سلام:گل:درود
انشالله هرچی می شه خیرباشه
واقعا هم ازناامید هیچی بدست نمی اد خدا نکرده زبونم لال حتی اگه امسال زیرنرمال شیم بازم با ناامیدی چیزی درست نمی شه
تا بوده همین بوده دیگع قرارنیست اینجا بشه دامنه الپ الان که تاریخچه چندین ساله فرودگاه رو می بینم سال های زیادی بوده که زیرنرمال بودیم خیلی سال ها ترسالی خیلی سال ها هم نرمال بودیم همینه اینده هم این طورخواهد بود
تنها کاری که می تونیم بکنیم تو این فوروم تشکر اززحمات عزیزانی مانند استاد امیرمحسن بهروزعزیز و دیگردوستان هستش که بی دریغ وقت می زارن ودانش وعلمشون رو به ما هم می اموزند
یک تشکرجانانه ازامیرمحسن که واقعا تو چله تابستون نمی زاشت چراغ تاپیک خاموش شه درحالیکه من تو زمستون تنبلیم می شه یک پست بزارم
ممتون امیرمحسن عزیز:گل:
اگر سفید کنه و یه 10- 15 سانتی بشینه من راضی هستمهرچه به سمت شرق گیلان میریم از شدت سرما وبارش کاسته میشه ,ولی شما هم تقریبابرف خوبی خواهین داشت برف سفید کن.:گل:
ای بابا بیچاره مملی جون یه حرفی زد. :107:صد نفر بش توپیدن:سکوت:محمدرضا جان
من کاری ندارم مشهد ازین سیستم و یا سیستم های بعدی بارشی کم یا زیاد داره یا نه. اما قاعدتا چیزی که مسلمه اینه که ما توی منطقه ای هستیم که بارش سالیانه خیلی زیادی که مثل اروپا یا شمال کشور باشه نداره و ممکنه هر چند سال با مشکل خشکسالی مواجه بشه.
میدونم واقعا ناراحتی داره ازین که نزدیک 2 ماه بارش آنچنانی نداشته باشید. میدونم خیلی سخته وقتی میبینید خیلی جاها بارش های مناسبی امسال داشتند و شما فقط حسرتشو خوردید.
ولی آیا شما فکر میکنید دوستان مشهدی دیگه مثل امیرمحسن و محمدرضا و هادی عزیز از بی بارشی در مشهد اندازه شما ناراحت نیستند؟
چرا اونها هم خیلی ناراحتند و اعصابشون هم خورده ولی اینکه آیا توی این دوره کم بارشی راه چاره اینه که هی بیاید و آیه یاس بخونید و هم خودتونو اذیت کنید هم این عزیزان رو؟
اگر شما از مدل ها و نقشه ها چیزی میدونید که ما نمیدونیم و مطمئنید که مشهد بارش خوبی نداره خب ما رو هم در جریان قرار بدید. اگر هم اطلاع چندانی ندارید و فقط این مدل و اون مدل رو میبینید و از روی بارشی که اونا میزنن نتیجه گیری میکنید خب سخت در اشتباهید چون فقط نقشه بارشی مدل ها همه موضوع نیست چه بسا مدل های بارشی مختلف برای بارش منطقه ای با هم تفاوت اساسی داشته باشند. به عنوان نمونه gfs اعتقاد داره روز 1 فوریه قم بارش داره ولی ecm اصلا این اعتقاد رو نداره. بالاخره یا یکی از اینا درست میگن یا در جایی ممکنه هر دو غلط بگن. پس باید ضمن اینکه نقشه بارش رو مدنظر میگیریم نقشه های دیگه مثل رطوبت و دما و ارتفاع ژئوپتانسیل و غیره رو هم مدنظر داشت و بعد با اطلاعات کافی از نقشه خوانی به یک جمع بندی رسید.
حالا این کار رو که من و شما نمیتونیم انجام بدیم افراد با اطلاعی مثل امیرمحسن جان و یا مهرداد عزیز انجام میدن و با مدرک و دلیل در اختیارمون میزارن و ما میتوینم به صحبت های اونا استناد کنیم و امیدوار باشیم. من از هر دوی این عزیزان شنیدم که انشاالله بارش شمال شرق از این سیستم نسبتا خوب هست پس شما نگران نباشید. اگر خدا بخواهد همین اتفاق خواهد افتاد.
ای بابا بیچاره مملی جون یه حرفی زد. :107:صد نفر بش توپیدن:سکوت:
کسی ممیتونه نظرشو بگه اشکالی نداره
کسی ممیتونه نظرشو بگه اشکالی نداره
ای بابا بیچاره مملی جون یه حرفی زد. :107:صد نفر بش توپیدن:سکوت:
محمد رضا جان:گل:کسی ممیتونه نظرشو بگه اشکالی نداره
اول از همه باید بگم که یکی از دوستان خوب و قدیمی من هستی و از اینکه ظرفیت بحث علمی رو داری خیلی خوشحالم .
شما با منطق خود به من پاسخ دادی و من هم به شما بر اساس اسناد و مدارک واقعی و مستدل پاسخ میدم.
امیدوارم لذت ببری
در ثانی من در مورد محل ریزش هوای سرد اظهار نظری نکردم چون کاملا مشخصه ، بلکه در مورد سامانه های بارشزای موثر بر منطقه خودمون گفتم
جهت اطلاعت سامانه ای که پارسال منجر به طوفان برف در شمال شرق ایران شد این مشخصات رو داشت:
آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار
آنومالی دمای سطح زمین
این نقشه دیگه کاملا گویاست -
فشار سطح دریا و نفوذ پر فشار از منطقه شمال ایران و نفوذ یک کم فشار ( تراف معکوس دریای سرخ) سیستم جنوب غرب با رطوبت اشباع
این سیستم کم فشار دقیقا همون چیزی هست که شما همیشه منحوس بهش لقب میدی و حرص منو و که در میاری هیچ سایر کاربران انجمن هم نسبت به ادبیاتی که با کار میبری دائما اعتراض میکنند:
نقشه آنومالی آبهای قابل بارش
نقشه آنومالی بارش :
نقشه آنومالی امگا در تراز 700 میلی بار
امیدوار در این خصوص واسه همیشه توجیه شده باشی
okkkkkkkkkkkkkkkkkkk