• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود منم کلا به علوم مربوط به زمین و طبیعت و آسمون مثل هواشناسی-زمین شناسی - جانورشناسی-نجوم-جغرافیا علاقه شدید دارم ( عشق میورزم )
دیگه عشق ما این شکلیه

اي كاش براي اين علاقه ارزشي قائل ميشد و زمينه ها براي پرورش چنين علاقه و استعدادي فراهم بود و جدا و فارغ از بحث معيشتي و مالي با آسودگي خيال ميشد دنبالش رفت.

يك نفر محقق از آمريكا پا ميشه ميره دنبال پيدا كردن دليل كم شدن جمعيت فيل هاي آفريقا. در اين راه از تمامي امكانات و منابع در اختيارش استفاده مي كنه و هيچ نگراني و دغدغه اي بابت جنبه مالي زندگي ش نداره. امنيت مالي و فكري باعث باز شدن فكر و تمركز ذهن ميشه. هميشه ذهن هاي خلاق و حتي افرادي كه قدرت تخيل بالايي دارن و صحنه هاي بي بديلي خلق مي كنن از يك مغز باز نشات گرفته اين تخيلات گاها ممكنه سال ها بعد به واقعيت و يك كشف بزرگ منجر بشه.

يك هواشناس يا جانورشناس يا زمين شناس توي كشور ما چقدر مي تونه فارغ از جنبه مالي علم و دانشش باشه و بتونه بره دنبال پژوهش ها و پيدا كردن هزاران علامت سال در تخصص و دانشش؟

aznavar

کاربر ويژه

اين نقشه رو من به تازگي باهاش كار كردم و تجربه زيادي ندارم. نقشه به دليل تفكيك جنس بارش بسيار ارزشمنده.

اين نقشه كليات بارش رو نشون مي ده و ميشه براي براورد كلي فعاليت يك سيستم در يك منطقه بررسيش كرد به نظر ميرسه ميشه بهش اعتماد كرد اما براي مركز دقيق بارش ها من wunderground رو پيشنهاد مي دم.

ممنونم
این فریمش برا امروزه و تقریبا درست پیشبینی کرده.واسه نورآباد ما برف زده که خوب امدهتا حالا.
اگه برا فرداشم خوب بشه چه شود...

m4p5z4f4avoxqmqq39o.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
بانه کردستان وضعیتش چطوره
اه یادش بخیر سایت هواشناسی سازمان درست بود وضعیت استان ها رو می شد دید اونم با یک کلیک
معلوم نیست چجوری ناک اوتش کردن که درست نمیشه!!!!

Abbath

New member
به نظر میرسه با حرکت اون ابری که دوستان تصاویر مه پاره ایش رو گذاشتن،امشب حداقل یه برفکی بزنه،دما هم نم نم داره مرغوب میشه

دیگه فقط باید منتظر موند و دید که دست تقدیر چه چیزی رو رقم میزنه

mohammadsadat

کاربر ويژه
بانه کردستان وضعیتش چطوره
اه یادش بخیر سایت هواشناسی سازمان درست بود وضعیت استان ها رو می شد دید اونم با یک کلیک
معلوم نیست چجوری ناک اوتش کردن که درست نمیشه!!!!

اگه با موشک سرورشو منهدم کرده بودن باز باید تا الان راه می افتاد. بدجور فکر کردن بهش حالمو میگیره. راستی علاقه های من هم خیلی به شما نزدیکه نوید جان چندسالته من 26 ام

mikadd

کاربر ويژه
نروز رو 11 میل خودش برای تهران موند ولی نکته مثبت اینه که سرما رو شدید تر کرد و بیشتر بارشو برف

aznavar

کاربر ويژه
میدونم الان همه منتظر بارش برف هستیم
اما اینجا بدجور بارون گرفته:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا