سرکرده کارشناس سازمان گفت از فردا بارشهای تهران شروع میشه شماله تهران برفه و جنوبش باران
چرت گفته .
سرکرده کارشناس سازمان گفت از فردا بارشهای تهران شروع میشه شماله تهران برفه و جنوبش باران
سلام
الان داشتم صفحات تایپیکو مرور میکردم بحثه داغتونو دیدم:گل:
میخواستم بدونم علت بارشه زیاده افغانستان چیه؟:احترام:
درود بر شما علي جان! واضحه در زمانيكه سيستم وارد افغانستان ميشه بلاكي كه باعث عدم رطوبت رساني به سيستم ميشه از بين ميره در واقع ورود سيستم به مركز و شرق كشور در زمان نامناسبي اتفاق ميفته كاش 1 روز با تاخير وارد ميشد
درود
سوز و سرما حاکی از بارش برفه
هوا هوای برفیه
مهرداد چه قدر به بارش برف از بالای حکیم امیدواری؟من الان محوطه بیمارستان میلادم سوز به حدیه که دستام بی حس شدن.
ببخشيد من يكم آماتورم ولي منظور از تقويت واسه افغانستان اينكه تو غرب كشور سامانه ها انرژيشونو تخليه ميكنن و در مركز از خليج فارس و عمان كسب انرژي ميكنن ولي شرق ايران نميبارن و ميرن افغانستان ميبارن؟
يني رطوبت جنوب نه به شكل ابر، بهزشكل رطوبت خالي مياد به سمت شمال؟!
ببخشيد من يكم آماتورم ولي منظور از تقويت واسه افغانستان اينكه تو غرب كشور سامانه ها انرژيشونو تخليه ميكنن و در مركز از خليج فارس و عمان كسب انرژي ميكنن ولي شرق ايران نميبارن و ميرن افغانستان ميبارن؟
يني رطوبت جنوب نه به شكل ابر، به شكل رطوبت خالي مياد به سمت شمال؟!
مهرداد چه قدر به بارش برف از بالای حکیم امیدواری؟
سرما ی سیستم خیلی زیاد هست پیش بینی نروژ در موررد دمارو نباید جدی گرفت کاهش دما توشمال شروع شده رشت 12درجه نسبت به روز گذشته دماش امده پایین!!!