• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
اطلاعیه امروز هواشناسی استان گیلان:

notic.png
warning.png
1392/11/10 ( رشت ) : الگوی نقشه های هواشناسی بیانگر نفوذ هوای سرد و بارش زا به سواحل جنوبی دریای خزر می باشد. بر این اساس شرایط برای بارش باران و برف، وزش باد ، کاهش محسوس دما (10 تا 17 درجه) مهیا می باشد. بارش از اواخر وقت جمعه و برای روزهای شنبه و یکشنبه بصورت برف پیش بینی می شود. دریای خزر نیز طی این مدت مواج و توفانی خواهد بود. بارش برف در ارتفاعات از اواخر وقت پنجشنبه آغاز می شود.

پیش بینی رشت:

cj9pimswhc10mx4pwew7.jpg

پیش بینی دریایی:

1z4ccl1pyf0jm737uyzl.jpg

c3zga83r6u9ty8xaf7oz.jpg

بسیار شبیه پیش بینی ماست:خنده1:
:خجالت2:نکنه کپی کرده باشن

hasan1

کاربر ويژه
درود

امروز توی تی وی نشون میداد بلغارستان و رومانی برف خیلی سنگینی باریده بود
من یادمه سال 86 هم قبل از اون برف سنگین همین کشورهای اروپای شرقی برف سنگینی داشتند.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
درود

امروز توی تی وی نشون میداد بلغارستان و رومانی برف خیلی سنگینی باریده بود
من یادمه سال 86 هم قبل از اون برف سنگین همین کشورهای اروپای شرقی برف سنگینی داشتند.

بله من هم یادمه که اروپای شرقی برف شدیدی داشت !!

Dr.ben

کاربر ويژه
این سیستم از اوناست که جا داره واسه اومدنش گاوی گوسفندی چیزی قربونی کنیم. از 10 روز پیش یواش یواش رخ نمایان کرد. بعدش دیگه ناز نکرد بگه نه اصلا من نمیام. بعضی وقت ها آتیشش تندتر بود بعضی وقت ها کندتر ولی خوبیش این بود که همیشه بود! از اون موقع تا حالا هم هی دل ما رو برده. هی نفس رو در سینه ها حبس کرده. میگن قبل ازدواج خوب چشم هاتون رو باز کنین ولی بعدش دیگه چشم تون رو ببندین! مام تا حالا هی چشم مون دنبال این سیستم دلبر بوده دیگه از اینجا به بعد باید منتظر بمونیم ببینیم خودش چی کار میکنه!
تا حالا که دل ما رو نشکسته ای ای نازنین
دیگه پاشو بیا این پایین ما رو ببین!

چی گفتم! چه شعری گفتم! :خنده1:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
این سیستم از اوناست که جا داره واسه اومدنش گاوی گوسفندی چیزی قربونی کنیم. از 10 روز پیش یواش یواش رخ نمایان کرد. بعدش دیگه ناز نکرد بگه نه اصلا من نمیام. بعضی وقت ها آتیشش تندتر بود بعضی وقت ها کندتر ولی خوبیش این بود که همیشه بود! از اون موقع تا حالا هم هی دل ما رو برده. هی نفس رو در سینه ها حبس کرده. میگن قبل ازدواج خوب چشم هاتون رو باز کنین ولی بعدش دیگه چشم تون رو ببندین! مام تا حالا هی چشم مون دنبال این سیستم دلبر بوده دیگه از اینجا به بعد باید منتظر بمونیم ببینیم خودش چی کار میکنه!
تا حالا که دل ما رو نشکسته ای ای نازنین دیگه پاشو بیا این پایین ما رو ببین!
چی گفتم! چه شعری گفتم! :خنده1:

بله کاملا موافقم

من که دیگه داشتم امیدم را نسبت به زمستان امسال از دست میدادم ...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت: پنجشنبه 10 بهمن 1392 ساعت 16:10 بعداز ظهر
بر اساس آخرین اطلاعات میزان آنومالی کاهش دما در اولین روزهای هفته آینده در شمال شرق و شرق کشور در حدود 15 الی 20 درجه سانتیگراد سردتر از نرمال در مقایسه با دوره آماری 1981 -2010 خواهد بود.
v2xvt5rpukc6kp6y16e.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
سپاس اميرمحسن جان با اين حساب بايد به دماى كمتر از نرمال عادت كنيم ..:گل:

:خجالت2: بعضى موقع ها كل با سامان ميچسبه دوسش دارم سامان را

ولى دور از شوخى اميدوارم وضعيت بارشى نيمه شمالى كشور بهبود بيابد و همين هم خواهد شد، دوستان مشهدى و تهرانى و رشت انقدر عكس از برف بزارن كه من بشم اين شكلى :تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا