• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
اوه طبق این نقشه من فردا حسابی برف میبینم البرزو شرقه قزوین برفیه
41499107999802441457.jpg
به نظر میاد اوج بارش تهران در ساعات 12 ظهر تا 18 بعدازظهره فردا باشه طبق نیروی درییایی
46455053942545747478.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام دوستان

سلام هومن جان،واسه من باز میشه،تقریبا میشه گفت بارش مرکز رو یه مقدار بیشتر کرده{مخصوصا دامنه های مرکزی البرز
ممنونم داداشه گلم بالاخره برای منم باز شد
عجیبه امروز سرعته نتم بالاست ولی چه فایده که دیگه باید برم سراغه درسم فردا امتحان دارم
امیدوارم برف بیاد کرج یا آبیک عکس بگیرم البته بیشتر دوست دارم تهران بیاد ار ساعته 9ونیم تا 4 تهران نیستم فردا:ناراحت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممنونم داداشه گلم بالاخره برای منم باز شد
عجیبه امروز سرعته نتم بالاست ولی چه فایده که دیگه باید برم سراغه درسم فردا امتحان دارم
امیدوارم برف بیاد کرج یا آبیک عکس بگیرم البته بیشتر دوست دارم تهران بیاد ار ساعته 9ونیم تا 4 تهران نیستم فردا:ناراحت:

چاکر داداش،انشاالله نیم متر برف بیاد و عکس های زیبایی هم بذاری،همچنین دانشگاهتم تعطیل بشه:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
سرما ی سیستم خیلی زیاد هست پیش بینی نروژ در موررد دمارو نباید جدی گرفت کاهش دما توشمال شروع شده رشت 12درجه نسبت به روز گذشته دماش امده پایین!!!
البته از 22 درجه رسیده به 12 درجه که همین الانش هم نسبت به نرمال دی ماه دما چند درجه ای بالاتره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا