محمد بجنورد
کاربر ويژه
بفرما محمد جان
سپاسگزارم:گل::گل:
بفرما محمد جان
دیگه من اونی که میبینم رو میگم. هواپیما ها بلند میشن میرن به سمت ارومیه از چشم گم میشن. بعد یک تا یک و نیم ساعت بعد بر می گردند میشینن دوباره تو فرودگاه. رنگشون سفید و دو موتوره
گیلان یه چند ماهی میانگین سن ازدواجش از بوشهر بیشتره.بوشهر سن ازدواج از رشت هم بالا تره!!!
اکثر ایرانی ها فکر می کنند همه جنوبی ها مثل هم هستند! ولی اینطوری نیست
اکثر بوشهری ها مثل استان فارس و استان لرستان حرف می زنند و لباس محلی اشون هم مثل استان فارس و لرستان هست. هیچ ارتباطی هم با هرمزگان نداریم!
مثل شمال که بندر ترکمن و رشت هیچ ارتباطی از نظر زبانی و پوششی ندارند!
خوااهش میکنم محمد جانسپاسگزارم:گل::گل:
سلام امیر جان . به تدریج شهرای غربی دماشون میاد پایین و برف غالب میشه و باید دید تهران وضعیتش چطور میشه .
خوااهش میکنم محمد جان
تقریبا تا الان که درست پیشبینی کرده.
تا جايي كه ميدونم از يك ماده اي كه ساختارش نقره داره براي بارور سازي استفاده ميشه
بوشهر سن ازدواج از رشت هم بالا تره!!!
اکثر ایرانی ها فکر می کنند همه جنوبی ها مثل هم هستند! ولی اینطوری نیست
اکثر بوشهری ها مثل استان فارس و استان لرستان حرف می زنند و لباس محلی اشون هم مثل استان فارس و لرستان هست. هیچ ارتباطی هم با هرمزگان نداریم!
مثل شمال که بندر ترکمن و رشت هیچ ارتباطی از نظر زبانی و پوششی ندارند!
محمد جان ریزش سرما از چه ساعتی به بعد پیشبینی شده ؟دیرتر از 1-2 بامداد؟چون اگه دیرتر باشه فکر کنم تا پای کوه هم با بارون شروع بشه و اینطور که از پیشبینیها میشه فهمید کل مدت بارش 10-12 ساعت بیشتر نیست و3-4 ساعتش هم برای تبدیل بارون به برف از دست میره مگه اینکه سرما از طرفای ساعت 9-10 ریزش کنه.
گرما تو استراليا داره بيداد ميكنه 99 شهر اول دنيا از لحاظ گرما از استراليا هستن !
منبع :ogimet
گرما تو استراليا داره بيداد ميكنه 99 شهر اول دنيا از لحاظ گرما از استراليا هستن !
ممنون فوق العاده بود .الان داشتم عکس برف 86 رو سرچ میکردم این عکسارو دیدم گفتم شما هم ببینین
مربوط به برف انزلی در سال 86 (منبع: http://www.anzalichi.ir/archives/3557)