alirezamousavi
New member
کاملا اقا حسن درست میگه من که حال کرد لایکم کردم امتیاز هم دادم
اقا محسن فورکا کی اپدیت میشه
سلامخوب اینطور که مشخصه فورکا باید آپدیت بسیار خوبی امشب داشته باشه
یکی از فریمهای مطلوب بارش در شمال شرق ایران
مشاهده پیوست 51724
جسارتا محمدرضا جان من تا حالا ندیدم شما یه بار فاز مثبت بدی همش داری فاز منفی میدی!
چه وضعیت بارش مشهد خوب باشه چه بد شما میگی بارشامون کم شد یا کم میشه و آخرش هیچی نمیاد.
ببخشیدا ولی آدم ناامید نه تنها تو این موضوع بلکه توی زندگی شخصیش هم دچار مشکل میشه.
همیشه به آینده امیدوار باش چون تنها بهانه ای که تو اینجا هستی امید هست.
سلام عباس جان بسیار زیباست
حسن جان وقتی میبینم جی اف اس 5میل زده واندر گراند 2سانت تایم اند دیت دو سانت چطوری خوشال باشم بعدشم از دوستان بپرسید من امسال اینجوری شدم وگرنه پادسال پیارسال تو پرشین تولز من اینجوری بودم
سه راه آب و برق هم رگبار باران رو داریم .
درود
انشالله هرچی می شه خیرباشه
واقعا هم ازناامید هیچی بدست نمی اد خدا نکرده زبونم لال حتی اگه امسال زیرنرمال شیم بازم با ناامیدی چیزی درست نمی شه
تا بوده همین بوده دیگع قرارنیست اینجا بشه دامنه الپ الان که تاریخچه چندین ساله فرودگاه رو می بینم سال های زیادی بوده که زیرنرمال بودیم خیلی سال ها ترسالی خیلی سال ها هم نرمال بودیم همینه اینده هم این طورخواهد بود
تنها کاری که می تونیم بکنیم تو این فوروم تشکر اززحمات عزیزانی مانند استاد امیرمحسن بهروزعزیز و دیگردوستان هستش که بی دریغ وقت می زارن ودانش وعلمشون رو به ما هم می اموزند
یک تشکرجانانه ازامیرمحسن که واقعا تو چله تابستون نمی زاشت چراغ تاپیک خاموش شه درحالیکه من تو زمستون تنبلیم می شه یک پست بزارم
ممتون امیرمحسن عزیز:گل:
خب خدارو هزاران مرتبه شکر خدارو شکر از جمعه بتدریج برف شدید رشت شروع میشه.:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:
حسن جان وقتی میبینم جی اف اس 5میل زده واندر گراند 2سانت تایم اند دیت دو سانت چطوری خوشال باشم بعدشم از دوستان بپرسید من امسال اینجوری شدم وگرنه پادسال پیارسال تو پرشین تولز من اینجوری بودم
از برف ما خبر نداری ؟؟