• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
حوضه دریاچه ارومیه رو می کنند. به مرکزیت تبریز

ولی الان باد در تبریز از 72 کیلومتر بر ساعت بیشتر شده ، هواپیما تقریبا سبک هست و نگرانشونم ...

اخه یک مشکل هست هرجا که ابر رو بارور سازی کنن احتمال زیاد داره جلوتر بارش داشته باشه . مثلا بیاد در اردبیل بباره .

ArefGod

Banned
بهههههههه،چاکر داش عارف:aminkhan::aminkhan::aminkhan:

تبریک عارف جان،شیرینیش کو؟؟؟

عید همه تشیف بیارید بوشهر شیرینی اش هم میدیم

اگه امسال نیومدی سال دیگه بیا واسه شیرینی عروسی ام :تعجب2:

اگه سال دیگه نیومدی سال بعدش بیا شیرینی بدنیا اومدن بچه هامو بگیر :خنده2:

هواشناس

کاربر ويژه
اخه یک مشکل هست هرجا که ابر رو بارور سازی کنن احتمال زیاد داره جلوتر بارش داشته باشه . مثلا بیاد در اردبیل بباره .

دیگه من اونی که میبینم رو میگم. هواپیما ها بلند میشن میرن به سمت ارومیه از چشم گم میشن. بعد یک تا یک و نیم ساعت بعد بر می گردند میشینن دوباره تو فرودگاه. رنگشون سفید و دو موتوره

ماهان.

کاربر ويژه

ما امسال عید می‌خوایم بیایم جنوب. شاید بوشهر هم بیایم.

ماهان.

کاربر ويژه
برف سال 83 تهران . گیلان درچه روری شروع شد ؟
کسی یادشه .

رشت از بامداد 19 بهمن شروع شد تا صبح 23 بهمن که دیگه کم‌کم قطع شد. البته از 19 بهمن تا عصر 20 بهمن فقط 25 سانتیمتر باریده بود و از این روز بود که شدت گرفت و یادمه صبح 21 بهمن 70 سانت، عصرش 110 سانت، صبح 22 بهمن 150 سانت و شب‌اش به 2 متر رسید. از صبح 23 بهمن هم کامل قطع شد.

abtinT

کاربر ويژه
دیگه من اونی که میبینم رو میگم. هواپیما ها بلند میشن میرن به سمت ارومیه از چشم گم میشن. بعد یک تا یک و نیم ساعت بعد بر می گردند میشینن دوباره تو فرودگاه. رنگشون سفید و دو موتوره

اخه من این رو در یک مقاله خوندم. مثلا برای ارومیه باید بارور سازی در شرق ترکیه و شمال عراق انجام بشه .
ولی ایکاش دوباره همه رودخانه ها و دریاچه های ایران پر اب بشن . دریاچه ارومیه , هامون . رودخانه زاینده رود و.........................

هواشناس

کاربر ويژه
اخه من این رو در یک مقاله خوندم. مثلا برای ارومیه باید بارور سازی در شرق ترکیه و شمال عراق انجام بشه .
ولی ایکاش دوباره همه رودخانه ها و دریاچه های ایران پر اب بشن . دریاچه ارومیه , هامون . رودخانه زاینده رود و.........................

خوب اینا برای تبریز بارورسازی می کنند میرن شاید طرف مرز یا روی خود ارومیه ... تا بستان آباد حوضه ابریز دریاچه ارومیه هست ...

mohamad$

کاربر ويژه
دیشب امیر محسن گفت که چطور مشکل اواتار و حل کنم ولی من الان کلا فقط نام کاربری و میبینم و تعداد نوشته ها و اواتار خودم و هیچکس و نمیبینم .

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

ArefGod

Banned
ما امسال عید می‌خوایم بیایم جنوب. شاید بوشهر هم بیایم.

مگه اومدی ایران؟

یه وقت طرف گناوه نریدا! بیاید خود بوشهر
راستی مشروب هم کنار ساحل می زنند! نمی دونم چطوریه! تو این مملکت هیچی آزاد نیست و همچی آزاد هست!!!

بوشهر - پس فردا کمینه 7 میشه!

meteogram.php

Mohammad-rasht

کاربر ويژه

تبریک می گم.البته معافیت پزشکی هم یکسری دنگ و فنگ های خاص خودش رو داره.

دوران دبیرستان یه همکلاس داشتم از میناب اومده بود.استان هرمزگان.

19 سالگی ازدواج کرد!
کلا سن ازدواج تو جنوب فکر کنم پایین باشه.

البته شما شوخی کردی.

ماهان.

کاربر ويژه
مگه اومدی ایران؟

یه وقت طرف گناوه نریدا! بیاید خود بوشهر
راستی مشروب هم کنار ساحل می زنند! نمی دونم چطوریه! تو این مملکت هیچی آزاد نیست و همچی آزاد هست!!!

بوشهر - پس فردا کمینه 7 میشه!

meteogram.php
حالا کو تا عید؟ من 5 فروردین می‌رسم ایران. احتمالن هم از بندرطاهری می‌ریم به سمت بندر لنگه و بندر عباس. مشخص نیست هنوز. شایدم بریم شمال به سمت بوشهر.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
مشکل اساسی دقیقا همون کمفشار روی شمال دریای مازندران هست! اگر انتظار بارش سرتاسری و تشکیل جبهه روی کل ایران رو دارید باید در شمال ایران پرفشار مستقر باشه نه کمفشار!

الان سرمای سیستم از پرفشار های مستقر روی اروپا تامین میشه، در جالی که در اون صورتی که بنده عرض میکنم سرما دقیقا از سمت شمال روی ایران ریزش پیدا میکنه و باعث ایجاد جبهه روی کل ایران میشه، الان این حالت برای ترکیه اتفاق افتاده، پرفشار روی شمال و کمفشار در جنوب، نتیجه رو هم که داریم میبینیم!
در مورد تشكيل شرايط جبهه اي مكان، زمان، منشا و خصوصيات دو توده هوايي تشكيل دهنده جبهه، شرايط تراز مياني و بالايي جو و خيلي پارامترهاي ديگه وجود داره كه بايد در كنار هم قرار بگيرند تا يك سيستم جبهه اي فعال شكل بگيره. صرفا با ريزش هواي سرد هيچ اتفاقي نمي افتد. چون در كل ايام سال توده هاي هواي سرد و گرم در كنار هم به صورت مسالمت آميز قرار دارند!

در مورد موقعيت كم فشار هم، اينكه گفته مي شود براي بارش سرتاسری در كل ايران باید در شمال ایران پرفشار و در جنوب کم فشار مستقر باشد بله اين يكي از الگوهاي مطلوب براي بارش در غالب نقاط كشور مخصوصا سواحل شمالي و مناطق غربي است.
اما وقتي كم فشار در شمال مرزهاي ايران قرار مي گيرد (مانند شرايط فعلي) هنگامي كه قبل از درياي خزر قرار دارد به دليل حركت پادساعتگرد خود رطوبت خزري را به عرضهاي شمالي تر منتقل ميكند و با مكش هواي گرم عرضهاي پاييني افزايش دما و گرمباد را براي شمال كشور باعث ميشود.

اما هنگامي كه روي كشورهاي آسياي ميانه و بعد از درياي خزر قرار ميگيرد سواحل شرقي درياي خزر و مناطق شمال شرقي ايران از رطوبت خزري كه سيكلون با حركت چرخندي خود به ارمغان مياورد بهره مند مي شوند. لذا عبور كم فشار سطح زمين به همراه ناوه تراز مياني جو از شمال ايران براي شمال شرق ايران ميتواند بارندگي به همراه آورد.

هواشناس

کاربر ويژه

من بعد از 15 بهمن احتمالا میام شیراز برای دیدار یکی از اقوام ، قسمت شد شاید بوشهر هم راهی کج کردم :گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
رشت از بامداد 19 بهمن شروع شد تا صبح 23 بهمن که دیگه کم‌کم قطع شد. البته از 19 بهمن تا عصر 20 بهمن فقط 25 سانتیمتر باریده بود و از این روز بود که شدت گرفت و یادمه صبح 21 بهمن 70 سانت، عصرش 110 سانت، صبح 22 بهمن 150 سانت و شب‌اش به 2 متر رسید. از صبح 23 بهمن هم کامل قطع شد.

خوب یادمه.من شب قبلش نوبت دندان پزشکی داشتم.تا ساعت 10 شب بیرون بودم.هوا چنان سوزی داشت که واقعا سردم شد.از 10:30 شب برف به صورت رگباری شروع شد و بامداد به برف خالص تبدیل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا