• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

felan123

New member
تا 20 بهمن وضع پاییز میشه نیمه شمال مثلا سمنان دما تا 15 درجه هم میرسه
ولی این وضع ادامه دار نیست و از 20 بهمن به بعد هوا شمال خواهد شد هرچند کم ولی برف خواهیم دید که 2 روز بعد اب شه

samann

کاربر ويژه
دوستان فراموش نکنید بدترین شرایط واسه شمال شرق لانینا و ao و nao منفی است.....بهترین شرایط از لحاظ برف لانینا و ao nao مثبته. بهترین میزان بارش بدون توجه به برف النینو و nao و ao مثبته!!! ao و nao منفی کی قابل تحمله؟؟؟ زمانی که enso تو فاز گرم یعنی النینو باشه

abtinT

کاربر ويژه
این دیگه از اون سامانه هایی هست که خیلی وقته منتظرش هستیم هم شاخه شمالی فعالی داره و هم با تراف معکوس دریای سرخ ادغام میشه:

0dn2whfb6b7nw49l2qq0.jpg

این سیستم هم جنوبی می شه

abtinT

کاربر ويژه
تهران اگه تا اخر بهمن برف خوب امد که هیچ اگه نبارید اسفند هم نخواستیم بیاد چون به درد نمی خوره .

samann

کاربر ويژه
جالبه که بعضی از مدل ها بارش مشهدو در فردا افزایش دادن آیا فردا مشهد رکورد میزنه و اولین بارش بالای یک میلیمترشو در 45 روز اخیر ثبت میکنه. عجب روزگاری شده ......................وسط زمستون ارزوی یک میل بارش داریم

samann

کاربر ويژه
در حال حاضر پی از گذشت 118 روز از اول سال زراعی، مشهد 28 میل از نرمال اینوقت سال عقبه. کل استان 23 میل عقبه. بهترین شرایط بارشیو فریمان داشته و بد ترین شرایطو سبزوار داشته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشاء الله که از این به بعد جبران میشه و این دوران کم بارشی ها به اتمام میرسه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان الان با اصفهان صحبت میکردم، دیشب به محض قطع شدت بارش، برفها شروع به آب شدن کردن و در طول شب این روند ادامه پیدا کرده!
الان هم برفها درحال آب شدن هستند و این باعث افزایش شدید میزان رطوبت هوا میشه که احتمال تشکیل مه شدید رو برای امشب تشدید میکنه.

جالب این که در جنوب شهر، منطقه سپاهان شهر تا بهارستان میزان بارش به 15 سانتیمتر رسیده بوده و این درحالی هست که ودر آندرگراند بین 2-3 سانتی متر برف برای اصفهان دیده بود!
احتمالا، اون مه های شدید چند روز گذشته باعث اشباع هوای منطقه از بخار آب شده و این رطوبت با وجود سیستم جدید تبدیل به برف شده و دوباره بر زمین باریده.

در هر صورت، بارش دو برف تقریبا پرپشت در اصفهان اون هم بعد از 6 سال رو باید به فال نیک گرفت.

mehdi.

New member
دوستان الان با اصفهان صحبت میکردم، دیشب به محض قطع شدت بارش، برفها شروع به آب شدن کردن و در طول شب این روند ادامه پیدا کرده!
الان هم برفها درحال آب شدن هستند و این باعث افزایش شدید میزان رطوبت هوا میشه که احتمال تشکیل مه شدید رو برای امشب تشدید میکنه.

جالب این که در جنوب شهر، منطقه سپاهان شهر تا بهارستان میزان بارش به 15 سانتیمتر رسیده بوده و این درحالی هست که ودر آندرگراند بین 2-3 سانتی متر برف برای اصفهان دیده بود!
احتمالا، اون مه های شدید چند روز گذشته باعث اشباع هوای منطقه از بخار آب شده و این رطوبت با وجود سیستم جدید تبدیل به برف شده و دوباره بر زمین باریده.

در هر صورت، بارش دو برف تقریبا پرپشت در اصفهان اون هم بعد از 6 سال رو باید به فال نیک گرفت.

سلام آرش جان
در شمال و شمال غرب شهر هم در بدبینانه ترین حالت ممکن 15 سانتی متر قطعا بارش برف داشتیم اما متاسفانه شرایط دمایی مثل برف 16 دی نبود و همزمان با بارش میزان قابل توجهی از برفها آب شدند و گرنه میزان بارش خیلی بیشتر از این مقدار بود ...

همین الانم با باز شدن هوا و تابش خورشید و آب شدن برف روی پشت بام ها ، از ناودان خونه ها مثل زمانی که بارش شدید رگباری داره
آب جاریه و کوچه ها مملو از آب شده

شوخی نیست از 6 صبح تا نیمه شب که من بیدار بودم برف ادامه داشت و تنها در مقاطعی چند دقیقه ای برف ایستاد ...صبحم ساعت 6:30 که من بیدار شدم برف ریزه داشت می اومد که معلومه شب تا صبحم گه گاهی بارش داشتیم... حجم بارش واقعا قابل توجه بود اگه کمی دما کمک بیشتری کرده بود الان اصفهان شده بود مثل برف خوب و عالی پارسال مشهد !

در مورد پیش بینی آندرگراند و کلا سایتهایی که منبعشون GFS هست باید بگم امسال یکی از بدترین سالهای خودشونو برای شهر اصفهان دارن پشت سر می گذارند ...امسال ecmwf و سایتهایی که از این مدل تبعیت میکنند به خوبی دارن بارش اصفهان را درست پیش می کنند در حد لالیگا !!!

mehdi.

New member
سلام آرش جان
در شمال و شمال غرب شهر هم در بدبینانه ترین حالت ممکن 15 سانتی متر قطعا بارش برف داشتیم اما متاسفانه شرایط دمایی مثل برف 16 دی نبود و همزمان با بارش میزان قابل توجهی از برفها آب شدند و گرنه میزان بارش خیلی بیشتر از این مقدار بود ...

همین الانم با باز شدن هوا و تابش خورشید و آب شدن برف روی پشت بام ها ، از ناودان خونه ها مثل زمانی که بارش شدید رگباری داره
آب جاریه و کوچه ها مملو از آب شده

شوخی نیست از 6 صبح تا نیمه شب که من بیدار بودم برف ادامه داشت و تنها در مقاطعی چند دقیقه ای برف ایستاد ...صبحم ساعت 6:30 که من بیدار شدم برف ریزه داشت می اومد که معلومه شب تا صبحم گه گاهی بارش داشتیم... حجم بارش واقعا قابل توجه بود اگه کمی دما کمک بیشتری کرده بود الان اصفهان شده بود مثل برف خوب و عالی پارسال مشهد !

در مورد پیش بینی آندرگراند و کلا سایتهایی که منبعشون GFS هست باید بگم امسال یکی از بدترین سالهای خودشونو برای شهر اصفهان دارن پشت سر می گذارند ...امسال ecmwf و سایتهایی که از این مدل تبعیت میکنند به خوبی دارن بارش اصفهان را درست پیش می کنند در حد لالیگا !!!

در تایید بخشی از صحبتم که به رنگ قرمز مشخصه نگاه کنید به گزارشهای ارسالی ایستگاه هواشناسی شهر اصفهان از وضع هوا از ساعت 7:30 صبح دیروز تا نیمه شب ، جز یه مورد در ساعت 16:30 ، هیچ گونه عدم اعلام بارش برف نداشتیم !! و همه چی داشتیم از light snow تا snow تا heavy snow در ساعت 13:30

22.jpg

1.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا