محمدرضا ...
New member
مگه حرف بدی زدم اخع طبق پیشبینی نروژ باید سطح شهر بین ده تا پانزده سانت زیاد که به نظرم خیلی پایینتر زده بودمیدونستم الان میایی:خنده1:بیشتر از این حرفها میباره نگران نباش:گل:
مگه حرف بدی زدم اخع طبق پیشبینی نروژ باید سطح شهر بین ده تا پانزده سانت زیاد که به نظرم خیلی پایینتر زده بودمیدونستم الان میایی:خنده1:بیشتر از این حرفها میباره نگران نباش:گل:
سلام
یادتون نره آدرس ما را هم به ایشون بدید :خجالت2:
با سلام
سلام.
نه علی جان الان رقابت بین گیلان و مازندران زیاده ما همین جا نگه اش میداریم :بای:
ولی جدا از شوخی انشالله که برف خیلی خیلی خوبی داشته باشین. فکر کنم اولین تجربه شما در برف سواحل کاسپین باشه. برف های اینجا معمولا آب دار و سنگین هستن :گل:
سلام بر بهزاد عزیزمسلام خدمت جناب محمود عزیزم. :گل:
امیدوارم خوب و خوش باشی. چه خبرها دارین از وضعیت روزهای پیش رو محمود جان؟ من همچنان در بیم و امیدم
سلام بر بهزاد عزیزم
خوبی داداش گلم
نه دیگه اصلا جای نگرانی وجود نداره سیستم کاملا تثبیت شده و یه 86 دیگری قراره رخ بده انشاا... مقدار برف رشت بین 30-40 سانت پیش بینی میشه بهزاد جان
در وبلاگ توضیح دادم
فقط عکس یادت نره
منم عکس خوبی خواهم گرفت سرما و یخبندانی در گیلان رخ خواهد داد که شیرینیش در دلم تا بهار خواهد ماند
سلام خدمت امیر محسن عزیز. :گل:
ما بی صبرانه منتظریم تشریف بیارن.
آستارا از دیروز غروب تا الان بارون میباره. بارش 24 ساعت گذشته اش 12.1 میلیمتر بوده. دمای فعلی 7 درجه سانتی گراد.