• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام

یادتون نره آدرس ما را هم به ایشون بدید :خجالت2:

سلام.
نه علی جان الان رقابت بین گیلان و مازندران زیاده ما همین جا نگه اش میداریم :بای:
ولی جدا از شوخی انشالله که برف خیلی خیلی خوبی داشته باشین. فکر کنم اولین تجربه شما در برف سواحل کاسپین باشه. برف های اینجا معمولا آب دار و سنگین هستن :گل:

mmh1982

New member
سلام امیر محسن نتیجه برف وسرما گرگان چی شد اکیوودر که بارش برف بیشتر کرده شما از دما برف چه خبر دارید از گرگان

mahmood600

کاربر ويژه
meteogram.php

مشهد مقدس

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام.
نه علی جان الان رقابت بین گیلان و مازندران زیاده ما همین جا نگه اش میداریم :بای:
ولی جدا از شوخی انشالله که برف خیلی خیلی خوبی داشته باشین. فکر کنم اولین تجربه شما در برف سواحل کاسپین باشه. برف های اینجا معمولا آب دار و سنگین هستن :گل:

خب پس باید یه راهی از وسط دریای کاسپین باز کنیم :خجالت2:

بله بعد از برف های که در کرمانشاه و تهران و تورنتو دیدم این اولین برفیه که در اینجا میبینم که امیدوارم عکس های خوبی را هم بتوانم در اینجا قرار بدم.:گل:

بله وصف برف های سنگین اینجا و مخصوصا گیلان را از دوستان و آشنا ها شنیدم

mahmood600

کاربر ويژه
سلام خدمت جناب محمود عزیزم. :گل:
امیدوارم خوب و خوش باشی. چه خبرها دارین از وضعیت روزهای پیش رو محمود جان؟ من همچنان در بیم و امیدم
سلام بر بهزاد عزیزم
خوبی داداش گلم
نه دیگه اصلا جای نگرانی وجود نداره سیستم کاملا تثبیت شده و یه 86 دیگری قراره رخ بده انشاا... مقدار برف رشت بین 30-40 سانت پیش بینی میشه بهزاد جان
در وبلاگ توضیح دادم
فقط عکس یادت نره
منم عکس خوبی خواهم گرفت سرما و یخبندانی در گیلان رخ خواهد داد که شیرینیش در دلم تا بهار خواهد ماند

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر بهزاد عزیزم
خوبی داداش گلم
نه دیگه اصلا جای نگرانی وجود نداره سیستم کاملا تثبیت شده و یه 86 دیگری قراره رخ بده انشاا... مقدار برف رشت بین 30-40 سانت پیش بینی میشه بهزاد جان
در وبلاگ توضیح دادم
فقط عکس یادت نره
منم عکس خوبی خواهم گرفت سرما و یخبندانی در گیلان رخ خواهد داد که شیرینیش در دلم تا بهار خواهد ماند

ممون خدا رو شکر. انشالله انشالله.
الان میرم وبلاگ رو می بینیم. امیدوارم شما هم روزهای بسیار زیبایی پیش رو داشته باشین :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام خدمت امیر محسن عزیز. :گل:
ما بی صبرانه منتظریم تشریف بیارن.
آستارا از دیروز غروب تا الان بارون میباره. بارش 24 ساعت گذشته اش 12.1 میلیمتر بوده. دمای فعلی 7 درجه سانتی گراد.

سلام بهزاد عزیز
بله ما هم به همچنین. انشاءالله که برف خوبی داشته باشید وحسابی لذت ببرید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
خدا وکیلی قبول دارین سیستمهای شمالی یه هیجان و شور و حال دیگه ای دارن آخه لامصب کن فیکون میکنن دما و طبیعت و شهرا و روستاها و حتی حس و حال آدما رو
الان مردم مشهد که تا دیروز با پیراهن میرفتن خیابون یه دفعه تو برف و یخبندون و کولاک قرار میگیرن یا رشت که تا دیروز بهاری بوده احتمالاشنبه شب واسه از خونه بیرون رفتن و در حیاط رو باز کردن هم مشکل داشته باشن

DR WHO

کاربر ويژه
ديشب استاد فولادى در پرشين تولز پيش بينى بارش فوريه را گذاشته بودند و گفتند نگران شمال شرق اند

مگه وضعيت بارش و دما و فشار قرار چطور باشه در فوريه؟؟ :گل:

سیبری

کاربر ويژه
یا خدا!!!!!!!!!!!!
clear.png

سازمان هواشناسی هنوز به طورر ویژه برای رشت و مازنداران اخطاریه نداده؟
فقط تا پایان وقت امروز فرصت دارین یه اخطاریه ویژه بدین و از آبرو ریزی خودتون جلوگیری کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا