آقا مهرداد یه سوال. من زیاد نیست افتادم تو خط هواشناسی و تو این مدت دارم فکر میکنم تو ایران شرایط بارش برف حتی توی مناطق سردسیر به سختی مهیا میشه . آیا واقعاً اینطوریه؟
امروز شبکه خبر دمشق رو نشون میداد. همه شال و کلاه کرده بودن. تو تصاویر هم یه برف خیلی خفیفی میومد!!!
والا اینجا همه میگن الان بارونه زنگ زدم میگن نه خبری نیس صافه :|علی بارش نداشتید؟
دلم برف اندازه توپ پینگ پونگ میخواد برف قبلی زیاد درشت نبود
مهردا جان چقد روی پیشبینی این سایت میشه حساب کرد؟
من كلا به هواشناسي و زمين شناسي علاقه دارم و مطالب اين 2 علم رو دنبال مي كنم.
جالبه يكي از افرادي كه پايه هاي ايمن پي ساختمان رو براي مهار انرژي زلزله ابداع و اختراع كرده بود يك ايراني بود . اين فرد از توليد انبوه اين سازه ابراز تمايل كرده بود.
والا اینجا همه میگن الان بارونه زنگ زدم میگن نه خبری نیس صافه :|
احتمالا یه ابر میادو رگبار شدید در حد 10 تا میزنه و تموم و بیشتر از 2 ساعت نمیباره امشب!کلا به این سیستم دلخوش نکردم مدیترانه ای واس ما بی فایدس فقط هنر کنه برف کوه ها رو تامین کنه...طرفای الیگودرزو درودو خبر نداری ؟
خودمم که آبادانم اصلا خبری نمیشه...
محمد جان توی هر آپدیت با بررسی شرایط من قانعتر میشم برای اینکه شما در رشت برف رو بصورت سفیدپوش شدن حداقل با 1 سانتیمتر ببینید
بله با اون گزارش هایی که تو دادی قطعا بیشتر اومده ولی کلا سیستم تو دل برویی نیس!لنگه کفش تو بیابونه!کل برفش واسه کردستان سه کشور بودو بس!نمیدونم امیدوارم امشب زور آخرو بزنه و ما دوتلرو هم به یه فیضی برسونه!نبود رطوبت توش غوغا می کنه!راستشو بخوای اینجا از این چیزی که زده بیشتر امده.الانم داره نم نم میاد. ب نظر نمیرسه درودایناهم چیز خاصی امده باشه
اما نورآباد فک کنم بالای 10 سانت برف داشته
امیدوارم با شرایط بهتری رو به رو بشیم و در حد برف بازی،برف بباره!:ناراحت:
راستي گردنه هاي استان فردا چه وضعيتي دارند ؟