• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
اطلاعیه مرکزمدیریت راههای کشور 20دی

محور شمشك _ ديزين واقع در استان هاي البرز و تهران، حد فاصل پاركينگ بالا (دوم) تا پاركينگ پايين (ديزين)، بدليل بارش برف، تا اطلاع ثانوی مسدود و تردد از شمشك تا پاركينگ بالا و ازگچسر تا پاركينگ پايين جهت دسترسي هموطنان بمنظور استفاده از پيستهاي اسكي شمشك و ديزين، تا اطلاع ثانوی، همه روزه از ساعت 7:30 الي 17 امكان‌پذير است.
محور پونل ـ خلخال واقع در استان اردبيل بدليل بارش برف و كولاك و احتمال ريزش، تا اطلاع بعدي مسدود مي باشد.
محوركلاردشت_ عباس آباد واقع در استان مازندران بدليل رانش زمين، تا اطلاع بعدي مسدود مي باشد
پیرو مصوبه شوراي هماهنگي بحران استان چهارمحال وبختياري، تردد تريلرها تا روز 15/1/92 از محور بروجن- لردگان، ممنوع است.

لینک اطلاعیه

ali.doosti

کاربر ويژه
از لحاظ دما...بارشش معتبر نیست :

دزفول:
bxmud8kffumy3ivvrrm9.jpg

تهران :

mnhqdnlnaz1yy5g437te.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
محور شمشك _ ديزين واقع در استان هاي البرز و تهران، حد فاصل پاركينگ بالا (دوم) تا پاركينگ پايين (ديزين)، بدليل بارش برف، تا اطلاع ثانوی مسدود و تردد از شمشك تا پاركينگ بالا و ازگچسر تا پاركينگ پايين جهت دسترسي هموطنان بمنظور استفاده از پيستهاي اسكي شمشك و ديزين، تا اطلاع ثانوی، همه روزه از ساعت 7:30 الي 17 امكان‌پذير است.
محور پونل ـ خلخال واقع در استان اردبيل بدليل بارش برف و كولاك و احتمال ريزش، تا اطلاع بعدي مسدود مي باشد.
محوركلاردشت_ عباس آباد واقع در استان مازندران بدليل رانش زمين، تا اطلاع بعدي مسدود مي باشد
پیرو مصوبه شوراي هماهنگي بحران استان چهارمحال وبختياري، تردد تريلرها تا روز 15/1/92 از محور بروجن- لردگان، ممنوع است.

لینک اطلاعیه

این محور شمشک دیزین هم که 365 روز سال مسدوده:تعجب:

mikadd

کاربر ويژه
تقریبا همه متفق القولن!weather channel و wundergrund چهارشنبه ماکزیمم 8و 9 و accu تا 11 رو زده...540 هم به شمالی ترین نقاط ایران می رسه 528 که دور و بر ایران هم نیست و به شمال کاسپین می ره!خلاصه به نظر میاد واقعا گرم شه و اینجا هم تا 23 یعنی 10 درجه افزایش دما پیش بینی شده (ماکزیمم فردا و جمعه 13 هست).
پس اگرم برف بیاد امیدی به موندگاریش نیست...

اینم weather channel تهران من 11 درجه نمیبینم.

gxj5gnuoad3fac5dop.gif

oon7e8b27476dlpeoxg7.gif

mohamad$

کاربر ويژه
محور شمشك _ ديزين واقع در استان هاي البرز و تهران، حد فاصل پاركينگ بالا (دوم) تا پاركينگ پايين (ديزين)، بدليل بارش برف، تا اطلاع ثانوی مسدود و تردد از شمشك تا پاركينگ بالا و ازگچسر تا پاركينگ پايين جهت دسترسي هموطنان بمنظور استفاده از پيستهاي اسكي شمشك و ديزين، تا اطلاع ثانوی، همه روزه از ساعت 7:30 الي 17 امكان‌پذير است. محور پونل ـ خلخال واقع در استان اردبيل بدليل بارش برف و كولاك و احتمال ريزش، تا اطلاع بعدي مسدود مي باشد. محوركلاردشت_ عباس آباد واقع در استان مازندران بدليل رانش زمين، تا اطلاع بعدي مسدود مي باشد پیرو مصوبه شوراي هماهنگي بحران استان چهارمحال وبختياري، تردد تريلرها تا روز 15/1/92 از محور بروجن- لردگان، ممنوع است. لینک اطلاعیه
اون قسمت دیزین و که بستن (از گردنه دیزین تا هتل های دیزین ) کلا 10 دقیقه هم راه نیست ولی چون زیگزاگی و شیب خیلی زیاد داره واقعا خطرناکه .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با اجازه استاد مهرداد ::احترام:

بوران ایران بورانی بود که در اواسط بهمن ماه سال ۱۳۵۰، بخش وسیعی از ایران را به گونه ای در برف و یخبندان فرو برد که سرانجام منجر به مرگ بیش از ۴۰۰۰ نفر شد. این رویداد بدون شک سخت ترین و مصیبت بارترین بوران در تاریخ نوشته شدهٔ بشر بوده است؛ همچنین تاکنون تنها بوران ثبت شده در تاریخ است که موجب مرگ بیش از هزار نفر شده است.
دوره ای از سرمای شدید و یخبندان گسترده که از چهاردهم بهمن سال ۱۳۵۰ آغاز شد و تا بیستم همان ماه ادامه یافت، باعث بارش غیر عادی برف به میزان بیش از سه متر در سرتاسر مناطق روستایی واقع در شمال غرب، مرکز، و جنوب ایران شد. بارش بسیار شدید برف در استان های جنوبی ایران، موجب شد که ارتفاع برف در این نواحی به هشت متر برسد. در نتیجه بیش از ۴۰۰۰ نفر از روستاییان که راهی برای گریز از این وضعیت نداشتند، در زیر حجم عظیم برف مدفون شدند. بنابر گزارش های روزنامهٔ اطلاعات در همان روزها، شهر اردکان و روستاهای اطراف آن از جمله مناطقی بودند که بیشترین تأثیر را بر اثر بوران متحمل شدند. همچنین در روستاهای کاکان و کمهر در نزدیکی یاسوج هیچ فرد زنده ای باقی نماند. در شمال غرب نیز، در نزدیکی مرز ایران و ترکیه، روستای شکلاب به همراه صد نفری که در آن ساکن بودند در زیر انبوه برف دفن شد.
8c993aiq43fgfaia713.png
[/URL][/IMG]

خواهش مي كنم

البته اين پست وبلاگ هنوز كامل نيست و من دارم در مورد اين واقعه منحصر بفرد در تاريخ جهان تحقيق مي كنم تا الان به يه نتايجي دست پيدا كردم من به آرشيو روزنامه اطلاعات در اون زمان مراجعه كردم و خبرهاي اون زمان رو ديدم كه در اسرع وقت به اين پست اضافه مي كنم.

در اون زمان اغلب ميوه و سبزيجات به دليل سرماي زياد از بين رفته بود و باعث گراني محصولات كشاورزي در بازار شده بود.

پيست اسكي آبعلي رونق پيدا كرده بود .

در اون ايام به دليل اينكه برودت هوا خيلي شديد بوده مردم به مصرف زياد سوخت روي اورده بودن و همين امر باعث شده بود هواي تهران بشدت آلوده بشه.

در يكي از منابع خارجي نوشته بود اين واقعه بعد از يك دوره 4 ساله خشكسالي شديد اتفاق افتاده بوده و ايران با مشكلات ناشي از كمبود اب دست و پنجه نرم كرده بود. دقيقا چند سال قبل از سال 50 ما با يك لانيناي طولاني مدت مواجه بوديم همين لانينا دليل اصلي خشكسالي 4 سال قبل از اين واقعه بوده.

ali.doosti

کاربر ويژه
اینم weather channel تهران من 11 درجه نمیبینم.
من پیش بینی accu رو بیشتر قبول دارم و گفتم که weather channel & wunder 8 و 9 رو زدن...طبق عکس بالا هم accu 11 و 13 رو برای آخر هفته زده...
نقشه GFS و ECMWF هم کانترهارو زدن می تونید ببینید...:)

mikadd

کاربر ويژه
من پیش بینی accu رو بیشتر قبول دارم و گفتم که weather channel & wunder 8 و 9 رو زدن...طبق عکس بالا هم accu 11 و 13 رو برای آخر هفته زده...
نقشه GFS و ECMWF هم کانترهارو زدن می تونید ببینید...:)

اتفاقا accu از نظر دمای خیلی اشتباه برای تهران پیشبینی میکنه و برای تهران اصلا اعتبار نداره.

ali.doosti

کاربر ويژه
اتفاقا accu از نظر دمای خیلی اشتباه برای تهران پیشبینی میکنه و برای تهران اصلا اعتبار نداره.
همین حرفو یه دوست مشهدی بعد از سرما و بارش فرمودند که من گفتم گرم میشه ولی ایشون منبع خواستو اینا و نهایتا این اتفاق افتادو گرم شد...حالا تا آخر هفته منتظر میمونیمو نتیجرو میبینیم :)
شما میگید سرد میمونه بنده می گم گرم می شه...باشد که سرد بمونه خوشحال شیم...کی از گرما خ.شش میاد!

abtinT

کاربر ويژه

خواهش مي كنم

البته اين پست وبلاگ هنوز كامل نيست و من دارم در مورد اين واقعه منحصر بفرد در تاريخ جهان تحقيق مي كنم تا الان به يه نتايجي دست پيدا كردم من به آرشيو روزنامه اطلاعات در اون زمان مراجعه كردم و خبرهاي اون زمان رو ديدم كه در اسرع وقت به اين پست اضافه مي كنم.

در اون زمان اغلب ميوه و سبزيجات به دليل سرماي زياد از بين رفته بود و باعث گراني محصولات كشاورزي در بازار شده بود.

پيست اسكي آبعلي رونق پيدا كرده بود .

در اون ايام به دليل اينكه برودت هوا خيلي شديد بوده مردم به مصرف زياد سوخت روي اورده بودن و همين امر باعث شده بود هواي تهران بشدت آلوده بشه.

در يكي از منابع خارجي نوشته بود اين واقعه بعد از يك دوره 4 ساله خشكسالي شديد اتفاق افتاده بوده و ايران با مشكلات ناشي از كمبود اب دست و پنجه نرم كرده بود. دقيقا چند سال قبل از سال 50 ما با يك لانيناي طولاني مدت مواجه بوديم همين لانينا دليل اصلي خشكسالي 4 سال قبل از اين واقعه بوده.

پس اون سال النینو بوده ؟

mikadd

کاربر ويژه
همین حرفو یه دوست مشهدی بعد از سرما و بارش فرمودند که من گفتم گرم میشه ولی ایشون منبع خواستو اینا و نهایتا این اتفاق افتادو گرم شد...حالا تا آخر هفته منتظر میمونیمو نتیجرو میبینیم :)
شما میگید سرد میمونه بنده می گم گرم می شه...باشد که سرد بمونه خوشحال شیم...کی از گرما خ.شش میاد!

نگفتم سرد میمونه مشخصه که روند گرم شدن در پیش میگیره ولی با یه شیب کند احتمال هم داره تا اخر هفته بعد به 11 درجه برسه ولی 100درصد نیست و اونجوری که هوا بهاری بخاد بشه بعید میدونم در تهران .از یکشنبه مجدد ریزش هوای سرد رو داریم بدون بارش و نه بشدت فردا.

rahsazan

کاربر ويژه
این محور شمشک دیزین هم که 365 روز سال مسدوده:تعجب:

اون قسمت دیزین و که بستن (از گردنه دیزین تا هتل های دیزین ) کلا 10 دقیقه هم راه نیست ولی چون زیگزاگی و شیب خیلی زیاد داره واقعا خطرناکه .

خداییش عجب جاده ایه!

شیب 2 %،4%،6%،8%..............48%:هنگ:

1.jpg
2.jpg

Abbath

New member
و البته خبر خوب برای من میتونه این باشه که برف بیاد و بزنه گردنه کوهین رو ببنده،اردو میپره به احتمال زیاد...

اما اگه لغو نشه نمیدونم چیکار کنم،تو اون برف با یه هایلوکس پر از بار، اصطلاح سرویس شدن دهن فک کنم برا من مصداق پیدا میکنه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سامیار جان متاسفانه سرمای اصلی پشت سیستم هست واین شرایط و نامناسب کرده . چند سانت برف برای مناطق مختلف شهر پیشبینی میکنید شما ؟

و گذشته از سرما اصلا بارش جالبی هم پیشبینی نشده . هر چی النینو بوده برای دی ماه تهران واقعا بد بوده . دی 83 - 85 - 88 - 91

طبق گزارش و اندازه گيري هاي NOAA اصلا امسال هيچ النينويي اتفاق نيوفتاده.

النينو تعريف داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا