• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نيما

New member
کلا مشهد همیشه زمانی که سیستم با جریانات بسیار سرد شرقی همراه باشه و ریزش هوای سرد بیش از رطوبت خزری در ایجاد بارش نقش داشته باشه و جهت باد و جریانات هوا از کوریدور سرخس فریمان و سنگ بست باشه همیشه بارشش عالی بوده و از هسته های اصلی بارش میشه
سلام محسن جان :گل:
انصافا بيش بيني هات امسال همش درست بود خودم انتظار برف خوبي دارم وحتما اول فوريه روز زيباي خواهد بود:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام آخرین چشم انداز CFSv2 تا 240 ساعت آینده:

cfs-avg_z500a5d_nhem_2.png

cfs-avg_T2ma5d_nhem_2.png

aliwinter

Banned
فقط تقدیم به دکتر بهزاد عزیز::گل:
حسین عابد(کارشناس هواشناسی ساعت 19):پنج شنبه از ظهر وشب بر شدت وگسترش بارشها در سطح استان افزوده میشه,از فردا شب ارتفاعات به علت سرما وبارش شدید برفی میشن
جمعه بارندگی کم بیش شبیه پنج شنیه هست ولی ازغرو ب و شب جمعه به علت افزایش سرمای محیط بارشها بصورت برف ومخلوطه برف بارانه
برای شنبه در جلگه هم پیش بینی میشود برف ببارد,بیشترین بارشها در غروب پنج شنبه وطهر جمعه میباشد(بارش پیوسته قابل توجه)

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دقیقا الگوی بارش جی اف ای منطبق بر مدل آنالوگی هست که برای فاز مثبت شاخص اسکاندیناوی امروز تهیه کرده بود:

72wlxi2d7zb57w92i81l.png

alirezamousavi

New member
بابا من هیچی بلد نیستم تا الانم خیلی از چیز هارو یاد گرفتم وخیلی هم ازتون متشکرم ولی اگه یاد ندارم دیگه شما کمک کنید

alirezamousavi

New member
ببخشید که سوال بیراهه میپرسم
میخواستم بدونم کسی یک نرم افزار ریکاوری خیلی خوب داره
فیل های کامپیوترم حذف شدن میخوام برگردونم

• :خجالت2:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
تبریک میگم. فکر می کنم سرما تقریبا در بیشتر مناطق سواحل کاسپین برای برف مساعد باشه فقط باید ببینیم در عمل بیشترین بارش ها در کدوم مناطق اتفاق خواهد افتاد. مدل ها معمولا در تعیین میزان بارش سواحل غربی کاسپین که خیلی دقیق عمل نمی کنن برای مثال در سیستم اولی دی ماه امسال و تا یکی دو روز قبل از فعالیت سیستم برای بندر انزلی و رشت بارشی در حدود 30 میلیمتر پیش بینی شده بود اما در عمل انزلی بارش شگفت انگیز حدود 134 میلیمتری و رشت بارش حدود 45 میلیمتری داشتند. در سیستم دومی دی ماه برای همین دو شهر بارشی در حدود 15 میلیمتر پیش بینی شده بود که در عمل رشت بارش 27 میلیمتری و انزلی بارش 12.3 میلیمتری کسب کردن. جالبه که مقادیر بارش در سایر ایستگاه های استان گیلان طی فعالیت این دو سیستم بسیار نا چیز بود. بعضی وقت ها هم بر عکس مقادیر بارش ما کمتر از پیش بینی ها میشه.
من فکر می کنم هنوز هم نمیشه به طور دقیق گفت مقادیر بارش مناطق مختلف به چه صورت میشه. خودم که خیلی به رشت امیدوارم اما دیگه هر چی خدا بخواد همون میشه و منم راضیم.

دلیلش فکر می کنم پدیده lake effect باشه !!

http://en.wikipedia.org/wiki/Lake-effect_snow

samann

کاربر ويژه

سامان جان

این حرفها و تفسیرهای اینطوری خیلی خنده داره:خجالت2:
استاد مایی .... من میگم یکم دلم خنک شه. :خنده2:
خودتم میدونی که سیستمهای غرب سو نتیجش واسه مشهد همین باد های بیخودی میشه!!!!البته باز تنها مزیتش اینه که هوا از سکون خارج میشه و غلظت آلودگی که بنده و اکثر مردم از اون ریه درد شدن کاهش پیدا میکنه!!!

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سامان جان

این حرفها و تفسیرهای اینطوری خیلی خنده داره:خجالت2:

الان تو این نقشه اولا به من بگو اگه سیستم از غرب نیاد از کجا باید بیاد؟

nvg10.500.000.swasia.gif

مثلا ما در نیمکره شمالی زندگی میکنیم و سمت و سوی جریانات بارشزا هم عموما یا غرب به شرق هست یا جنوبغرب به شمال شرق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا