• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
این دیگه از اون سامانه هایی هست که خیلی وقته منتظرش هستیم هم شاخه شمالی فعالی داره و هم با تراف معکوس دریای سرخ ادغام میشه:

0dn2whfb6b7nw49l2qq0.jpg

اینهم مثل همون گرداب قطبی (که معلوم نبود چطور امده بود رو ایران):50: تضعیف پر پر میشه:50:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آغاز بارش زیبای باران در غرب مشهد و مشخصا بینالود داره برف خوبی میباره

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
آپ صبح جی اف اس برای ما خوب بود
اما فک کنم آپ الانش با توجه به تقویت سیستم غربی پیش بینی شده که شمالشرق تو پشته اون قرار میگیره دوباره بارش ما رو کم کنه

pokerface

متخصص هواشناسی
شخصيت «گلام» را در کارتون گاليور يادتان هست؟ همان شخصيتي که چهره درهمي داشت و مدام با لحني خاص مي‌گفت: «من مي‌دونم... کارمون تمومه... من مي‌دونم!» تا حالا براي‌تان اتفاق افتاده که وقتي با کسي مواجه مي‌شويد، بلافاصله بعد از چند برخورد ساده، شخصيت «گلام» در ذهن‌تان تداعي شود؟

به قول مولوي: «پيش چشم‌ات داشتي شيشه کبود / زان سبب عالم کبودت مي‌نمود.»

یکی دیگر از ویژگی های شخصیت پاسیو- اگرسیو،تمایل آنها به ناچیز شمردن پیشرفتهای شغلی و موفقیت های اطرافیان است که به نظر میرسد برای مصداق آن نیازی به تماشای فیلم نیست و کافیست نگاهی به دورو بر خود بیاندازیم تا ببینیم چه اندازه رفتارهای پاسیو –اگرسیو در میان ما ایرانیان رخنه کرده است که معمولا هر پیشرفت تحصیلی یا شغلی و مالی را به "پارتی بازی،حقه بازی،پدرسوخته بودن دیگران و رانت خواری"منتسب میکنیم و بدینوسیله احساس حسادت خود را می پوشانیم....
از دیگروجوه مهم پاسیو-اگرسیوها،غرغر کردن است،غرغرهایی که آغاز و پایانی ندارد وهمه چیز را دربرمیگیرد:از سخنرانی رییس جمهور آمریکا تا ریخت و پاش فرزندکوچکشان در خانه.غرغر کردن به آنها احساس "همه چیزدانی"می دهد،احساسی خوشایند برای یک پاسیو- اگرسیو برای مقابله با دیگران.یک پاسیو –اگرسیو نوستالژیک برای هم نسلان من،گلام در کارتون گالیور است:من میدونم،ما موفق نمی شیم..!!!
Lindbloom_Image_2012Jan30-300x220.png

گلام در کارتون گالیور

abtinT

کاربر ويژه
آبتین جان امسال تو خشکی هیچ جا به پای شمال خراسان نمی رسه !
بعد از شمال خراسان سمنان و تهران هستش

برای شما نیروی دریایی بارش خوبی رو برای هفته بعد زده . ولی تهران تا 10 روز اینده بارش نداره .
تازه جمعیت تهران رو نمی شه با شمال خراسان مقایسه کرد.

سیبری

کاربر ويژه
برای شما نیروی دریایی بارش خوبی رو برای هفته بعد زده . ولی تهران تا 10 روز اینده بارش نداره .
تازه جمعیت تهران رو نمی شه با شمال خراسان مقایسه کرد.

ببینید اوضاع چقدر داغونه که باید واسه خشکی با هم کل کل کنیم!:خنده1:
خوب شمال خراسان رو اگه فقط قوچان و بجنورد بدونیم بله ولی خوب مطمئنا شمالشرق با وجود قطب جمعیتی مشهد و ووجود شهرهای بزرگ نیشابور سبزوار و... و وجود 7 میلیون سکنه شمالشرق و وجود یکی از مراکز اصلی کشاورزی و باغی کشور و و وجود یشترین تعداد روستا و کشاوورز در سطح کشور در خراسان متوجه عمق فاجعه می شویم

abtinT

کاربر ويژه
ببینید اوضاع چقدر داغونه که باید واسه خشکی با هم کل کل کنیم!:خنده1:
خوب شمال خراسان رو اگه فقط قوچان و بجنورد بدونیم بله ولی خوب مطمئنا شمالشرق با وجود قطب جمعیتی مشهد و ووجود شهرهای بزرگ نیشابور سبزوار و... و وجود 7 میلیون سکنه شمالشرق و وجود یکی از مراکز اصلی کشاورزی و باغی کشور و و وجود یشترین تعداد روستا و کشاوورز در سطح کشور در خراسان متوجه عمق فاجعه می شویم

مدال طلای خشکی برای شما :خنده2::برنده:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آپ جي اف اس خيلي جالب نبود و نسبت به آپ قبليش بارش ها را نصف كرد! ولي نكته قابل توجه بارش هاي سنگين پيش بيني شده 2 فوريه هست كه البته از الان زياد روش نميشه حساب كرد! ولي همزمانيش با تغييرات mjo در اون ايام خيلي جالب به نظر ميرسه

sinaet

متخصص بخش فوتبال
آپ جي اف اس خيلي جالب نبود و نسبت به آپ قبليش بارش ها را نصف كرد! ولي نكته قابل توجه بارش هاي سنگين پيش بيني شده 2 فوريه هست كه البته از الان زياد روش نميشه حساب كرد! ولي همزمانيش با تغييرات mjo در اون ايام خيلي جالب به نظر ميرسه

سلام.جی اف اس خواب دیده خیر باشه . فوریه هم خشک خواهد بود.

samann

کاربر ويژه
سلام آرش جان
در شمال و شمال غرب شهر هم در بدبینانه ترین حالت ممکن 15 سانتی متر قطعا بارش برف داشتیم اما متاسفانه شرایط دمایی مثل برف 16 دی نبود و همزمان با بارش میزان قابل توجهی از برفها آب شدند و گرنه میزان بارش خیلی بیشتر از این مقدار بود ...

همین الانم با باز شدن هوا و تابش خورشید و آب شدن برف روی پشت بام ها ، از ناودان خونه ها مثل زمانی که بارش شدید رگباری داره
آب جاریه و کوچه ها مملو از آب شده

شوخی نیست از 6 صبح تا نیمه شب که من بیدار بودم برف ادامه داشت و تنها در مقاطعی چند دقیقه ای برف ایستاد ...صبحم ساعت 6:30 که من بیدار شدم برف ریزه داشت می اومد که معلومه شب تا صبحم گه گاهی بارش داشتیم... حجم بارش واقعا قابل توجه بود اگه کمی دما کمک بیشتری کرده بود الان اصفهان شده بود مثل برف خوب و عالی پارسال مشهد !

در مورد پیش بینی آندرگراند و کلا سایتهایی که منبعشون GFS هست باید بگم امسال یکی از بدترین سالهای خودشونو برای شهر اصفهان دارن پشت سر می گذارند ...امسال ecmwf و سایتهایی که از این مدل تبعیت میکنند به خوبی دارن بارش اصفهان را درست پیش می کنند در حد لالیگا !!!
به چه روزی افتادیم که اصفهانی ها خودشونو با مشهد مقایسه میکنن:خنده1::خجالت2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان شبکه هرمزگان رو ببینید، بارش باران دیوانه کننده است!!!

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

pokerface

متخصص هواشناسی
فکرشو بکنید ۱ سات تمام کومولونیمبوس پشت سر کومولونیمبوس رعدو برق و بارون اقیانوس هندی!
q2c3k6cxg1we1d2ueha.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام آرش جان
در شمال و شمال غرب شهر هم در بدبینانه ترین حالت ممکن 15 سانتی متر قطعا بارش برف داشتیم اما متاسفانه شرایط دمایی مثل برف 16 دی نبود و همزمان با بارش میزان قابل توجهی از برفها آب شدند و گرنه میزان بارش خیلی بیشتر از این مقدار بود ...

همین الانم با باز شدن هوا و تابش خورشید و آب شدن برف روی پشت بام ها ، از ناودان خونه ها مثل زمانی که بارش شدید رگباری داره
آب جاریه و کوچه ها مملو از آب شده

شوخی نیست از 6 صبح تا نیمه شب که من بیدار بودم برف ادامه داشت و تنها در مقاطعی چند دقیقه ای برف ایستاد ...صبحم ساعت 6:30 که من بیدار شدم برف ریزه داشت می اومد که معلومه شب تا صبحم گه گاهی بارش داشتیم... حجم بارش واقعا قابل توجه بود اگه کمی دما کمک بیشتری کرده بود الان اصفهان شده بود مثل برف خوب و عالی پارسال مشهد !

در مورد پیش بینی آندرگراند و کلا سایتهایی که منبعشون GFS هست باید بگم امسال یکی از بدترین سالهای خودشونو برای شهر اصفهان دارن پشت سر می گذارند ...امسال ecmwf و سایتهایی که از این مدل تبعیت میکنند به خوبی دارن بارش اصفهان را درست پیش می کنند در حد لالیگا !!!

درود مهدی جان
خدا رو شکر اصفهان بارش قابلی داشت فقط ای کاش دما سریع بالا نمیرفت تا برفها آرامتر آب بشن و بیشتر به زمین نفوذ کنند اما همین هم خوبه و باید شاکر بود.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا