دوستان الان با اصفهان صحبت میکردم، دیشب به محض قطع شدت بارش، برفها شروع به آب شدن کردن و در طول شب این روند ادامه پیدا کرده!
الان هم برفها درحال آب شدن هستند و این باعث افزایش شدید میزان رطوبت هوا میشه که احتمال تشکیل مه شدید رو برای امشب تشدید میکنه.
جالب این که در جنوب شهر، منطقه سپاهان شهر تا بهارستان میزان بارش به 15 سانتیمتر رسیده بوده و این درحالی هست که ودر آندرگراند بین 2-3 سانتی متر برف برای اصفهان دیده بود!
احتمالا، اون مه های شدید چند روز گذشته باعث اشباع هوای منطقه از بخار آب شده و این رطوبت با وجود سیستم جدید تبدیل به برف شده و دوباره بر زمین باریده.
در هر صورت، بارش دو برف تقریبا پرپشت در اصفهان اون هم بعد از 6 سال رو باید به فال نیک گرفت.
سلام آرش جان
در شمال و شمال غرب شهر هم در بدبینانه ترین حالت ممکن 15 سانتی متر قطعا بارش برف داشتیم اما متاسفانه شرایط دمایی مثل برف 16 دی نبود و همزمان با بارش میزان قابل توجهی از برفها آب شدند و گرنه میزان بارش خیلی بیشتر از این مقدار بود ...
همین الانم با باز شدن هوا و تابش خورشید و آب شدن برف روی پشت بام ها ، از ناودان خونه ها مثل زمانی که بارش شدید رگباری داره
آب جاریه و کوچه ها مملو از آب شده
شوخی نیست از 6 صبح تا نیمه شب که من بیدار بودم برف ادامه داشت و تنها در مقاطعی چند دقیقه ای برف ایستاد ...صبحم ساعت 6:30 که من بیدار شدم برف ریزه داشت می اومد که معلومه شب تا صبحم گه گاهی بارش داشتیم... حجم بارش واقعا قابل توجه بود اگه کمی دما کمک بیشتری کرده بود الان اصفهان شده بود مثل برف خوب و عالی پارسال مشهد !
در مورد پیش بینی آندرگراند و کلا سایتهایی که منبعشون GFS هست باید بگم امسال یکی از بدترین سالهای خودشونو برای شهر اصفهان دارن پشت سر می گذارند ...امسال ecmwf و سایتهایی که از این مدل تبعیت میکنند به خوبی دارن بارش اصفهان را درست پیش می کنند در حد لالیگا !!!