• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
الان شریف اباد در جنوب مشهد که نزدیک به مشهد هست در دمای منفی 1 داره برف میاد خدایا یک فرجی بکن که اینجایم برف بیاد

sinaet

متخصص بخش فوتبال
هواشناسی کانادا تا 144 ساعت آینده

14022812_2_2212.gif

سلام.دیگه داره حالم از این زمستان بهم می خوره.

آخرین ویرایش:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
همونش هم بیاد ماراضی هستیم

بله من هم راضی هستم و خدارا شکر می گویم برای همین مقدار بارش ولی ترس من از این است که خدایی نکرده اشکال از ما ها باشد و خداوند خدایی نکرده قهرش آمده باشد برای مثال همین امروز یک فردی را میدیدم که داشت با دوستش صحبت از کم بارشی میکرد ولی از طرفی دیگر یک شلنگ به اندازه ی خرطوم فیل انداخته بود زیر پایش و داشت اب را از جایی نامشخص وارد جوب می کرد در صورتی که می توانست این آب را پای درختان بریزد ولی من می گویم بهتر است خودمان را درست کنیم شاید اشکال از ما باشد.:گل:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام و صبح همه دوستان بخیر و خوشی :احترام:

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که از سحرگاه تا همین الان داره میباره... :گل:

امیدوارم تا شب چند میل دیگه بیاد.

امیرمحسن جان ، میشه به بارش فردا هم امیدوار بود؟
1weather در آخرین آپدیتش معتقده شانس بارش فردا 50 درصده درحالی که شانس بارش امروز و 40 در صد زده!

Amir-Hossein

کاربر ويژه
وضع هوای مشهد
هوای حاضر ساعت: 06:52
پیش بینی 3 روز آینده

D_31_XL.png
1° c
بارش باران

جهت باد: جنوب شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | یکشنبه 04 اسفند

سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۹۳

دید افقی: ۲۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۸° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۲/۱۲/۰۴ ۰۶:۳۰

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح بخیر

در حال حاضر بارش برف در حد نانو و بسیار بسیار پراکنده و ریز در غرب مشهد داریم.

دوستانم از کلات گزارش دادند که اونجا سپیدپوش شده و برف در حال باریدن هست

ارتفاع برف اونجا در حد 2 سانتیمتر هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چقدر امیدوار کننده!!!

چون این نقشه خیلی خیلی دقیقه!

و جالب اینکه شیب فشاری در این منطقه مطلوب برآورد شده و همانطوریکه می بینید خطوط همشفار در حالیکه تراکم پیدا کرده اند در حال گذر از منطقه ما هستند

mesfcwx24.gif

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان عزیز:گل:

صبح زیبای بارانی تون به خیر و شادی

خدا رو هزاران مرتبه شکر بخاطر باران و رحمت آسمانی

آسمان ابری و بارانی مشهد هم اکنون

DSC02313.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چشم انداز بارش در خراسان رضوی تا 11 اسفند

50.gif

تاریخ : شنبه سوم اسفند 1392
51.gif

نویسنده : امیر محسن
52.gif

16 نظر

آپدیت: یکشنبه 4 اسفند 1392 ساعت 09:00

به دلیل نفوذ زبانه های ناشی از یک
پر فشار سرد و مرطوب شمالی خدا رو شکر بامداد امروز بارشهای خفیفی به شکل باران و برف در برخی نقاط نیمه شمالی خراسان بوقوع پیوست ، هرچند که میزان این بارش اندک بود ولی شرایط جوی امروز دوباره این موضوع رو به ما یاد آوری کرد که هنوز در فصل زمستان هستیم و شهر مشهد مشخصات اقلیمی متغیر خاص خودش رو داره!

در حال حاضر طبق گزارشی که دوستان به من داده اند در شهر کلات نادر بارش برف ادامه دارد و این شهر سپیدپوش شده!

اطلاعات رادیو سوند مشهد دربامداد امروز حکایت از عبور یک جبهه گرم کلاسیک از فراز منطقه ما داشته به نحویکه از سطح زمین تا ترازهای بالایی جو در مشهد لایه ها و طبقات جو مملو از رطوبت بوده است:

اطلاعات رادیو سوند فرودگاه مشهد در حدود ساعات 4 صبح امروز

3y7whu34o8zgj65208bi.jpg

نمودار SKEW-T شهر مشهد

d8q7xk6xrd6s8swnqpyr.jpg

در نمودار بالا همانطوریکه ملاحظه میکنید شرایط دما و رطوبت از سطح زمین تا طبقات بالایی جو حکایت از مناسب بود نسبی شرایط برای بارش داشته و میزان آبهای قابل بارش 14.11 میلی گرم در مترمکعب بوده ولی خوب چون تاوایی در تراز 500 میلی بار ( شارش های ناپایدار) مناسب نبوده بارش خوبی در مشهد بوقوع نپیوسته است!

اما مطابق با آخرین اطلاعات امروز صبح قرار هست که بتدریج و تا بامداد فردا دوشنبه با عبور یک تراف سطحی ( محدوده با تاوایی مثبت در تراز 500 میلی بار) از نواحی شمالی خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و بصورت همزمان عبور خطوط همفشار در منطقه ما و فراهم شدن شیب فشاری مناسب در منطقه به امید خدا امشب و خصوصا در بامداد دوشنبه بارشهای بهتری به شکل باران و برف نسبت به بامداد امروز در مشهد و نیمه شمالی استان بوقوع بپیوندد.
نقشه فشار سطح دریا و نوع بارش در بامداد دوشنبه

07nnm7sjoqwdcz7falj.jpg

از اوایل وقت روز چهارشنبه سامانه نسبتا فعالی از سمت نیمه غربی وارد کشور خواهد شد که به امید خدا در مورد تاثیرات این سامانه در سطح کشور و استان های خراسان شمالی- رضوی و جنوبی در همین پست اطلاع رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

50.gif

51.gif

52.gif

19 نظر

آپدیت: یکشنبه 4 اسفند 1392 ساعت 10:00

اگه دوستان عزیز بخاطر داشته باشند در آپدیت دیروز به یک مهمان ناخوانده در نقشه آنومالی ارتفاع در تراز 250 میلی بار جو برای روزهای باقیمانده ماه فوریه اشاره کردم که از این افزایش ارتفاع در تراز مذکور بعنوان یکی از دلایل اصلی کم بارشی اخیر یاد شد.

حال برای درک صحیح تاثیرات ناشی از آنومالی مثبت مذکور در نقشه های واقعی انیمیشن زیر رو آماده کرده ام.

این انیمیشن در واقع نشان دهنده ارتفاع و رطوبت در تراز 700 میلی بار جو از 72 الی 144 ساعت آینده است.

دربازه زمانی مذکور مجددا شاهد ورود یک سامانه فعال از سمت نیمه غربی به داخل کشور خواهیم بود.

در این انیمیشن من دو اصطلاح کم ارتفاع ( سامانه فعال) و پر ارتفاع ( مهمان ناخوانده) را برای شما عزیزان مشخص کردم و با دیدن این انیمیشن بخوبی دلایل کم بارشی های اخیر در ناحیه شمال شرق ایران را درک خواهید کرد و خواهید دید که چطور این مهمان ناخوانده منجر به فرار رطوبت و جریانات ناپایدار تراز میانی جو از منطقه شمال شرق ایران میگردد

انیمیشن رطوبت و ارتفاع در تراز 700 میلی بار جو 72-144 ساعت آینده

06v5duwenb18wyp3dk1n.gif

samann

کاربر ويژه

50.gif

51.gif

52.gif

19 نظر

آپدیت: یکشنبه 4 اسفند 1392 ساعت 10:00

اگه دوستان عزیز بخاطر داشته باشند در آپدیت دیروز به یک مهمان ناخوانده در نقشه آنومالی ارتفاع در تراز 250 میلی بار جو برای روزهای باقیمانده ماه فوریه اشاره کردم که از این افزایش ارتفاع در تراز مذکور بعنوان یکی از دلایل اصلی کم بارشی اخیر یاد شد.

حال برای درک صحیح تاثیرات ناشی از آنومالی مثبت مذکور در نقشه های واقعی انیمیشن زیر رو آماده کرده ام.

این انیمیشن در واقع نشان دهنده ارتفاع و رطوبت در تراز 700 میلی بار جو از 72 الی 144 ساعت آینده است.

دربازه زمانی مذکور مجددا شاهد ورود یک سامانه فعال از سمت نیمه غربی به داخل کشور خواهیم بود.

در این انیمیشن من دو اصطلاح کم ارتفاع ( سامانه فعال) و پر ارتفاع ( مهمان ناخوانده) را برای شما عزیزان مشخص کردم و با دیدن این انیمیشن بخوبی دلایل کم بارشی های اخیر در ناحیه شمال شرق ایران را درک خواهید کرد و خواهید دید که چطور این مهمان ناخوانده منجر به فرار رطوبت و جریانات ناپایدار تراز میانی جو از منطقه شمال شرق ایران میگردد

انیمیشن رطوبت و ارتفاع در تراز 700 میلی بار جو 72-144 ساعت آینده

06v5duwenb18wyp3dk1n.gif

خوب حالا يه سوال اگه اين پرارتفاع بره روي افغانستان و يا تركمنستان چه اتفاقي ميفته؟ رطوبت و ناپايداري پشت اين پرارتفاع گردن كلفت در شمال شرق گير ميكنه درسته؟ حالا آيا امكان داره اين گردن كلفت شيفت پيدا كنه روي مناطق مذكور؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا