hamed*zagros
کاربر ويژه
متاسفانه تا الان دما یاری نکرده. دما روی 2 گیر کرده و از ظهر داره تگرگ میباره
متاسفانه تا الان دما یاری نکرده. دما روی 2 گیر کرده و از ظهر داره تگرگ میباره
سلامامروز چرا اساتید و مدیران غایبن؟؟؟
نکنه بخاطر بحث دیشبه!!!
الان که سیستم وارد شده نیاز به تحلیل و تفسیر خوب عزیزان هست.اما متاسفانه نیستن...
بعد از این موج سرما و از یکشنبه دمای هوا به حدی افزایش داره که بهارو احساس کنیم...افزایش دما چهارشنبه به اوجش می رسه و برای تهران تا مینیمم 6 و ماکزیمم 11 در نظر گرفته شده...
به نظر من نمیاد محمد و ضعیفه مشابه اخرین سیتمی که رد شد خواهد بود و نهایتا تا ونک سفید میشه
مهرداد جان سلام
از شاخص mjo چه خبر؟ دریای سرخ فعال میشه بالاخره؟
بعد از این موج سرما و از یکشنبه دمای هوا به حدی افزایش داره که بهارو احساس کنیم...افزایش دما چهارشنبه به اوجش می رسه و برای تهران تا مینیمم 6 و ماکزیمم 11 در نظر گرفته شده...
علی جان هر چی هم بخواد گرم بشه فکر نکنم به گرمای فردای مشهد برسه. اکثر سایتا ببیشینه 16 17 زدن برای مشهد!!!!بعد از این موج سرما و از یکشنبه دمای هوا به حدی افزایش داره که بهارو احساس کنیم...افزایش دما چهارشنبه به اوجش می رسه و برای تهران تا مینیمم 6 و ماکزیمم 11 در نظر گرفته شده...
هنوز 540 به ایلام نرسیده . حدودا ساعت 12 شب می رسه و فردا ظهر هم 528 میرسه.
من الان از کمیسیون پزشکی بر می گردم
سربازی معاف شدم! :12:
تقریبا همه متفق القولن!weather channel و wundergrund چهارشنبه ماکزیمم 8و 9 و accu تا 11 رو زده...540 هم به شمالی ترین نقاط ایران می رسه 528 که دور و بر ایران هم نیست و به شمال کاسپین می ره!خلاصه به نظر میاد واقعا گرم شه و اینجا هم تا 23 یعنی 10 درجه افزایش دما پیش بینی شده (ماکزیمم فردا و جمعه 13 هست).دما رو از کجا میگی . امسال تمام سایت ها دمای تهران رو اشتباه پیشبینی می کنن .