• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فکر کنم برای نوار ساحلی شمال کشور باید اخطاریه صادر بشه و امادگی جهت یک snow storm تمام عیار!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دارم میرم بیرون! سوز میاد در حد لالیگا! ابرهای کومولوس تیره رنگ درحال نزدیک شدن به تهران هستند، عکس میگیرم و اپ میکنم.

فعلا :گل:

DR WHO

کاربر ويژه
استاد اصغرى ديشب فرمودند از اواخر وقت يكشنبه سيستم جديدى مياد و سراسر كشور بارش خواهد داشت :سوت:

اما خودمونيم استاد عليرضا موقرى حدود يه ماه پيش ازش پرسيدم چى پيش بينى مى كنيد گفت در ادامه چيزى شبيه ناهنجارى ٨٦

دكتر ناظم السادات هم كه از تابستون گفت بهمن پر بارش در راهه

هواشناسى هم گفته بود زمستان سردتر از نرمال و پر برف

راستى به لطف مثبت شدن AO و NAO غرب اروپا گرم تر از نرمال و خاورميانه سردتر از نرمال شد :خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه
رفتم توی حیاط چند تایی عکس گرفتم:

fbb5dgec6a3cql694v9.jpg

r9gtpvyg1z4h5hlmei6.jpg

wtrmhwglf32nn6q1ni20.jpg

6erjqq63i7h1qnn6tltr.jpg

الان تو بلوار اقبال تا یک ساعت پیش غرب مشهد صاف و آفتابی و برف درشت ولی بدون پشت می اومد. حالا هوا ابری شده و آفتاب دیگه نیست ، برف هم ریز شده و داره میاد. خدا کنه بیاد و گرنه تا 15 روز آینده دیگه خبری نخواهد بود

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
چی شد که امسال اینطور شد کجای کارمون اشتباه بود بهمنم میره و برف درستی نمیبینیم اون پیشبینی های بلند مدت جی اف اس که هفته دیگه برف بارون زده بودم دود شد

aliwinter

Banned
سلام علی جان.
اگه همینطور ادامه پیدا کنه باید غروب بریم بالای سقف.
پیش بینی جدید اکیو رو دیدی؟ اگه درست باشه این پیش بینی چه شود!!!!!!!!

من رفتم بالای سقف تا دیر نشده نصفشو ریختم
دستم یخیید!دی
درختاهم تکون دادم همش رو سر خودم ریخت:خجالت2:
اره چه شود؛ اکیو تو پیش بینی کوتاه مدت برف بینطره!!گفته بودم

kingmostafa

New member
عجب برف نحسی بود!!
دیشب از ساعت 11 تا ساعت 2 تو پارک ملت بودم مگر شاید برفی بیاد ولی جز باد شدید و برف پراکنده چیزی نصیبم نشد!! :75: با دیدن واضح ستاره ها و آسمون صاف هم ناامیدوانه به خونه برگشتم!! هیییییییییی:34:

راستی دیشب ساعت 2 چرا آب هیچ جا یخ نزده بود؟؟ مگه دما زیر صفر نبود؟؟ الان هم دما -8 هست ولی آب ها یخ نزده! دلیلش چیه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا