سال 83
اما بخاطر دیررس بودناش سرمای چندانی برای شمال نداشت. در انزلی 5 سانت هم برف نبارید و کمینه مطلق رشت بعد از صاف شدن هوا با دو متر برف روی زمین از 6- پایینتر نرفت.
در مورد تشكيل شرايط جبهه اي مكان، زمان، منشا و خصوصيات دو توده هوايي تشكيل دهنده جبهه، شرايط تراز مياني و بالايي جو و خيلي پارامترهاي ديگه وجود داره كه بايد در كنار هم قرار بگيرند تا يك سيستم جبهه اي فعال شكل بگيره. صرفا با ريزش هواي سرد هيچ اتفاقي نمي افتد. چون در كل ايام سال توده هاي هواي سرد و گرم در كنار هم به صورت مسالمت آميز قرار دارند!
در مورد موقعيت كم فشار هم، اينكه گفته مي شود براي بارش سرتاسری در كل ايران باید در شمال ایران پرفشار و در جنوب کم فشار مستقر باشد بله اين يكي از الگوهاي مطلوب براي بارش در غالب نقاط كشور مخصوصا سواحل شمالي و مناطق غربي است.
اما وقتي كم فشار در شمال مرزهاي ايران قرار مي گيرد (مانند شرايط فعلي) هنگامي كه قبل از درياي خزر قرار دارد به دليل حركت پادساعتگرد خود رطوبت خزري را به عرضهاي شمالي تر منتقل ميكند و با مكش هواي گرم عرضهاي پاييني افزايش دما و گرمباد را براي شمال كشور باعث ميشود.
اما هنگامي كه روي كشورهاي آسياي ميانه و بعد از درياي خزر قرار ميگيرد سواحل شرقي درياي خزر و مناطق شمال شرقي ايران از رطوبت خزري كه سيكلون با حركت چرخندي خود به ارمغان مياورد بهره مند مي شوند. لذا عبور كم فشار سطح زمين به همراه ناوه تراز مياني جو از شمال ايران براي شمال شرق ايران ميتواند بارندگي به همراه آورد.
دیشب امیر محسن گفت که چطور مشکل اواتار و حل کنم ولی من الان کلا فقط نام کاربری و میبینم و تعداد نوشته ها و اواتار خودم و هیچکس و نمیبینم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
آره بد موقع اومده بود. همین سرما که داره میاد میشه گفت در بهترین زمان ممکن میاد و به نظرم میتونه رکورد 86 رو در شمالغرب کشور بشکنه اگر آسمون شنبه صبح و جمعه صبح صاف باشه
تبریک می گم.البته معافیت پزشکی هم یکسری دنگ و فنگ های خاص خودش رو داره.
دوران دبیرستان یه همکلاس داشتم از میناب اومده بود.استان هرمزگان.
19 سالگی ازدواج کرد!
کلا سن ازدواج تو جنوب فکر کنم پایین باشه.
البته شما شوخی کردی.
بطور حتم رکورد 86 برای تبریز نمیشکنه. شاید برای ایلام و بعضی از نقاط کردستان بعد از 86 بیسابقهترین سرمای سالهای گذشته بشه. پارسال حداقل مطلق دما در تبریز چند بود؟
منظور من تبریز نبود!! قشنگ بخون متن رو بعد جواب بده ماهان جان
من گفتم شمالغرب. 86 از 30 - رد نشد هیچ ایستگاه آذربایجان شرقی ولی با این سرما اگر شرایط مهیا بشه بی شک رد میشه
13.2 -
امسال هم نمیشکنه احتمالن.
برای تبریز با احتمال 60% رکود پارسال رو هم نمیشکنه.
سلام مجدد:گل:
امروز
فردا
سلام
ودر شروع بارشو از 1 بامداد زده خداکنه این باعث بشه کل تهران برف بگیره البته الان دما خیلی بالا رفته متاسفانه .11 درجه هست تازه اگه بالاتر نره.
عارف جان تبریک میگم:گل:
سلام سجاد جان
داش میشه پیش بینی جمعه شو بذاری؟؟