این دیگه از اون سامانه هایی هست که خیلی وقته منتظرش هستیم هم شاخه شمالی فعالی داره و هم با تراف معکوس دریای سرخ ادغام میشه:
اینهم مثل همون گرداب قطبی (که معلوم نبود چطور امده بود رو ایران):50: تضعیف پر پر میشه:50:
این دیگه از اون سامانه هایی هست که خیلی وقته منتظرش هستیم هم شاخه شمالی فعالی داره و هم با تراف معکوس دریای سرخ ادغام میشه:
اینهم مثل همون گرداب قطبی (که معلوم نبود چطور امده بود رو ایران):50: تضعیف پر پر میشه:50:
امسال خشکترین جای ایران تهران بوده
آبتین جان امسال تو خشکی هیچ جا به پای شمال خراسان نمی رسه !
بعد از شمال خراسان سمنان و تهران هستش
برای شما نیروی دریایی بارش خوبی رو برای هفته بعد زده . ولی تهران تا 10 روز اینده بارش نداره .
تازه جمعیت تهران رو نمی شه با شمال خراسان مقایسه کرد.
ببینید اوضاع چقدر داغونه که باید واسه خشکی با هم کل کل کنیم!:خنده1:
خوب شمال خراسان رو اگه فقط قوچان و بجنورد بدونیم بله ولی خوب مطمئنا شمالشرق با وجود قطب جمعیتی مشهد و ووجود شهرهای بزرگ نیشابور سبزوار و... و وجود 7 میلیون سکنه شمالشرق و وجود یکی از مراکز اصلی کشاورزی و باغی کشور و و وجود یشترین تعداد روستا و کشاوورز در سطح کشور در خراسان متوجه عمق فاجعه می شویم
آپ جي اف اس خيلي جالب نبود و نسبت به آپ قبليش بارش ها را نصف كرد! ولي نكته قابل توجه بارش هاي سنگين پيش بيني شده 2 فوريه هست كه البته از الان زياد روش نميشه حساب كرد! ولي همزمانيش با تغييرات mjo در اون ايام خيلي جالب به نظر ميرسه
به چه روزی افتادیم که اصفهانی ها خودشونو با مشهد مقایسه میکنن:خنده1::خجالت2:سلام آرش جان
در شمال و شمال غرب شهر هم در بدبینانه ترین حالت ممکن 15 سانتی متر قطعا بارش برف داشتیم اما متاسفانه شرایط دمایی مثل برف 16 دی نبود و همزمان با بارش میزان قابل توجهی از برفها آب شدند و گرنه میزان بارش خیلی بیشتر از این مقدار بود ...
همین الانم با باز شدن هوا و تابش خورشید و آب شدن برف روی پشت بام ها ، از ناودان خونه ها مثل زمانی که بارش شدید رگباری داره
آب جاریه و کوچه ها مملو از آب شده
شوخی نیست از 6 صبح تا نیمه شب که من بیدار بودم برف ادامه داشت و تنها در مقاطعی چند دقیقه ای برف ایستاد ...صبحم ساعت 6:30 که من بیدار شدم برف ریزه داشت می اومد که معلومه شب تا صبحم گه گاهی بارش داشتیم... حجم بارش واقعا قابل توجه بود اگه کمی دما کمک بیشتری کرده بود الان اصفهان شده بود مثل برف خوب و عالی پارسال مشهد !
در مورد پیش بینی آندرگراند و کلا سایتهایی که منبعشون GFS هست باید بگم امسال یکی از بدترین سالهای خودشونو برای شهر اصفهان دارن پشت سر می گذارند ...امسال ecmwf و سایتهایی که از این مدل تبعیت میکنند به خوبی دارن بارش اصفهان را درست پیش می کنند در حد لالیگا !!!
به چه روزی افتادیم که اصفهانی ها خودشونو با مشهد مقایسه میکنن:خنده1::خجالت2:
سامان جان میشه بگید بارش سالیانه مشهد چند میلیمتر در سال هست؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
سلام آرش جان
در شمال و شمال غرب شهر هم در بدبینانه ترین حالت ممکن 15 سانتی متر قطعا بارش برف داشتیم اما متاسفانه شرایط دمایی مثل برف 16 دی نبود و همزمان با بارش میزان قابل توجهی از برفها آب شدند و گرنه میزان بارش خیلی بیشتر از این مقدار بود ...
همین الانم با باز شدن هوا و تابش خورشید و آب شدن برف روی پشت بام ها ، از ناودان خونه ها مثل زمانی که بارش شدید رگباری داره
آب جاریه و کوچه ها مملو از آب شده
شوخی نیست از 6 صبح تا نیمه شب که من بیدار بودم برف ادامه داشت و تنها در مقاطعی چند دقیقه ای برف ایستاد ...صبحم ساعت 6:30 که من بیدار شدم برف ریزه داشت می اومد که معلومه شب تا صبحم گه گاهی بارش داشتیم... حجم بارش واقعا قابل توجه بود اگه کمی دما کمک بیشتری کرده بود الان اصفهان شده بود مثل برف خوب و عالی پارسال مشهد !
در مورد پیش بینی آندرگراند و کلا سایتهایی که منبعشون GFS هست باید بگم امسال یکی از بدترین سالهای خودشونو برای شهر اصفهان دارن پشت سر می گذارند ...امسال ecmwf و سایتهایی که از این مدل تبعیت میکنند به خوبی دارن بارش اصفهان را درست پیش می کنند در حد لالیگا !!!