• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingmostafa

New member
سلام دوستان خوبید؟
از پیشکسوت های مشهدی یک سوال دارم:
چرا آسمون صبح مشهد اونرنگی بود؟؟ یه جورایی مات بود! آلودگی هواست یا چیز دیگه؟ :گل:

و اینکه فرداشب من میخوام برم برف گردی توی شب :خنده1: ولی تنهام.کسی نمیاد باهام؟ :خجالت2:

سیبری

کاربر ويژه
اخطاریه شماره 1
این اخطاریه مخاطبش سازمان هواشناسی هستش و اخطار میکنم تا ساعت 12 امشب به وظیفه قانونی عقلی و شرعی خودتون عمل کنید و یه اخطاریه ویژه برای سواحل برفی خزر از گرگان تا آستارا صادرکنید مناطق پیک بارش مثل رشت رو با توجه به اینکه جزو مراکز جمعیتی هستن به طور ویژه و با ذکر جزئیات ( اعم از ارتفاع تقریبی برف ، میزان کاهش دما ، و همچنین وضعیت معابر شهری و جاده های برون شهری و... ) مشخص کنید . شما مسئولید اگه شدت و حدت اخطاریه شما به گونه ای نباشه که افراد رو مجاب کنه از سفر به شمال در این چند روز خود داری کنند همچنین شما مسئولید اگه شدت و حدت اخطاریه شما به گونه ای نباشه که جلسه ستاد بحران فی الفور و قبل از آغاز بارشها( نه پس از بارش برف) تشکیل بشه ، همچنین شما مسئولید اگه اخطاریه شما به گونه ای نباشه که صدا وسیمای استان و کشور مجاب بشه اون رو بعنوان خبرهای اصلی در اخبار ذکر کنه

seyyedalireza

مدیر موقت
14020312_2_3006.gif

سیبری

کاربر ويژه
اخطاریه شماره 2
شدت بارش برف و ارتفاع اون در رشت در حد مختل شدن تمامی فعالیتهای جاری شهر مسدودی تمامی راه ها و ایجاد وضعیت اضطراری در این شهر در روز شنبه خواهد بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهدی مبارک تون باشه جی اف اس 12 میلیمتر کرد بارش مشهد رو

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
به نظرم جریانات هوا در این سیستم کاملا شمالی و حتی شمالشرقیه واسه همین بود که از ابتدا و حتی زمانیکه هر دو مدل جی اف اس و ای سی ام بارش قوچان رو بیش از مشهد می زدن گفتم بارش مشهد بهتره و الانم نظرم همینه
الان سرخس که 500 کیلومتر شرقیتر از بجنورده هوای سرد نفوذ کرده اما در بجنورد نه
چنین سیستمهایی با جریانات شرقی در مشهد باعث بارش برف بهتر نسبت به قوچان میشه

mehdi.

New member
خداروشکر آپ صبح امروز ecmwf برای مرکز کشور از جمله اصفهان بهتر شد ، سایتهایی هم که از این مدل برای پیشبینی استفاده میکنن بارش را به طرز جالبی بالا بردن ، نروژ فورکا و accu همگی روزهای قشنگی برای اصفهان پیش بینی کردن
البته مدل GFS هنوز متقاعد نشده و طبیعتا سایتهایی که از این مدل پیروی می کنن هم پیش بینی خوبی نداشتن اما مهم نیست ... در نهایت از مدل اروپایی پیروی میکنه ، امیدوارم مدل اروپایی باز هم بهتر بشه ، ecmwf امسال برای اصفهان فوق العاده دقیق بوده ...

نروژ :

فورکا :

accu:

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
اطلاعیه امروز هواشناسی استان گیلان:

notic.png
warning.png
1392/11/10 ( رشت ) : الگوی نقشه های هواشناسی بیانگر نفوذ هوای سرد و بارش زا به سواحل جنوبی دریای خزر می باشد. بر این اساس شرایط برای بارش باران و برف، وزش باد ، کاهش محسوس دما (10 تا 17 درجه) مهیا می باشد. بارش از اواخر وقت جمعه و برای روزهای شنبه و یکشنبه بصورت برف پیش بینی می شود. دریای خزر نیز طی این مدت مواج و توفانی خواهد بود. بارش برف در ارتفاعات از اواخر وقت پنجشنبه آغاز می شود.

پیش بینی رشت:

cj9pimswhc10mx4pwew7.jpg

پیش بینی دریایی:

1z4ccl1pyf0jm737uyzl.jpg

c3zga83r6u9ty8xaf7oz.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
اخطاریه شماره 2
شدت بارش برف و ارتفاع اون در رشت در حد مختل شدن تمامی فعالیتهای جاری شهر مسدودی تمامی راه ها و ایجاد وضعیت اضطراری در این شهر در روز شنبه خواهد بود

سلام.
چه اخطاریه هیجان انگیزی :شاد2:
حاج محسن چقدری برف برای رشت پیش بینی میکنی؟

felan123

New member
امار اعلام کنم خشک بزنین
سمنان نرمال بارش سال 140 میلی|
تا الان فقط 60 میلی بارش داشتیم فقط 50 روز مونده به پایان سال اون وقت 80 میلی کمبود بارش داریم روزی 2 میلی هم بارش داشته باشیم که نداریم تازه میشه نرمال
حالا نقشه پایین داشته باش خشکسالی هم در راه است
حال ش ببریم
JFM2013-14.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب همانطوریکه انظار میرفت با مثبت شدن نوسانات NAO و AO بارش ها در سواحل به شدت تشدید شدند و البته شدت سرما هم افزایش یافت در اپدیت امروز ظهر:

14020706_2_3006.gif

nao.jpgao.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا