• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه

بدون شک و بی هیچ تردیدی دی ماه 92 خشکترین دیماه تاریخ ( از زمانیکه آمار ثبت شده بارش داریم که بیش از 60 سال میشه) درنیمه شمالی کشور بوده

سیبری

کاربر ويژه
آمار عجیب خشکترین دیماه تاریخ نیمه شمالی کشور
مشهد4/.
تبریز5/.
قزوین 1
قوچان 1/4
تهران 1/8
ارومیه 3/3
سمنان3/7
زنجان4/4
بجنورد 5/6

abtinT

کاربر ويژه
دی ماه 10 سال اخیر 80% تهران خشک بود. 90. 91 و..............
ولی بهمن ماه اکثرا برای تهران خوبه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آنومالي دماي ناحيه NINO 3.4 با افزايش 0.075 !!! درجه اي به 0.496 - رسيد!

فکر کنم عزمش رو جزم کرده راه رفته رو در کمتر از 1 هفته برگرده! فقط این وسط سیستم جنوبی به این توپی و نابی رو برای نیمه شمالی کشور پودر کرد!
شما بگید 1 قطره باران ویا حتی 1 دانه برف در طی عبور سیستم جنوبی در تهران نبارید! اولین بار بود ماشین رو شسته بودم اما بارون نیومد!:خجالت2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
شما رو نمیدونم اما این کاهش ناگهانی بنظرم طبیعی نبود، طی این مدت زلزله ای در اقیانوس آرام نداشتیم؟

حتی ممکنه یک جریان دریایی که از مسیرش منحرف شده باشه باعث این تغییرات ناگهانی باشه مخصوصا که هواشناسی آمریکا اعلام لانینا نکرد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

آپدیت جدید CFSv2 برای ماه فوریه بسیار عالی بوده و بارشهای فراگیری رو در سطح کشور پیش بینی کرده:

CFSv2.Prec.20140120.201402.gif

البته دما رو یک ذره گرمتر از نرمال زده که اون هم به امید خدا حل میشه:

CFSv2.T2m.20140120.201402.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
فکر کنم عزمش رو جزم کرده راه رفته رو در کمتر از 1 هفته برگرده! فقط این وسط سیستم جنوبی به این توپی و نابی رو برای نیمه شمالی کشور پودر کرد!
شما بگید 1 قطره باران ویا حتی 1 دانه برف در طی عبور سیستم جنوبی در تهران نبارید! اولین بار بود ماشین رو شسته بودم اما بارون نیومد!:خجالت2:

برف نيم متري مشهد را با اون كاهشش پودر كرد حالا هم چند قطره بارون و برف دندون گير جمعه و شنبه را با اين افزايشش داره از بين ميبره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا