• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ای هادی جان.....

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آرزو بر جوانان عيب نيست امير جان!
دلم يك برف مثل 17 اسفند پارسال ميخاد البته بعدش هم 3 يا 4 تا ديگه برف نيم متري طوريكه درختها نيمه هاي ارديبهشت سبز بشن و تابستون هم دما بالاي 35 نره و پاييز هم از اوايل شهريور شروع بشه همونطور كه قديميا تعريف ميكردن!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان من برگشتم

از کلات نادر تا گردنه گوجگی مه بسیار غلیظ داشتیم و بعد از اونهم به سمت مشهد هوا صاف بود.

حیف که امکان عکس گرفتن وجود نداشت ولی ریزش ابرها از فراز دامنه های شمالی هزار مسجد به سمت دامنه جنوبی یعنی دشت مشهد خیلی زیبا بود و دقیقا ریزش ابرها هم بر اساس شکل توپوگرافی زمین صورت میگرفت و اشکال بسیار زیبایی رو پدیده آورد بود.

خوب بریم سر اصل مطلب سرانجام آپدیت امروز صبح نقش های CFSV2 هم دقیقا از الگوی ماههای پیش تبعیت کرد!!!

در واقع ظرف سه ماه گذشته در روزهای اولیه نقشه ها بنفع منطقه ما بود و با گذشت زمان و هر چه به زمان موعود بیشتر پیش میرفتیم وضع بد و بدتر میشد!!!

آپدیت امروز برای نیمه شمالی خیلی خیلی بد بود.

حالا باید صبر کنیم تا زمان جلوتر بره و ببینیم آیا این وضعیت بد ناهنجار همچنان در آپدیت بعدی تکرار میشه یا خیر!!!!!!!

آپدیت امروز صبح برای ماه مارچ:

CFSv2.Prec.20140222.201403.gif

CFSv2.T2m.20140222.201403.gif

تراز 200 میلی بار:

CFSv2.z200.20140222.201403.gif

بارش هفته اول و دوم:

wk1.wk2_20140221.gif

بارش هفته سوم و چهارم:

wk3.wk4_20140221.gif

felan123

New member
نمیخوام از نا امیدی بگم ولی امار رو اعلام میکنم
کاهش 80درصدی بارش سمنان نسبت به نرمال سال نه به سال گدشته
اگه بخواهیم با سال های گذشته مقایسه کنیم میشه کاهش 120 درصدی بارش
حال ش کنیم از اول سال تا الان 61 میلی بارش

نيما

New member
نمیخوام از نا امیدی بگم ولی امار رو اعلام میکنم
کاهش 80درصدی بارش سمنان نسبت به نرمال سال نه به سال گدشته
اگه بخواهیم با سال های گذشته مقایسه کنیم میشه کاهش 120 درصدی بارش
حال ش کنیم از اول سال تا الان 61 میلی بارش
سلام دوستان
علي جان نااميدي واسه يك ماه قبل بود خشكسالي شديد در انتظار سمنان خراسان رضوي وشمالي خواهد بود:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جدی جدی این متئوگرام مشهد داره خیلی خوب پیش میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصلا غیر قابل تصور بود برای امشب!

meteogram_celcius.cgi

نيما

New member
خوش اومدي استاد عزيز:گل::گل:
اميدوارم اينم برخلاف بيش بيني هاش باشه
البته گه شانس ما باشه بدتر ميشه فعلا بايد از اين بارش هاي لذت حالا هر ميزان انشالله كه غافلگير بشيم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوش اومدي استاد عزيز:گل::گل:
اميدوارم اينم برخلاف بيش بيني هاش باشه
البته گه شانس ما باشه بدتر ميشه فعلا بايد از اين بارش هاي لذت حالا هر ميزان انشالله كه غافلگير بشيم

درود نیما جان

خیلی ممنون.

واقعا امشب اگه بارندگی رخ بده ما شگفتی ساز میشیم و چقدر این خوشایند خواهد بود.

یک مطلب جالب:

امروز ظهر از مشهد که عازم کلات بودم دقیقا تا 45 کیلومتری کلات هوا صافه صاف بود و فقط ابرهای ارتفاع پایین از روی دیواره های شهر کلات در حال ریزش به سمت هزار مسجد بودند و خود شهر کلات هوا تمام ابری و سرد بود!

حدود ساعت 4 بعداز ظهر که به سمت مشهد حرکت کردیم ابرها دقیقا در حال عبور از هزار مسجد بودند و اونهم چقدر زیبا و از گردنه گوجگی که مه غلیظ تموم شد هواا ناگهانی صاف شد.

الان بیرون رو که نگاه کردم تقریبا هوا نیمه ابری تا تمام ابری شده و حرکت ابرها از سمت شرق به سمت غرب هست و جالبه که باد نسبتا شدیدی هم در حل وزیدن هست !

رطوبت سطح زمین حدود 70 درصد هست و رطوبت تراز 700 میلی بار هم یک رقمی بیشتری از این و این خیلی امیدوار کننده است!!!!

آخرین ویرایش:

نيما

New member
بله امير محسن عزيز داره خبراي ميشه هوا كم كم داره ابري ميشه روند كاهش دما خوبه خدا نا اميدمون نكن:دعا:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا