aria_tehran
کاربر ويژه
من حاضرم برفو ببینم نشستنش پیش کش:فرار:
با شرایط الان من امیدی به برف ندارم
والا من از نظره میزان هنوز پای حرفه چند روز قبلم هستم 5 تا 7 میل مهرآباد :83:والا هومن نظر من اینه که دمای تهران لب مرزیه . و سیستم روی تهران نسبت به غرب قدرتش کمتره و سرما هم دیر میرسه تهران . بارش ها هم در اکثر شهر با بارون شروع میشه .
فردا به تدریج به نظرم ابتدا شمال شهر و به تدریج غالب شهر برف میباره ولی سفید پوش شدن نقاط مرکزی و جنوبی در حاله ای ابهام هست . اگر میزان بارش زیاد تر بود سفید پوش شدنشون و 100 درصد میدونستم . میزان برف شمال شهر هم در حد آذر نمیدونم . شاید نصفش رخ بده
سرمای اصلی روز جمعه میاد تهران که بعد از بارش هست
ولی به هر حال باید امیدوار بود که سفید بشه تهران . نظر خودت چیه ؟
محمد از تهران الان کجاها بارش برف دارن؟
مجتمع آفتاب قزوین نگه داشته ،اینجا الان برف شروع شد! با باد شدید میخوره تو صورت!
مبارکه:گل:هورررررررررا بارش در تبریز شروع شد ولی فعلا بارونه و گاهی برفآبه هم میاد ... خدا کنه برف بشه و قدرت بگیره. هر چی زحمت کشیدم ( پیش دوستان ، همسایه ها ، فامیل و وبلاگ و مدل و ... ) بستگی به این برف تبریز و سرماش داره ...
من حاضرم برفو ببینم نشستنش پیش کش:فرار:
ابتدای اتوبان ه رشت میشه،شمال قزوین! البته برف رگباری و لحظه ای بود با باد شدید،الان قطعمبارکه:گل:
داره جالب میشه
آفتاب کجای قزوینه ؟ به جاده قزوین رشت رسیدید؟
لابد آره دیگه چون داره برف میاد باید سرد باشه اونجا
هومن جانچه زود رسیدی غربه قزوین؟!
منظورت کجاست؟
بارورسازی اینجا چه ربطی به رشت داره؟؟؟
به نظر من نمیاد محمد و ضعیفه مشابه اخرین سیتمی که رد شد خواهد بود و نهایتا تا ونک سفید میشهاگر این سیستم برای تهران ضعیف عمل کنه ( مناطق مرکزی سفیدپوش نشه ) دیگه اصلا انگیزه ای برای بحث اب و هوا ندارم .
اگر محله ما سفید نشه ولی شمال شهر به اندازه آذر ماه لا اقل برف بیاد بازم میشه ابراز رضایت کرد .