• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
دقیقا الگوی بارش جی اف ای منطبق بر مدل آنالوگی هست که برای فاز مثبت شاخص اسکاندیناوی امروز تهیه کرده بود:

72wlxi2d7zb57w92i81l.png

متاسفانه در آپدیت جدید میزان برف ما کم شد ...:سوت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

سلام و درود بر شما

خیلی ممنون از رسیدگی به موقع و خوب شما :گل:

سلام
خواهش میکنم امیر محسن گرامی، مدتی رو درگیر امتحانات و دانشگاه بودم و از این بابت کمی نظارت های شخصی بنده بر روال کلی انجمن کمتر شده بود که انشالله این مشغله رو به پایان هست.
هستم در خدمت دوستان.

samann

کاربر ويژه

الان تو این نقشه اولا به من بگو اگه سیستم از غرب نیاد از کجا باید بیاد؟

مشاهده پیوست 51717

مثلا ما در نیمکره شمالی زندگی میکنیم و سمت و سوی جریانات بارشزا هم عموما یا غرب به شرق هست یا جنوبغرب به شمال شرق

از شما بعیده!!!
سوی حریانات به منطقه شمال شرق کاملا مشخصه. با توجه به محل قرار گیری سیستمهای پرفشار و سوی جریانات سیستمهای ورودی نوعش متفاوته . سیستم روز جمعه از سمت شمال غرب وارد میشه و جهت شمال غرب جنوب شرق داره و ریزش هوای سرد هم از شرق هست. این بهترین حالت برای شمال شرقه... بعضی از سیستم ها غرب سو شرق سو ان. مثله سیستمی که جند روز پیش در غرب فعال بود نوغ حرکت این سیستمها و رطوبتی که باعث بارش مطلوبشون در اون منطقه میشه وقتی به شرق میرسن نوع توپوگرافی این منطقه و سوی جریاناتش و عدم همراهی اون با رطوبت کافی فقط باعث وزش باد میشه. سیستم جنوب غربی و شمال شرقی رو هم که سیستمهای بارانزای شمال شرقن در صورت همراهی پرفشار سیبری باعث بارش مطلوب در شمال شرق میشه... okkkkkkkkkkkkk???

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از شما بعیده!!!
سوی حریانات به منطقه شمال شرق کاملا مشخصه. با توجه به محل قرار گیری سیستمهای پرفشار و سوی جریانات سیستمهای ورودی نوعش متفاوته . سیستم روز جمعه از سمت شمال غرب وارد میشه و جهت شمال غرب جنوب شرق داره و ریزش هوای سرد هم از شرق هست. این بهترین حالت برای شمال شرقه... بعضی از سیستم ها غرب سو شرق سو ان. مثله سیستمی که جند روز پیش در غرب فعال بود نوغ حرکت این سیستمها و رطوبتی که باعث بارش مطلوبشون در اون منطقه میشه وقتی به شرق میرسن نوع توپوگرافی این منطقه و سوی جریاناتش و عدم همراهی اون با رطوبت کافی فقط باعث وزش باد میشه. سیستم جنوب غربی و شمال شرقی رو هم که سیستمهای بارانزای شمال شرقن در صورت همراهی پرفشار سیبری باعث بارش مطلوب در شمال شرق میشه... okkkkkkkkkkkkk???

اول از همه باید بگم که یکی از دوستان خوب و قدیمی من هستی و از اینکه ظرفیت بحث علمی رو داری خیلی خوشحالم .

شما با منطق خود به من پاسخ دادی و من هم به شما بر اساس اسناد و مدارک واقعی و مستدل پاسخ میدم.

امیدوارم لذت ببری

در ثانی من در مورد محل ریزش هوای سرد اظهار نظری نکردم چون کاملا مشخصه ، بلکه در مورد سامانه های بارشزای موثر بر منطقه خودمون گفتم

جهت اطلاعت سامانه ای که پارسال منجر به طوفان برف در شمال شرق ایران شد این مشخصات رو داشت:

آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار

compday.K9AZjt4BAm.gif

آنومالی دمای سطح زمین
compday.ddukkXoAOv.gif

این نقشه دیگه کاملا گویاست -

فشار سطح دریا و نفوذ پر فشار از منطقه شمال ایران و نفوذ یک کم فشار ( تراف معکوس دریای سرخ) سیستم جنوب غرب با رطوبت اشباع

این سیستم کم فشار دقیقا همون چیزی هست که شما همیشه منحوس بهش لقب میدی و حرص منو و که در میاری هیچ سایر کاربران انجمن هم نسبت به ادبیاتی که با کار میبری دائما اعتراض میکنند:

compday.QN7bX0nB4J.gif

نقشه آنومالی آبهای قابل بارش

compday.nSyuS3E3nD.gif

نقشه آنومالی بارش :

compday.U3k_cyd6Lq.gif

نقشه آنومالی امگا در تراز 700 میلی بار

compday.NDMIZEFmnq.gif

امیدوار در این خصوص واسه همیشه توجیه شده باشی

okkkkkkkkkkkkkkkkkkk

DR WHO

کاربر ويژه
سوال : در زمستان نيمكره جنوبى از سمت قطب جنوب به طرف استراليا ورتكس قطبى حركت ميكنه ؟ و اينكه چرا در نيمكره جنوبى سيكلون ها از شرق به غرب حركت مى كنند ؟ ممنون :گل:

متاسفانه دیگه باید فکر بر خوبو مشهدیها نکنن فکر کنم نهایت بارش ده سانت در بهترین حالتش باشه امروز اونجور که باید پیشبینی ها به نفعمون پیش نرفت و احتمالا ecmهم مقداری بارندگیمونو کم کنه باید قبول کرد شرایطو که کجا زندگی میکنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینطور که مشخصه فورکا باید آپدیت بسیار خوبی امشب داشته باشه

یکی از فریمهای مطلوب بارش در شمال شرق ایران

cmc1.jpg

hasan1

کاربر ويژه
الان شاید دوستان بگن فاز منفی میدی ولی واقعیت همینه و با فاز مثبت سرایط بهتر نمیشه

جسارتا محمدرضا جان من تا حالا ندیدم شما یه بار فاز مثبت بدی همش داری فاز منفی میدی!

چه وضعیت بارش مشهد خوب باشه چه بد شما میگی بارشامون کم شد یا کم میشه و آخرش هیچی نمیاد.

ببخشیدا ولی آدم ناامید نه تنها تو این موضوع بلکه توی زندگی شخصیش هم دچار مشکل میشه.

همیشه به آینده امیدوار باش چون تنها بهانه ای که تو اینجا هستی امید هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا