• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
مدارس خراسان رضوی فردا هم تعطیل است
اجتماعي 15:30:26 1392/11/169211-9314-5 كد خبر
RSS :: پرینت

[TR]
[TD="bgcolor: #F9F7F7"]تمامی مدارس خراسان رضوی در کلیه مقاطع، فردا تعطیل است.
به گزارش واحد دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان و به نقل از روابط عمومی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی، به علت برودت هوا و لغزندگی معابر، فردا هفدهم بهمن ماه تمامی مدارس استان در همه مقاطع تعطیل اعلام شده است.

انتهاي پیام[/TD]
[/TR]

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جی اف اس 192 ساعت آینده

14021312_2_0512.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Mashhad Airport Forecast
The report was made 14 minutes ago, at 17:18 UTC
Forecast valid from 05 at 18 UTC to 06 at 24 UTC
Wind 05 m/s from east
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 1067 m
Temporary
from 06 at 00 UTC to 06 at 04 UTC
Visibility 3000 m
Scattered clouds at a height of 762m
Broken clouds at a height of 2743 m
mist and mist
Probability 40% :
Temporary
from 06 at 02 UTC to 06 at 04 UTC
Visibility 0500 m
fog
Becoming
from 06 at 05 UTC to 06 at 07 UTC
Wind 06 m/s from east/southeast
Visibility 6000 m

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای فریمان

هوای حاضر ساعت: 21:33
پیش بینی 3 روز آینده

N_34_XL.png
-8° c
بارش برف

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | چهارشنبه 16 بهمن

سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۸۵

دید افقی: ۶۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: -۳° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: -۱۹° c

aliwinter

Banned
اقا ما از اکیو ودر تعریف کردیم غلط کردیم
بابا
ما گفتیم تو پیش بینی کوتاه مدت سانتی متر ومیلیمتر برف باران کارش درسته ایول داره نه چیزی دیگه(البته تو پیش بینی بلند مدت هم از نطر ورود موج فعالیتش کاهش ودما و... بدک نیست)
ولی خدای رو دست خیلی سایت های پر ادعا بلند شده
وگرنه همه ی سایت ها مشکل پیش بینی باران و دما رو دارن.

felan123

New member
منم گفتم دیگه تغییر اقلیم | مثل ترکش میمونه یه جا رو میزنه یجایی رو نه
یکی از دوستان تو همین بحث یه حرف علمی خیلی جالبی گفت و تایید میکنم فکر کنم اقا امیر محسن بود این رو گفتن که
چون دما در مازندران برای برف خوب محیا بود و از طرفی دیگر رطوبت دریا و رطوبت به شکل بارش درامد نه به شکل باد
ولی در سمنان و مشهد و تهران بیشتر به شکل باد بود که در مشهد و سمنان پر رنگ تر چون
قبل بارش سمنان دما ش به 17 هم رسید و بعد خبر دادن که این ارامش قبل طوفان هست بله من از اول هم میدونستم سمنان باد را میفته چون هیچ وقت نشده سمنان با این شیب دمایی 20 درجه ای بارش خوبی داشته باشه و مطمعا بودم که به شکل باد هست
بله قبول دارم نباید اینتوری بشه ولی میبینی که میشه چون اون نقاط اتفاق های همین جور هم زیاد میفته یعنی سمنان وقتی 15 سانت برف بیاد مطمعا همه جا ایران تا 20سانت سفید شده که اینجا انقدر میاد چون من از شهر خودمون چنین امار هایی رو توقع دارم چون اقلیم استان خودم رو میدونم
خدا کنه شهر های کم بارش درست شه و بارش برگرده امیدوارم
[COLOR=[URL=http://www.iranjoman.com/usertag.php?do=list&action=hash&hash=000000%5D%5BSIZE%3D3%5D%5Bquote%3Dsamann]#000000]
samann[/URL گفت:
465791]نقل قول نوشته اصلی توسط felan123 نمایش پست ها
من اگه زیاد نمینالم به خاطر اینکه برف تمام دل مردم کشور رو شاد کرده خوبه جاهایی که اصلا برف نمیاد سفید بشه ما که اینجا هر ساله برف میبینیم امیدوارم جاهایی که برف ندیدن بیاد زیاد تا از ته دل راضی باشن بله امسال ما کم بارشی داریم خیلی زیاد ولی من غمگین نیستم چون دل کشور از برف شاده
اینجا از اول مهر تا الان برف 5 سانتی نیومده در صورتی که کل کشور برف باریده (این یعنی تغییر اقلیم شدید که منطقه کوهستانی خالی از بارش و مناطق پست طوفان برف)
فقط یه چیزی خدا رحم کنه که این شدت بارش سبب ش شدت خشکی یا تغییر اقلیم نباشه چون این طور طوفان ها به همراه خود تغییراتی دارن

آخه پسر خوب چرا ما ايرانيا فيلم در مياريم؟ من از بارش تهران خوشحالم چون حقشونو، اقليمشون، طبيعتشون آمار 100 سالشون اينو نشون ميده و بهش نياز مبرم دارن. طبيعت اونجا درختان و ..... با اين شرايط اب و هوايي وفق دارن اين بارش برف در تهران نرماله ... اما چرا بايد از بابت برف يزد و زاهدان و كوير لوت خوشحال شم؟ طبيعت اونجا اينو قبول نميكنه . بارش سنگين برف در نواحي ساحلي خزر طبيعي نيست، اون برف نعمت نيست ، زحمته!!!
خاك شمال شرق تشنه است، طبيعتش، درختاش، كشاورزاش، ميدوني چقدر از زميناي شمال شرق باغي و زراعيه و نگاهشون به آسمونه كه بباره؟ ايا در تمام اين بارشهاي غير عادي كه امسال در كل كشور رخ داد مفيد بود؟ و حالا بر فرض كه مردم زاهدان خوشحال شدن، اون برف اگه بارون بود چه فرقي به حالشون ميكرد آيا اونا رودخونه فصلي دارن كه از برف كوهاشون تغذيه ميشه؟ آيا اونا 3.5 ميليون جمعيت دارن؟ آيا اونا باغ و مزرعه دارن؟ نه
در خطه خزر اگه به جاي برف بارون مي آمد چه اتفاقي ميفتاد|؟هيچي...
[/COLOR]

آخرین ویرایش:

aliwinter

Banned
سامان هم حرفی میزنها اگه این برف بارون میشد بازم بدبختی خاص خودشو داشت بخدا نمیدونی که اینجا با بارون های شدید چه سیلی میگیرفت مثل سال پیش مهر شهریور چند نفر مردن ,ولی قبول دارم تعادل چیزی خیلی خوبه اصلا تو ابهوا ما وجود نداره ؛دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا