• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب حالا يه سوال اگه اين پرارتفاع بره روي افغانستان و يا تركمنستان چه اتفاقي ميفته؟ رطوبت و ناپايداري پشت اين پرارتفاع گردن كلفت در شمال شرق گير ميكنه درسته؟ حالا آيا امكان داره اين گردن كلفت شيفت پيدا كنه روي مناطق مذكور؟؟

سامان جان فعلا که تا 2 مارچ پر ارتفاع روی شمال دریا کاسپین مثل چتر باقی خواهند و اتفاقا افغانستان مجددا در دامنه ناوه بسیار عمیق و فعالی قرار میگیره!!!!

در واقع تمام امید من به ناوه عمیقی هست که در ایام مذکور بر روی شرق مدیترانه قرار میگیره و شاید اون ناوه اگه خدا بخواد و این پر ارتفاع اجازه بده بارشهای خوبی رو برای ما به ارمغان بیاره!!

hvb985fijbf2tyasxpk5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه که نقشه ها همچنان بهار سردی رو نوید میدن و منطقه ما شاید تا 2- سردتر از نرمال باشه.

آروز میکنم این سرمای بهار لااقل با بارشهای خوبی همراهی بشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اعتقاد دارم که بهار خوبی در پیش داریم و این روزهای بد و سخت از خاطرات مون پاک میشه

samann

کاربر ويژه

سامان جان فعلا که تا 2 مارچ پر ارتفاع روی شمال دریا کاسپین مثل چتر باقی خواهند و اتفاقا افغانستان مجددا در دامنه ناوه بسیار عمیق و فعالی قرار میگیره!!!!

در واقع تمام امید من به ناوه عمیقی هست که در ایام مذکور بر روی شرق مدیترانه قرار میگیره و شاید اون ناوه اگه خدا بخواد و این پر ارتفاع اجازه بده بارشهای خوبی رو برای ما به ارمغان بیاره!!

hvb985fijbf2tyasxpk5.jpg

پايان شبه سيه سفيد است. انشالله درست ميشه .
در خوشبينانه ترين حالت شيفت پيدا ميكنه به عرضها بالاتر و به نظر مقداري هم شرق سو خواهد بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان تا لحظاتی دیگه سعی میکنم نقشه های آنومالی ماه مارچ و 8 روز اول ماه آپریل رو بذارم .

سرما بیدا خواهد کرد !!!!!!!!

حتما به وب سایت هوای مشهد سر بزنید

seyyedalireza

مدیر موقت
اگه امیر محسن اعتقاد به بارش خوب توی بهار داره منم مطمئنم که مشهد در بهار بارش عالی داشته باشه وحتا مطمئنم مشهد در بهار برف خواهد داشت

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل:

این تصویر بارش برف در مشهد هست که تا فردا صبح ببینید چقدر مشهد برف خواهد بارید
:خنده2:

330612_691.gif

روح ا...

New member
سلام برتمام دوستان

به امید خدا نقشه ها داره به نفع ماتغییر میکنه به نظر میاد سامانه های فعال از چهارشنبه وارد کشور خواهد شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا