• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد بر دوستان
میگم حالا امسال نهایتش میشه مثل سالهایی که برف نمیومد و خشک سالی بود، مهم اینه که اینجا دور هم داریم علم خودمون و کشور رو افزایش میدیم، بارش برف و بارون که دست ما نیست ولی همه لذت هواشناسی به دینامیک بودنشه و اینکه با هر موجی که وارد کشور میشه و پیش بینی که صورت میگیره تجربه و دانشمون بالاتر میره. یه مطلبی هست که چند وقته بهش فکر میکنم، اونم اینه که اگر هفته ای یه برف بالای 20 سانتیمتر داشتیم به نظرتون الان با این هیجان دنبال باریدن یه سانت برف بودیم؟ به نظرم، همین اقلیم محل زندگیمون هم در ارزش قائل شدن بسیار زیاد برای برف و بارون موثر بوده

سلام محمد رضا جان

کاملا با نظر خوبت موافقم و اینو باید به صحبت های خوبت اضافه کنم که اینروزها با این تغییرات گسترده همه ما درسهای خوبی گرفتیم و بصورت همزمان کلی به واقعیت و درک از تغییرات اقلیمی دست یافتیم که بینظیر بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با بررسی هایی که کردم یکی از محتمل ترین گزینه ها برای آنومالی ارتفاع تراز 500 میلی بار در ماه فوریه 2014 به این گونه خواهد بود:

feb.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هواشناسی کانادا تا روز 30 ژانویه آپدیت شد.

در این مدل در روزهای جمعه - شنبه- یکشنبه بارشهایی در سواحل دریای کاسپین- استان گلستان - نواحی شمالی خراسان شمالی و نوار شمالی خراسان رضوی به چشم میخوره.

بارش در محدوده استانهای خراسان شمالی و شمال مرزی خراسان رضوی به صورت برف ولی پراکنده خواهد بود.

بارشهای پراکنده و رگباری برای مشهد دور از انتظار نیست.

اما در پیش بینی این مدل بعد از 165 ساعت آینده به دلیل رخداد فاز منفی نوسان قطب شمال Ao بارشهای سنگینی برای کشور ترکیه که امسال با خشک سالی مواجه بوده به چشم میخوره که ترکشهای این بارش ها به استانهای شمال غرب کشور هم میرسه.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
هواشناسی کانادا تا روز 30 ژانویه آپدیت شد.

در این مدل در روزهای جمعه - شنبه- یکشنبه بارشهایی در سواحل دریای کاسپین- استان گلستان - نواحی شمالی خراسان شمالی و نوار شمالی خراسان رضوی به چشم میخوره.

بارش در محدوده استانهای خراسان شمالی و شمال مرزی خراسان رضوی به صورت برف ولی پراکنده خواهد بود.

بارشهای پراکنده و رگباری برای مشهد دور از انتظار نیست.

اما در پیش بینی این مدل بعد از 165 ساعت آینده به دلیل رخداد فاز منفی نوسان قطب شمال Ao بارشهای سنگینی برای کشور ترکیه که امسال با خشک سالی مواجه بوده به چشم میخوره که ترکشهای این بارش ها به استانهای شمال غرب کشور هم میرسه.

سلام.چه خبر از سامانه ۲ فوریه هنوز پابرجاست یا آن هم پرید.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وحشتناک داره بالا میره!!!!
0.09 افزایش

nino34.png

سیبری

کاربر ويژه
با سلام به همهٔ دوستان خوبم اول از همه عذرخواهی می‌کنم از حاج محسن عزیز بابت تاخیرم در پاسخ به سوالشون،حاج محسن من زیاد جنوب نبودم الان نزدیک به ۲ ماه اینجا هستم و به چشم دارم پتانسیل زیبایی‌ و تونأییهای اقلیمی اینجا رو میبینم که متاسفانه سالها بهش توجهی‌ نشده و کماکان این روند ادامه داره!وجود سواحل زیبا! اقلیم مناسب جهت کاشت گیاهان گرمسیری!وحتی رودهای پر آب مثل رودخانهٔ میناب و رودان ،کوههای برف گیر در همین هرمزگان مثل هماگ روی هم اقلیم بسیار متفاوت و جالبی‌ رو رقم زده،در مورد پوشش گیاهی کاملا حق با شماست و در سالهای ترسالی به دلیل اینکه اینجا از لحاظه شرایط دمائی مناسب هست دشتها بسیار سر سبز هستن .اینجا جنگلهای بکر درختان کرت،کهور ایرانی ،کهور پاکستانی و سمنگ هست که چند سال اخیر به دلیل کمبود بارش زاد آوری این درختان زیبای بومی بسیار کم شده که امیدوارم بارش‌های امسال به کمکشون بیاد.یه عکس از درخت سمنگ برات میذارم که بسیار زیباست و گلهای زیبایی هم داره.

5lsx3g34sjlwi1t29to.jpg

در رابطه با آب گرفتگی کاملا حق با شماست اینجا به دلیل بارش‌های خاصش و خاک نا مناسب دشتها و نفوذ پذیری کم خیلی‌ مستعد سیل هست .از بین بردن جنگلهای زیبای کرت و کهور هم مزید بر این علت شده.

آرش جان از تسلّط بی‌ نظیر شما در مکان یابی‌ جغرافیایی و احاطه بر مبحث جغرافیا ستودنیه.همونطوری که فرمودین اون جزیره‌ زیبای هرمزه .
امیر محسن عزیز بابت زحمات زیاد و بی‌ شائبه که می‌کشی سپاس بیکران دارم.واقعا خسته نباشی‌!

:گل::گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا