• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهزاد جان سلام

تبریک ، عکسهای زیبایی گرفتی و جای ما رو هم اونجا حسابی خالی کن.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
لحظاتی هست که بارش برف در غرب مشهد سر و شکل بهتری گرفته و دید افقی هم تا حدودی کاهش یافته.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به به! از ساعت 3 به بعد منتظر برف بودم اما الان خیلی خیلی سبک و آرام برف میباره!:شاد2:

سلام و روز بخیر به تمامی دوستان خوبم...همونجور که انتظار میرفت برف سبکی دیشب در سطح شهر اومد که توقعی هم غیر از این نمیرفت ولی نمیدونم چرا دوستان تو این چند روز هم من و هم سامان عزیز رو محکوم به بدبینی و فاز منفی میکردن البته ناگفته نماند هممون دوست داریم که در شهر و کشورم شاهد بارشهای خوبی باشیم و این انتقاد دوستان از حسن نیتشون بود بالاخره بگذریم ولی بازم دیشب حدود ساعت یک که بیرون بودم صحنه های زیبایی از کولاک و برف دیدم که واقعا جای همه خالی بود

باز هم از همه دوستانی که وقت میزارن و اینجا فعالیت میکنن تا اطلاع رسانی خوب و به موقعی انجام بشه ( به خصوص دوست خوبم امیر محسن عزیز و سایر دوستان )کمال تشکرو دارم

Dr.ben

کاربر ويژه
بهزاد جان سلام

تبریک ، عکسهای زیبایی گرفتی و جای ما رو هم اونجا حسابی خالی کن.:گل:

سلام.
خواهش میکنم امیر محسن عزیز. جای شما و همه دوستان عزیز هم خالی هست.
شدت بارش برف فوق العاده زیاده.

fo23bq1e15z8j05hf5z5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با آخرین نقشه های CFSV2 این ماه تا 10 روز آینده بغیر از برخی مناطق مرکزی و جنوبی که بارش در پیش خواهند داشت ، در سایر نقاط سرما حرف اول رو میزنه.

برای ماه مارچ و آپریل بارشهای بسیار مطلوبی در کل کشور و از جمله شمال شرق دیده میشه که آرزو میکنم که این پیش بینی ها تا رسیدن به زمان موعود ادامه پیدا کنه و واقعا محقق بشه چون واقعا این وضعیت بارش دیگه خیلی کم سابقه است که مشهد اینطوری باشه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مطابق با آخرین نقشه های CFSV2 این ماه تا 10 روز آینده بغیر از برخی مناطق مرکزی و جنوبی که بارش در پیش خواهند داشت ، در سایر نقاط سرما حرف اول رو میزنه.

برای ماه مارچ و آپریل بارشهای بسیار مطلوبی در کل کشور و از جمله شمال شرق دیده میشه که آرزو میکنم که این پیش بینی ها تا رسیدن به زمان موعود ادامه پیدا کنه و واقعا محقق بشه چون واقعا این وضعیت بارش دیگه خیلی کم سابقه است که مشهد اینطوری باشه!

امیرمحسن عزیز این مناطق داخلی احیانا شامل اصفهان هم میشه؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خدا رو شکر نوشهر برق مجددا وصل شده.

برف در رشت داره میره برای سال 86!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا