• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
تهران / واحد مرکزی خبر / اجتماعی 1392/11/09
سرمای شدید در آمریکا جان شش نفر را گرفت.
شبکه ی تلویزیونی پرس تی وی در خبری فوری اعلام کرد: دست کم شش نفر بر اثر موج سرمای شدید و نادر در جنوب آمریکا جان خود را از دست دادند.
پرس تی وی به جزئیات این خبر اشاره نکرد.

خوب اینطور که مشخصه فورکا باید آپدیت بسیار خوبی امشب داشته باشه

یکی از فریمهای مطلوب بارش در شمال شرق ایران

مشاهده پیوست 51724
سلام
اق محسن چرا شرق سمنان و شاهرود از این سامانه کم بهره هست
اصلا کلن چرا با وجود اینکه شاهرود در دامنه البرزه بارشش کمتر از سمنانه؟:احترام:

وحید - مشهد

کاربر ويژه
نمای کلی وضعیت هوای 5 شنبه

tag.gif

پیوست ها

• tag.gif
    tag.gif
    18.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
جسارتا محمدرضا جان من تا حالا ندیدم شما یه بار فاز مثبت بدی همش داری فاز منفی میدی!

چه وضعیت بارش مشهد خوب باشه چه بد شما میگی بارشامون کم شد یا کم میشه و آخرش هیچی نمیاد.

ببخشیدا ولی آدم ناامید نه تنها تو این موضوع بلکه توی زندگی شخصیش هم دچار مشکل میشه.

همیشه به آینده امیدوار باش چون تنها بهانه ای که تو اینجا هستی امید هست.

حسن جان وقتی میبینم جی اف اس 5میل زده واندر گراند 2سانت تایم اند دیت دو سانت چطوری خوشال باشم بعدشم از دوستان بپرسید من امسال اینجوری شدم وگرنه پادسال پیارسال تو پرشین تولز من اینجوری بودم

حسن جان وقتی میبینم جی اف اس 5میل زده واندر گراند 2سانت تایم اند دیت دو سانت چطوری خوشال باشم بعدشم از دوستان بپرسید من امسال اینجوری شدم وگرنه پادسال پیارسال تو پرشین تولز من اینجوری بودم

جون من راس میگه اق ممدرضا:75:

babak2006

کاربر ويژه
درود
انشالله هرچی می شه خیرباشه
واقعا هم ازناامید هیچی بدست نمی اد خدا نکرده زبونم لال حتی اگه امسال زیرنرمال شیم بازم با ناامیدی چیزی درست نمی شه
تا بوده همین بوده دیگع قرارنیست اینجا بشه دامنه الپ الان که تاریخچه چندین ساله فرودگاه رو می بینم سال های زیادی بوده که زیرنرمال بودیم خیلی سال ها ترسالی خیلی سال ها هم نرمال بودیم همینه اینده هم این طورخواهد بود
تنها کاری که می تونیم بکنیم تو این فوروم تشکر اززحمات عزیزانی مانند استاد امیرمحسن بهروزعزیز و دیگردوستان هستش که بی دریغ وقت می زارن ودانش وعلمشون رو به ما هم می اموزند
یک تشکرجانانه ازامیرمحسن که واقعا تو چله تابستون نمی زاشت چراغ تاپیک خاموش شه درحالیکه من تو زمستون تنبلیم می شه یک پست بزارم
ممتون امیرمحسن عزیز:گل:

abtinT

کاربر ويژه
از موقعی که wxmaps تغییر شکل داده بارش ایران هم بیشتر شده :خنده1:

wxmaps بارش خوبی برای تهران زده

درود
انشالله هرچی می شه خیرباشه
واقعا هم ازناامید هیچی بدست نمی اد خدا نکرده زبونم لال حتی اگه امسال زیرنرمال شیم بازم با ناامیدی چیزی درست نمی شه
تا بوده همین بوده دیگع قرارنیست اینجا بشه دامنه الپ الان که تاریخچه چندین ساله فرودگاه رو می بینم سال های زیادی بوده که زیرنرمال بودیم خیلی سال ها ترسالی خیلی سال ها هم نرمال بودیم همینه اینده هم این طورخواهد بود
تنها کاری که می تونیم بکنیم تو این فوروم تشکر اززحمات عزیزانی مانند استاد امیرمحسن بهروزعزیز و دیگردوستان هستش که بی دریغ وقت می زارن ودانش وعلمشون رو به ما هم می اموزند
یک تشکرجانانه ازامیرمحسن که واقعا تو چله تابستون نمی زاشت چراغ تاپیک خاموش شه درحالیکه من تو زمستون تنبلیم می شه یک پست بزارم
ممتون امیرمحسن عزیز:گل:

چقد عاشقانه وبود:دوست:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تجزیه و تحلیل وضعیت جوی امروز چهارشنبه 9 بهمن 1392

50.gif

تاریخ : چهارشنبه نهم بهمن 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

10 نظر

آپدیت : چهارشنبه 9 بهمن 1392 ساعت 22:10

مطابق با آخرین نقشه های امشب بارش برف بهمراه کاهش دما و وزش باد شدید از ظهر روز جمعه از سمت نواحی غربی و شمال غربی استان خراسان رضوی آغاز خواهد گردید.

شایان ذکر است به دلیل جابه جایی سریع توده هوا ،شدت وزش باد در روزهای جمعه و شنبه در نواحی غربی - شمالی و
همچنین نواحی مرزی نوار شرقی استان خراسان رضوی از شدت بالایی برخودار خواهد بود که پدیده مذکور در محور نیشابور به شاهرود منجر به وقوع پدیده طوفان شن و درمحورهای مشهد به بجنورد و سایر محورهای شمالی استان منجر به وقوع پدیده کولاک برف و کاهش دید افقی و اختلال در تردد جاده ای خواهد گردید. در بازه زمانی مذکور به دلیل شدت وزش باد در سطح استان احتمال وارد آمدن خسارت به تاسیسات شهری و روستایی دور از انتظار نمیباشد.

انیمیشن سرعت وزش باد از صبح جمعه لغایت بامداد روز شنبه

nhkw1u4xxee9o3me6k4.gif

aliwinter

Banned
خب خدارو هزاران مرتبه شکر خدارو شکر از جمعه بتدریج برف شدید رشت شروع میشه.:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:

hasan1

کاربر ويژه

محمدرضا جان

من کاری ندارم مشهد ازین سیستم و یا سیستم های بعدی بارشی کم یا زیاد داره یا نه. اما قاعدتا چیزی که مسلمه اینه که ما توی منطقه ای هستیم که بارش سالیانه خیلی زیادی که مثل اروپا یا شمال کشور باشه نداره و ممکنه هر چند سال با مشکل خشکسالی مواجه بشه.
میدونم واقعا ناراحتی داره ازین که نزدیک 2 ماه بارش آنچنانی نداشته باشید. میدونم خیلی سخته وقتی میبینید خیلی جاها بارش های مناسبی امسال داشتند و شما فقط حسرتشو خوردید.
ولی آیا شما فکر میکنید دوستان مشهدی دیگه مثل امیرمحسن و محمدرضا و هادی عزیز از بی بارشی در مشهد اندازه شما ناراحت نیستند؟
چرا اونها هم خیلی ناراحتند و اعصابشون هم خورده ولی اینکه آیا توی این دوره کم بارشی راه چاره اینه که هی بیاید و آیه یاس بخونید و هم خودتونو اذیت کنید هم این عزیزان رو؟
اگر شما از مدل ها و نقشه ها چیزی میدونید که ما نمیدونیم و مطمئنید که مشهد بارش خوبی نداره خب ما رو هم در جریان قرار بدید. اگر هم اطلاع چندانی ندارید و فقط این مدل و اون مدل رو میبینید و از روی بارشی که اونا میزنن نتیجه گیری میکنید خب سخت در اشتباهید چون فقط نقشه بارشی مدل ها همه موضوع نیست چه بسا مدل های بارشی مختلف برای بارش منطقه ای با هم تفاوت اساسی داشته باشند. به عنوان نمونه gfs اعتقاد داره روز 1 فوریه قم بارش داره ولی ecm اصلا این اعتقاد رو نداره. بالاخره یا یکی از اینا درست میگن یا در جایی ممکنه هر دو غلط بگن. پس باید ضمن اینکه نقشه بارش رو مدنظر میگیریم نقشه های دیگه مثل رطوبت و دما و ارتفاع ژئوپتانسیل و غیره رو هم مدنظر داشت و بعد با اطلاعات کافی از نقشه خوانی به یک جمع بندی رسید.
حالا این کار رو که من و شما نمیتونیم انجام بدیم افراد با اطلاعی مثل امیرمحسن جان و یا مهرداد عزیز انجام میدن و با مدرک و دلیل در اختیارمون میزارن و ما میتوینم به صحبت های اونا استناد کنیم و امیدوار باشیم. من از هر دوی این عزیزان شنیدم که انشاالله بارش شمال شرق از این سیستم نسبتا خوب هست پس شما نگران نباشید. اگر خدا بخواهد همین اتفاق خواهد افتاد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا