• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بفرما محمد جان

036jpuhfw41y9efjlty.jpg

سپاسگزارم:گل::گل:

imboeing

کاربر ويژه
دیگه من اونی که میبینم رو میگم. هواپیما ها بلند میشن میرن به سمت ارومیه از چشم گم میشن. بعد یک تا یک و نیم ساعت بعد بر می گردند میشینن دوباره تو فرودگاه. رنگشون سفید و دو موتوره

تا جايي كه ميدونم از يك ماده اي كه ساختارش نقره داره براي بارور سازي استفاده ميشه

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
بوشهر سن ازدواج از رشت هم بالا تره!!!

اکثر ایرانی ها فکر می کنند همه جنوبی ها مثل هم هستند! ولی اینطوری نیست

اکثر بوشهری ها مثل استان فارس و استان لرستان حرف می زنند و لباس محلی اشون هم مثل استان فارس و لرستان هست. هیچ ارتباطی هم با هرمزگان نداریم!

مثل شمال که بندر ترکمن و رشت هیچ ارتباطی از نظر زبانی و پوششی ندارند!
گیلان یه چند ماهی میانگین سن ازدواجش از بوشهر بیشتره.

بوشهر:
مرد:26.5
زن:22

گیلان:
مرد:26.7
زن:22.4

احتمالا همینطوره.

AM_TEH

کاربر ويژه
سلام امیر جان . به تدریج شهرای غربی دماشون میاد پایین و برف غالب میشه و باید دید تهران وضعیتش چطور میشه .

محمد جان ریزش سرما از چه ساعتی به بعد پیشبینی شده ؟دیرتر از 1-2 بامداد؟چون اگه دیرتر باشه فکر کنم تا پای کوه هم با بارون شروع بشه و اینطور که از پیشبینیها میشه فهمید کل مدت بارش 10-12 ساعت بیشتر نیست و3-4 ساعتش هم برای تبدیل بارون به برف از دست میره مگه اینکه سرما از طرفای ساعت 9-10 ریزش کنه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خوااهش میکنم محمد جان
تقریبا تا الان که درست پیشبینی کرده.

دقیقا!!!انشاالله که از این به بعد باز هم درست از آب در میاد و شما هم یه 10سانتی برف ببینین:گل:{ایشاالله بیشتر هم بیاد}

بجنورد هم فکر نکنم بیش از 7-8سانت بیاد

imboeing

کاربر ويژه
گرما تو استراليا داره بيداد ميكنه 99 شهر اول دنيا از لحاظ گرما از استراليا هستن !
منبع :‌ogimet

کدخدا

کاربر ويژه
بوشهر سن ازدواج از رشت هم بالا تره!!!

اکثر ایرانی ها فکر می کنند همه جنوبی ها مثل هم هستند! ولی اینطوری نیست

اکثر بوشهری ها مثل استان فارس و استان لرستان حرف می زنند و لباس محلی اشون هم مثل استان فارس و لرستان هست. هیچ ارتباطی هم با هرمزگان نداریم!

مثل شمال که بندر ترکمن و رشت هیچ ارتباطی از نظر زبانی و پوششی ندارند!

تبریک میگم دوسال به زندگیت بخشیده شد لذتشو ببر

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان ریزش سرما از چه ساعتی به بعد پیشبینی شده ؟دیرتر از 1-2 بامداد؟چون اگه دیرتر باشه فکر کنم تا پای کوه هم با بارون شروع بشه و اینطور که از پیشبینیها میشه فهمید کل مدت بارش 10-12 ساعت بیشتر نیست و3-4 ساعتش هم برای تبدیل بارون به برف از دست میره مگه اینکه سرما از طرفای ساعت 9-10 ریزش کنه.

امیر جان نفوذ هوای سرد رو تهران از شب به تدریج شروع میشه . من هم مثل شما امیدوارم اول هوای سرد بیاد بعد بارش و بلعکس نشه که دیگه واقعا اعصاب برامون نمیمونه .

هوای سرد احتمالا بعد از شروع بارش رو تهران میاد . البته شمال تهران با توجه به ارتفاعش شرایط برفش با مرکز و جنوب شهر فرق داره ولی ممکنه شمال تهران هم با بارون شروع بشه .

کدخدا

کاربر ويژه
گرما تو استراليا داره بيداد ميكنه 99 شهر اول دنيا از لحاظ گرما از استراليا هستن !

شبکه خبر الان نشون داد کلی جنگل از گرما اتش گرفته و میسوزه

ترکیه هم نشون داد برخی جاها برفی خوبی باریده بود

الان گزارش بانو سلامی اپ میکنم

Mohammad-rasht

کاربر ويژه

نسل خفاش های روباهی سر خاکستری در خطره با این گرما،بیچاره ها گرما زده می شن و می میرن.

flying_fox_pic1329155514470.jpg

گرمایش جهانی تاثیراتی گذاشته و می ذاره.نمی شه گفت این پدیده اصلا صحت نداره.

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه

چند وقت پیش که رفته بودم کوه . ظهر داشتم با تله کابین میومدم پایین که یه آقایی هم با ما اومد . گفتش من مقیم ادلاید استرالیا هستم و واقعا تو استرالیا برف و سرما معنی نداره و اصلا تغییر فصل مثل تهران و ایران نداریم .

میگفت هر سری که میام ایران همون یکی دو هفته ای که هستم میرم کوهای تهران چون ما واقعا زمستون نداریم . خودش میگفت طبیعت ایران بی نظیره و خیلی حیفه که ایران ناشناخته مونده .

منم که کلی با این حرفاش حال کردم:دوست:

AM_TEH

کاربر ويژه
الان داشتم عکس برف 86 رو سرچ میکردم این عکسارو دیدم گفتم شما هم ببینین
مربوط به برف انزلی در سال 86 (منبع: http://www.anzalichi.ir/archives/3557)
ممنون فوق العاده بود .
یکی از زیباترین تصاویری که از برف سنگین انزلی دیدم .
اینجا دهکده ساحلی بندر انزلی هست.

کدخدا

کاربر ويژه
محمد رضا جان عکسای که تو فروم اپ میکنی بسیار زیباست و لذت بردیم :گل:

سپاسگزارم :احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا