مختلف آماری بررسی بشه.
طرح من این هست که داده های مختلف مربوط به یک شاخص خاص رو با توجه به نوع تغییرات شون (تغییرات هفتگی یا ماهیانه) طی سال های مختلف استخراج کنیم. مثلا تغییرات MJO طی 4 هفته از یک ماه و در طی چندین سال در نظر گرفته بشه و همچنین تغییرات مثلا بارش یه منطقه یا شهر رو نسبت به نرمال طی همون بازه های زمانی هم در نظر بگیریم. در این شرایط می تونیم ضریب همبستگی، معادله خط رگرسیون، معادله چند جمله ای درونیاب و تابع پیش بینی رو بدست بیاریم. اگه فرصتی شد در مورد شیوه ساده بدست آوردن هر کدوم از این موارد توضیحاتی رو آماده می کنم و در اختیار دوستان عزیز قرار میدم. میشه با آزمون های آماری دقت پیش بینی و معنی دار بودن فرض های آماری مشخص شده رو تعیین کرد.
فقط باید داده ها رو به بهترین شیوه ممکن مشخص کنیم. حالا سوال من اینه که آیا میشه هم مقدار یک شاخص خاص مثل MJO و هم مقدار افزایش یا کاهش بارش نسبت به شرایط نرمال رو مشخص کرد؟

سلام بهزاد جان

خیلی ممنون و از طرح جالب تون خیلی خوشم اومده و بیصبرانه منتظر شنیدن جزئیات بیشتری از این طرح هستم.

در ارتباط با سوالتون برای MJO ، بله میشه چون نوسانات MJO از ژانویه 1989 تا مارچ 2012 ارشیو کامل داره بعد از اونهم در لینیک در صفحه قبل دادم میشه اطلاعات سال 2013 رو هم ازش استخراج کرد.

فقط یک مطلبی من الان دقت کردم مدلهای آنالوگ رو جدید بر اساس دور آماری 1981 تا 2010 دارن پایه ریزی میکنند که ما هم باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چند روزی میشه که صفحه های هیچ کدوم از سایت های مرتبط با noaa.gov برای من باز نمی شن. :ناراحت:
یعنی مثلا نتیجه http://www.ncdc.noaa.gov/sotc/synoptic/2012/12 واسه من میشه این:

wu76z1zbarn01vrevvu.jpg

بهزاد جان با isp تون تماس بگیرید.

DNS های جدید رو از شون بخواید بعد هم باید یک دستور هست که باید در منوی استارت تایپ کنید cmd بعد برید اونجا dns های قبیل تون رو clean کنید.

100 درصد جواب میده و سرعت اینترنت تون افزایش پیدا میکنه.

تماس بگیرید با ISP اینترنت تون خودشون راهنمایی تون میکنند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

بهزاد جان با isp تون تماس بگیرید.

DNS های جدید رو از شون بخواید بعد هم باید یک دستور هست که باید در منوی استارت تایپ کنید cmd بعد برید اونجا dns های قبیل تون رو clean کنید.

100 درصد جواب میده و سرعت اینترنت تون افزایش پیدا میکنه.

تماس بگیرید با ISP اینترنت تون خودشون راهنمایی تون میکنند

در واقع بعد از وارد کدن DNS باید در منو استارت در پنجره cmd باید عبارت flush DNS رو تایپ کنید و همه چیز ردیف میشه به امید خدا

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام بهزاد جان

خیلی ممنون و از طرح جالب تون خیلی خوشم اومده و بیصبرانه منتظر شنیدن جزئیات بیشتری از این طرح هستم.

در ارتباط با سوالتون برای MJO ، بله میشه چون نوسانات MJO از ژانویه 1989 تا مارچ 2012 ارشیو کامل داره بعد از اونهم در لینیک در صفحه قبل دادم میشه اطلاعات سال 2013 رو هم ازش استخراج کرد.

فقط یک مطلبی من الان دقت کردم مدلهای آنالوگ رو جدید بر اساس دور آماری 1981 تا 2010 دارن پایه ریزی میکنند که ما هم باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.

تشکر فراون. پس دوره آماری شون 29 ساله یا حدود 30 سال هست. همون طور که گفتم به طور تجربی دقت نتایج رو بالا میبره. من فکر کنم برای شروع حالت دو متغیره بررسی بشه ساده تر هست. سعی میکنم توضیحاتی به همراه چند مثال در مورد بدست آوردن ضریب همبستگی، معادله خط رگرسیون، معادله تابع درونیابی و تابع پیش بینی ارائه بدم. بعد در مورد شیوه عمل خودمون بحث کنیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به به چه خبر شده !!!!!!!!!!!!!!

واسه ما بارش پیش بینی کرده این مدل بعد از مدتها!!!!!!!!!!!!!!!!111

mesfcwx24.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا