• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

s@d3q

کاربر ويژه
مجتمع آفتاب قزوین نگه داشته ،اینجا الان برف شروع شد! با باد شدید میخوره تو صورت!

پسرخاله

کاربر ويژه
والا هومن نظر من اینه که دمای تهران لب مرزیه . و سیستم روی تهران نسبت به غرب قدرتش کمتره و سرما هم دیر میرسه تهران . بارش ها هم در اکثر شهر با بارون شروع میشه .

فردا به تدریج به نظرم ابتدا شمال شهر و به تدریج غالب شهر برف میباره ولی سفید پوش شدن نقاط مرکزی و جنوبی در حاله ای ابهام هست . اگر میزان بارش زیاد تر بود سفید پوش شدنشون و 100 درصد میدونستم . میزان برف شمال شهر هم در حد آذر نمیدونم . شاید نصفش رخ بده

سرمای اصلی روز جمعه میاد تهران که بعد از بارش هست

ولی به هر حال باید امیدوار بود که سفید بشه تهران . نظر خودت چیه ؟
والا من از نظره میزان هنوز پای حرفه چند روز قبلم هستم 5 تا 7 میل مهرآباد :83:
نوعه بارشم به نظرم بارونه ابتدا و جنوب شهر تا آخر بارانه ولی شمال شهر برف میشه و سفید میشه.:بله:
ولی کلا نمیدونم چرا اصلا یه حسه عجیبی دارم انگار تو برزخم نه میتونم درس بخونم میام فرومم میبینم هنوز بارشها گسترده نشدن دبرستر میشم:گریه::گریه:
راستش سامانه های قبلی خیلی رو روانمون اثر گذاشته شوخی نیست خیلی وقته فقط آلودگی داشتیم اونم تو این ماه که اوجه زمستونه:52:

aznavar

کاربر ويژه
ساعتی پیش
سفید کوه

njdi52v8zes9hn552rs.jpg

vfk9qc5mycenhzb217wp.jpg

r7sc5j1jl8j8l60j9u7.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
محمد از تهران الان کجاها بارش برف دارن؟

تبریز فرودگاه +4 باران

ایلام +2 باران و طوفان تندری

سنندج +4

کرمانشاه +4 باران ملایم

همدان +5

زنجان +5

ارومیه +1 بارشی گزارش نکرده

------------

سردشت 0 درچه بارش برف

پیرانشهر 0 درجه بارش برف

بانه و سقز و خیلی از شهرای غربی کردستان برف داشتن

مریوان +1 بارش باران

پسرخاله

کاربر ويژه
مجتمع آفتاب قزوین نگه داشته ،اینجا الان برف شروع شد! با باد شدید میخوره تو صورت!

هورررررررررا بارش در تبریز شروع شد ولی فعلا بارونه و گاهی برفآبه هم میاد ... خدا کنه برف بشه و قدرت بگیره. هر چی زحمت کشیدم ( پیش دوستان ، همسایه ها ، فامیل و وبلاگ و مدل و ... ) بستگی به این برف تبریز و سرماش داره ...
مبارکه:گل:
داره جالب میشه
آفتاب کجای قزوینه ؟ به جاده قزوین رشت رسیدید؟
لابد آره دیگه چون داره برف میاد باید سرد باشه اونجا

Abbath

New member
دورود بر دوستان عزیز...

بارش باران به صورت ملایم فک کنم 1 ساعتی میشه که شروع شده،باد هم شدت خوبی داره،فقط دما هم باید بیاد پایین تا شاهد یه برف درست و حسابی باشیم

mohamad$

کاربر ويژه
اخه این چه وضع سایت هواشناسی ایران هست . مسخره ها ورداشتن اس ام اسی کردن وضعیت شهرا رو . بقالی را انداختن .

چهار تا دونه مرکز استان و فقط میشه از اینترنت چک کرد که همونم تا سایت داخلی اینا نیست !!!

s@d3q

کاربر ويژه
مبارکه:گل:
داره جالب میشه
آفتاب کجای قزوینه ؟ به جاده قزوین رشت رسیدید؟
لابد آره دیگه چون داره برف میاد باید سرد باشه اونجا
ابتدای اتوبان ه رشت میشه،شمال قزوین! البته برف رگباری و لحظه ای بود با باد شدید،الان قطع
شد و ابرا یکم وا رفتن!

aznavar

کاربر ويژه
امروز چرا اساتید و مدیران غایبن؟؟؟
نکنه بخاطر بحث دیشبه!!!
الان که سیستم وارد شده نیاز به تحلیل و تفسیر خوب عزیزان هست.اما متاسفانه نیستن...

s@d3q

کاربر ويژه
محمود آباد نمونه_شمال قزوین گاهی رگبار پراکنده برف میاد..د اریم به کوهین نزدیک می شیم

mohamad$

کاربر ويژه
اگر این سیستم برای تهران ضعیف عمل کنه ( مناطق مرکزی سفیدپوش نشه ) دیگه اصلا انگیزه ای برای بحث اب و هوا ندارم .

اگر محله ما سفید نشه ولی شمال شهر به اندازه آذر ماه لا اقل برف بیاد بازم میشه ابراز رضایت کرد .

ali.doosti

کاربر ويژه
منتهی الیه بارش ها دزفوله...پایی تر هیچ خبری از بارش نیست!آبادان هم چنان خاک ولی با شدت کم تر...

5apwf6bbbdpr7gkfekul.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
اگر این سیستم برای تهران ضعیف عمل کنه ( مناطق مرکزی سفیدپوش نشه ) دیگه اصلا انگیزه ای برای بحث اب و هوا ندارم .

اگر محله ما سفید نشه ولی شمال شهر به اندازه آذر ماه لا اقل برف بیاد بازم میشه ابراز رضایت کرد .
به نظر من نمیاد محمد و ضعیفه مشابه اخرین سیتمی که رد شد خواهد بود و نهایتا تا ونک سفید میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا