• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imboeing

کاربر ويژه
محمد جان توی هر آپدیت با بررسی شرایط من قانع‌تر می‌شم برای اینکه شما در رشت برف رو بصورت سفیدپوش شدن حداقل با 1 سانتیمتر ببینید

ماهان جان اميدوارم كمي خزر بيشتر ياري كنه بارش بيشتري بگيريم !

اين از اون برف هايي ميشه كه 2 كيلومتر دور شي از شهر بارونه !

ali.doosti

کاربر ويژه
فردا :

rain02.gif

5002.gif

7002.gif

str702.gif
str852.gif

suf02.gif

8502.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
روز جمعه نفوذ پر فشار آزور رو از سمت غرب كشور داريم كه بتدريج جايگزين كمفشار در حال خارج از كشور ميشه. به نظر ميرسه روز شنبه و يكشنبه شرايط براي بالار فتن ميزان الاينده ها فراه بشه.

ماهان.

کاربر ويژه
الگوی تراز میانی سامانه پیش‌رو بسیار شبیه به برف سنگین 27 اسفند 90 رشت و جلگه‌ی گیلان هستش. اما گویا از نظر سرما مقداری متفاوتند.

mohammadsadat

کاربر ويژه
روز جمعه نفوذ پر فشار آزور رو از سمت غرب كشور داريم كه بتدريج جايگزين كمفشار در حال خارج از كشور ميشه. به نظر ميرسه روز شنبه و يكشنبه شرايط براي بالار فتن ميزان الاينده ها فراه بشه.

آقا مهرداد یه سوال. من زیاد نیست افتادم تو خط هواشناسی و تو این مدت دارم فکر میکنم تو ایران شرایط بارش برف حتی توی مناطق سردسیر به سختی مهیا میشه . آیا واقعاً اینطوریه؟

imboeing

کاربر ويژه
الگوی تراز میانی سامانه پیش‌رو بسیار شبیه به برف سنگین 27 اسفند 90 رشت و جلگه‌ی گیلان هستش. اما گویا از نظر سرما مقداری متفاوتند.

من سال 90 برف اذر رو استارا بودم عجب برفي بود استارا اندازه توپ تنيس ! فردا صبحش پا شدم خبر دادن رشت ميباره شديد رسوندم خودمو رشت ! خدا شاهده تا خدا پير بازار بارون بود !!!

اما برف اخر اسفند خيلي حال داد شديد !

ArefGod

Banned
کالینینگراد

شاید براتون جالب باشه که روسیه یه استان در خارج از بخش اصلی اش داره و در کنار کشور لهستان قرار گرفته!!!
استان کالینینگراد { بخش قرمز در نقشه }

Map_of_Russia_-_Kaliningrad_Oblast_%282008-03%29.svg

آب و هوای خیلی خوبی هم داره و مثل بخش اصلی روسیه سرد نیست

چشم اندازی از کونیگزبرگ یا کالینین گراد

46862049607187515018.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا