• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
امروز شبکه خبر دمشق رو نشون میداد. همه شال و کلاه کرده بودن. تو تصاویر هم یه برف خیلی خفیفی میومد!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آقا مهرداد یه سوال. من زیاد نیست افتادم تو خط هواشناسی و تو این مدت دارم فکر میکنم تو ایران شرایط بارش برف حتی توی مناطق سردسیر به سختی مهیا میشه . آیا واقعاً اینطوریه؟

خواهش مي كنم

جدا از بحث گرمايش جهاني و بالا رفتن درجه حرارت، ويژگي هاي اب و هوايي از يك سال به سال ديگه متفاوت هست. پارامتر ها و شاخص هاي متعددي در بروز اين تفاوت دخيل هستن. براي رويداد برف علاوه بر فراهم بودن شرايط كلي بارش، بايد دما نيز در حد انجماد باشه. شرايط عمومي بارش عبارت ست از: 1- رطوبت كافي 2- صعود و تراكم هواي مرطوب 3- آئروسل

اين عوامل بايد در يك فصل به دفعات فراهم باشن تا ما از اون فصل بعنوان يك فصل پر بارش و برفي ياد كنيم.

سيستم هاي درياي مديترانه در تلفيق با توده هواي مرطوب جنوبي سبب ريزش هاي برف بسيار قابل توجهي در مناطق مختلف كشور ميشه اين شرايط بايد با ريزش هواي سرد عرض هاي شمالي همراه باشه. ريزش هواي سرد يا بايد از جانب پر فشار سيبري يا آزور و يا گاها تلفيق هر دو صورت بگيره. محور استقرار اين دو سيستم بسيار مهم هست ما در سال 90 در دي ماه با وجود نفوذ شديد پر فشار سيبري با عدم بارش به دليل پشته حاصل از اين سيستم مواجه بوديم.

نوسانات دهه اي مي تونن دوره اي متوالي گرم يا سرد رو در كشور ايجاد كنن.

aznavar

کاربر ويژه
مهردا جان چقد روی پیشبینی این سایت میشه حساب کرد؟

jx85s3fjoonsj69wfy5.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
علی بارش نداشتید؟
والا اینجا همه میگن الان بارونه زنگ زدم میگن نه خبری نیس صافه :|
احتمالا یه ابر میادو رگبار شدید در حد 10 تا میزنه و تموم و بیشتر از 2 ساعت نمیباره امشب!کلا به این سیستم دلخوش نکردم مدیترانه ای واس ما بی فایدس فقط هنر کنه برف کوه ها رو تامین کنه...طرفای الیگودرزو درودو خبر نداری ؟
خودمم که آبادانم اصلا خبری نمیشه...:)

ali.doosti

کاربر ويژه
دلم برف اندازه توپ پینگ پونگ میخواد برف قبلی زیاد درشت نبود
:D
ما ایرانیا بریم بهشت حوری بهمون بدن باز چشممون به حوریه همسایس lol
بابا 90% ایران چشم از آسمون بر نمی دارن برف بیاد امسال حالا اندازشو چی کار داری نوید جان ;)

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهردا جان چقد روی پیشبینی این سایت میشه حساب کرد؟

jx85s3fjoonsj69wfy5.jpg

اين نقشه رو من به تازگي باهاش كار كردم و تجربه زيادي ندارم. نقشه به دليل تفكيك جنس بارش بسيار ارزشمنده.

اين نقشه كليات بارش رو نشون مي ده و ميشه براي براورد كلي فعاليت يك سيستم در يك منطقه بررسيش كرد به نظر ميرسه ميشه بهش اعتماد كرد اما براي مركز دقيق بارش ها من wunderground رو پيشنهاد مي دم.

navid-mashhad

کاربر ويژه

من كلا به هواشناسي و زمين شناسي علاقه دارم و مطالب اين 2 علم رو دنبال مي كنم.

جالبه يكي از افرادي كه پايه هاي ايمن پي ساختمان رو براي مهار انرژي زلزله ابداع و اختراع كرده بود يك ايراني بود . اين فرد از توليد انبوه اين سازه ابراز تمايل كرده بود.

درود منم کلا به علوم مربوط به زمین و طبیعت و آسمون مثل هواشناسی-زمین شناسی - جانورشناسی-نجوم-جغرافیا علاقه شدید دارم ( عشق میورزم )
دیگه عشق ما این شکلیه

aznavar

کاربر ويژه
والا اینجا همه میگن الان بارونه زنگ زدم میگن نه خبری نیس صافه :|
احتمالا یه ابر میادو رگبار شدید در حد 10 تا میزنه و تموم و بیشتر از 2 ساعت نمیباره امشب!کلا به این سیستم دلخوش نکردم مدیترانه ای واس ما بی فایدس فقط هنر کنه برف کوه ها رو تامین کنه...طرفای الیگودرزو درودو خبر نداری ؟
خودمم که آبادانم اصلا خبری نمیشه...:)

راستشو بخوای اینجا از این چیزی که زده بیشتر امده.الانم داره نم نم میاد. ب نظر نمیرسه درودایناهم چیز خاصی امده باشه
اما نورآباد فک کنم بالای 10 سانت برف داشته

ali.doosti

کاربر ويژه
راستشو بخوای اینجا از این چیزی که زده بیشتر امده.الانم داره نم نم میاد. ب نظر نمیرسه درودایناهم چیز خاصی امده باشه
اما نورآباد فک کنم بالای 10 سانت برف داشته
بله با اون گزارش هایی که تو دادی قطعا بیشتر اومده ولی کلا سیستم تو دل برویی نیس!لنگه کفش تو بیابونه!کل برفش واسه کردستان سه کشور بودو بس!نمیدونم امیدوارم امشب زور آخرو بزنه و ما دوتلرو هم به یه فیضی برسونه!نبود رطوبت توش غوغا می کنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا