• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
کد خبر: ۱۷۹۱۴۵
۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

رییس ایستگاه راه آهن جاجرم در استان خراسان شمالی علت توقف هفت ساعته قطار تهران - مشهد در این ایستگاه را یخ زدگی ناشی از برودت شدید هوا اعلام کرد.

ˈحسین محبیˈ در گفت و گوی تلفنی با ایرنا، گفت: بر اثر برودت هوا، قطار تهران - مشهد در یک کیلومتری ایستگاه جاجرم دچار یخ زدگی شده و سامانه سوخت رسانی این وسیله نقلیه با مشکل مواجه شده است.

وی اضافه کرد: همچنین سامانه برق این قطار نیز دچار مشکل شده که کارشناسان برای رفع مشکل به منطقه اعزام شده اند.

محبی افزود: برای جلوگیری از مشکل احتمالی برای مسافران این قطار، از طریق یک یدک کش لوکوموتیو به ایستگاه جاجرم منتقل شد.

در تماس تلفنی با فرمانداری جاجرم، کارکنان این فرمانداری از خرابی و توقف 7 ساعته قطار تهران - مشهد در حوزه این شهرستان اظهار بی اطلاعی کردند و فرماندار نیز علی رغم تماس چندباره به دلیل حضور در مراسم افتتاح پروژه های دهه فجر پاسخگوی تلفن خود نبود.

استان خراسان شمالی به دلیل نداشتن شبکه ریلی فاقد اداره کل راه آهن است و ایستگاه راه آهن جاجرم در این استان نیز تحت مدیریت اداره کل راه آهن سمنان، مستقر در شاهرود قرار دارد.

aliwinter

Banned
پوشش برف را عشق است
i943o6rdwlfokhpfit2.jpg

نيما

New member
الانم شبكه يك ميان بارش هارو كزارش ميدن تهران قم تهران سمنان بارش داشتن اما كمبود بارش دارند انگار شمال شرق نرمال و مال اين اقليم نيست اين شرايط اسف بار
شمال شرق نمي بيننىد واقعا خيلي بيشعورند

pokerface

متخصص هواشناسی
آخرین تصاویر از میدان اصلی شهسوار "میدان امام"، بارش برف همچنان ادامه دارد... برق هنوز در بسیاری از مناطق شهر قطع می باشد. امیدواریم هرچه زودتر به هموطنانمان در استان مازندران کمک برسد

14wj0fxe5bhkiit0le7.jpg

felan123

New member
من اگه زیاد نمینالم به خاطر اینکه برف تمام دل مردم کشور رو شاد کرده خوبه جاهایی که اصلا برف نمیاد سفید بشه ما که اینجا هر ساله برف میبینیم امیدوارم جاهایی که برف ندیدن بیاد زیاد تا از ته دل راضی باشن بله امسال ما کم بارشی داریم خیلی زیاد ولی من غمگین نیستم چون دل کشور از برف شاده
اینجا از اول مهر تا الان برف 5 سانتی نیومده در صورتی که کل کشور برف باریده (این یعنی تغییر اقلیم شدید که منطقه کوهستانی خالی از بارش و مناطق پست طوفان برف)
فقط یه چیزی خدا رحم کنه که این شدت بارش سبب ش شدت خشکی یا تغییر اقلیم نباشه چون این طور طوفان ها به همراه خود تغییراتی دارن
نوشته اصلی توسط felan123 نمایش پست ها
امسال مبایسد بندرعباس هم سفید میشد تا زمستون یه معنایی پیداکنه از شمال تا جنوب کشور این یعنی زمستون
ول منطقه ما که کم بارش شده خدا همه جاهارو پر بارش کنه تا جنوبی ها هم برف ببینند
منطقه ما بیشتر کم بارشی به خاطر بهار سال 92 بود یا همان ابتدا سال واگر نه از مهر ماه به این طرف نرمال بوده
بیشتر این کم بارشی سمنان به خاطر بهار 92 بوده نه به خاطر زمسون ش
زمستون امسال ما کم بارش شده ولی نه زیاد بیشتر کم بارشی ما به علت بهار بوده
امسال زمستون خوبی بود (فکر نکنم دیگه از این به بعد سیستمی وارد کشور بشه تا انقدر قدرت داشته باشه یعنی این سیستم قدرت زمستون 92 بود)
نامه تمام
مرده شور اين زمستونو ببرن
زين پس از سال 92 به عنوان نحسترين زمستون ياد خواهيم كرد. سال كه سرماي خشكشو ما تحمل كرديم و همين زبانه هاي پرفشار روي منطقه شمال شرق باعث بارش مطلوب در كوير مركزي ايران شد ياد اون مثال معروف افتادم كه ميگه ديگي كه واسه ما نجوشه ميخوام كله سگ توش جوشه!!!

felan123

New member
من امار دارم دروغ تو کار من نیست منطقه داریم تو شهر ما 2600 متر ارتفاع از سطح دریا امسال برف 20 سانتی ندیدن
اون وقت منطقه پست داریم 3 متر برف باریده
من اگه هی میگم خدا رحم کنه سال بعد اب ما قطع نشه بابت این کم بارشی

سیبری

کاربر ويژه

samann

کاربر ويژه
من اگه زیاد نمینالم به خاطر اینکه برف تمام دل مردم کشور رو شاد کرده خوبه جاهایی که اصلا برف نمیاد سفید بشه ما که اینجا هر ساله برف میبینیم امیدوارم جاهایی که برف ندیدن بیاد زیاد تا از ته دل راضی باشن بله امسال ما کم بارشی داریم خیلی زیاد ولی من غمگین نیستم چون دل کشور از برف شاده
اینجا از اول مهر تا الان برف 5 سانتی نیومده در صورتی که کل کشور برف باریده (این یعنی تغییر اقلیم شدید که منطقه کوهستانی خالی از بارش و مناطق پست طوفان برف)
فقط یه چیزی خدا رحم کنه که این شدت بارش سبب ش شدت خشکی یا تغییر اقلیم نباشه چون این طور طوفان ها به همراه خود تغییراتی دارن

آخه پسر خوب چرا ما ايرانيا فيلم در مياريم؟ من از بارش تهران خوشحالم چون حقشونو، اقليمشون، طبيعتشون آمار 100 سالشون اينو نشون ميده و بهش نياز مبرم دارن. طبيعت اونجا درختان و ..... با اين شرايط اب و هوايي وفق دارن اين بارش برف در تهران نرماله ... اما چرا بايد از بابت برف يزد و زاهدان و كوير لوت خوشحال شم؟ طبيعت اونجا اينو قبول نميكنه . بارش سنگين برف در نواحي ساحلي خزر طبيعي نيست، اون برف نعمت نيست ، زحمته!!!
خاك شمال شرق تشنه است، طبيعتش، درختاش، كشاورزاش، ميدوني چقدر از زميناي شمال شرق باغي و زراعيه و نگاهشون به آسمونه كه بباره؟ ايا در تمام اين بارشهاي غير عادي كه امسال در كل كشور رخ داد مفيد بود؟ و حالا بر فرض كه مردم زاهدان خوشحال شدن، اون برف اگه بارون بود چه فرقي به حالشون ميكرد آيا اونا رودخونه فصلي دارن كه از برف كوهاشون تغذيه ميشه؟ آيا اونا 3.5 ميليون جمعيت دارن؟ آيا اونا باغ و مزرعه دارن؟ نه
در خطه خزر اگه به جاي برف بارون مي آمد چه اتفاقي ميفتاد|؟هيچي...

آخرین ویرایش:

tima ir

کاربر ويژه
به نظر من امشب مشهد یک برفی بیاد چون مثل این که تربت برف اومده و داره میاد
خدا کنه که بیاد

فعلا که مثل همیشه رهسپار افغانستان هست تا چشم و امید به روزهای اینده داشته باشیم . امیدورام مشهد هم بارشی رو دشت بکنه
ir_____-rain-2014020521.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

امروز ماموریت سرخس بودم و فردا احتمال داره که کلات باشم.

پوش برف از خروجی شرق مشهد به سمت سرخس به نسبت خوب بود و در برخی نقاط با توجه به کولاک خصوصا در محدوده قبل از پالایشگاه گاز خانگیران ارتفاع برف تجمعی 35 تا 40 سانتیمتر بود. ولی نقطه ای بود!

اینهم یک عکس در حین رانندگی از داخل ماشین و عکسهای بیشتری نتونستم بگیرم.

lkj8u84fn4o10t5l88.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این عکس روی یکی از دوستان از تربت حیدریه امروز در حالیکه بارش برف آغاز شده بوده ، به وب سایت هوای مشهد ارسال کرده:

23310833700980065331.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا