• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکشنبه 13 ژانویه یا دوشنبه. ممنون.

بفرمایید ماهان عزیز:

mid_tropospheric_flow_and_boundary_layer_temperature%21120%21Europe%21z500_t850%21pop%21od%21oper%21w_z500t850%212013010812%21%21chart.gif

mid_tropospheric_flow_and_boundary_layer_temperature%21144%21Europe%21z500_t850%21pop%21od%21oper%21w_z500t850%212013010812%21%21chart.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ممنون
جالبه
پشته روی اسکاندیناوی بالای ناوه یه روز از شرق به غرب گسترده ست و فرداش از غرب به شرق! من دیروزم پرسیده بودم که کسی می دونه این چه نوع بلاکیه؟

خواهش میکنم

من هم اطلاع درستی ندارم از این بلاک

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من برای این بلاک عجیب روی مشهد هیچ توضیحی نمی تونم پیدا کنم و جالبه که در همه اپدیتها هم چسبیده رو مشهد و تکون نمیخوره!!!!!!!!!

شب همه دوستان غزیز بخیر

efc6sgomc32tmmucme.gif

pokerface

متخصص هواشناسی
با سلام به همهٔ دوستان.به نظر من این سیستم یک سیستم مدیترانه هست بدونه ترکیب با سیستم mesoscale جنوبی.و در حال دور شدن از منبع اصلی‌ رطوبتش .درسته که ریزش هوای سرد بیشتره و فشار مرکزی سیستم حتا در نقشههای اول ۹۹۵ mb هم بود ولی‌ ،بارشهای خوب مرکز و نیمه شرقی‌ همیشه به تأمین رطوبت از دریاهای جنوبی وابستس.وگرنه هم فشار مرکزی سیستم پأینتر و هم vorticity بالاتره .و دلیل بارش نه چندان خوب یقیناً تحلیل رفتن رطوبت هست.

pokerface

متخصص هواشناسی
این ۳ تا نقشه همه چیز واضحه.بیشترین moisture advection در نقشه PWAT ببینید.روز ۱۱ jan ۲۰۱۳ رطوبت میره به سمت افغانستان.ولی‌ روز ۲۶ dec رطوبت ریخته شده روی فلات مرکزی و به سمت شمال شرق .

rqhln4pyvoyp2gdeykre.png
cg4nx24ecr6j5qmso2a7.png
7hxphecseq9dar8xp1z1.png
93kjnydkhrbuhbggj5.png
aeu4z165ll8htwflavz.png
lyb3nj1nv2478nvwwhg1.png

ali.doosti

کاربر ويژه
من در جایگاهی نیستم که چیزی بگم...فقط با توجه به حرف امشب یه چیزو بگم!در روز تاسوعا و عاشورا ما حدود 40 م.م بارش داشتیم ولی چطور اتفاق افتاد:
در حالی که واسه دوروز همین حدود پیش بینی شده بود و کل بارش پخش بود در شب تاسوعا تا ساعت 6 دقیقا بارون زد و از این ساعت که هیات ها به خیابون میان قطع شد...تاسوعا کامل آفتاب بود
شب عاشورا حدود 12 که مراسم ها تموم میشه در یک چشم به هم زدن آسمان تیره و تار شد و تا بح عاشورا بارید و دوباره صبح آسمان صاف شد!این فقط دیده من بود وگرنه هرکس نظر خودشو داره (شب قبل از تاسوعا مادرم بهم گفت فردا صافه من هی نروژو نونش می دادم می گفتنم تا شب بارش زده!)

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان خواب و بيدار!
رطوبت آنقدر در مشهد بالاست كه انگار ديشب بارندگي اتفاق افتاده سطح خيابونا كاملن خيسه البته پشت بوم ها هم سفيد شده! اميدوارم امروز نقشه ها به نفع مشهد تغيير كنه تا يك برف توپ بباره!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر شما اميدوارم برف سنگيني بباره!

متاسفانه جي اف اس بازهم بد آپديت شد اميدوارم اونجا حداقل خوب بباره.اگه اين موج حداقل 1 روز تاخير داشته باشه خيلي عالي ميشه چون اونوقت رطوبت جنوبي به سيستم خيلي كمك ميكنه!

علی هواشناس

کاربر ويژه
مشکل اساسی دقیقا همون کمفشار روی شمال دریای مازندران هست! اگر انتظار بارش سرتاسری و تشکیل جبهه روی کل ایران رو دارید باید در شمال ایران پرفشار مستقر باشه نه کمفشار!

الان سرمای سیستم از پرفشار های مستقر روی اروپا تامین میشه، در جالی که در اون صورتی که بنده عرض میکنم سرما دقیقا از سمت شمال روی ایران ریزش پیدا میکنه و باعث ایجاد جبهه روی کل ایران میشه، الان این حالت برای ترکیه اتفاق افتاده، پرفشار روی شمال و کمفشار در جنوب، نتیجه رو هم که داریم میبینیم!

سلام
الان داشتم صفحات تایپیکو مرور میکردم بحثه داغتونو دیدم:گل:
میخواستم بدونم علت بارشه زیاده افغانستان چیه؟:احترام:

پسرخاله

کاربر ويژه
سرکرده کارشناس سازمان گفت از فردا بارشهای تهران شروع میشه شماله تهران برفه و جنوبش باران

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا