• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
رکورداران امروز کشور
مجن اول در سرما سوداغلن دوم در بارش

r4aawtbrq2cxuwkxbeh8.jpg

http://climatemap.blogfa.com/page/tp

سیبری

کاربر ويژه
لعنت به این سال منحوس...تف به ذات این سال کثیف..خدا ازت نگذره 92...دل خیلی از شمالشرقی ها رو شکستی..خدا دلتو بشکنه...{استعاره مکنیه و جان بخشی!!!}

به گمونم دل تو جای دیگه س
دل تو پیش یه رسوای دیگه س
دست نذاشتی دیگه تو دستای من
دستاتم عاشق دستای دیگه س

اصلا امسال دل نقشه ها با ما نبود

سیبری

کاربر ويژه
مدل کانادا فرق عمده اش با جی اف اس اینه که بارش زیاد شرق و جنوب شرق و مشخصا جنوب خراسان رضوی وخراسان جنوبی و کرمان و سیستان بلو چستان رو بهش اعتقادی نداره
در عوض بارش عرضهای شمالی رو یکدست وغیر منقطع و بیشتر میدونه
احتمالا مدل کانادا به سرمای بیشتر هم اعتقاد داره
آبدیت مدل کانادا برای ما خیلی بهتره

نمیخوام فاز منفی بدما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما به این موج زیاد خوشبین نیستم ....چرا؟؟؟؟
به دو دلیل..سوی جریانات به سمت مشهد نیست. جریانات غربی شرقی است نه جنوب غربی شمال شرقی!!!
و به طور کلی از اون موجهای مشهدی نیست.... از اون موجاست که انرژیش متاسفانه در درجه اول در غرب و در درجه بعد اون سمت بینالود خالی میشه و بعد سیستم به جنوب مشهد شیفت پیدا میکنه/
سامان جان باهات موافقم برا همینم تو هر اپدیت شدت بارش و سرما داره کمتر میشه

seyyedalireza

مدیر موقت
این تحلیل اقای مهرداد هست فکر کنم با توجه به نقشه ها جریانات جوب غرب- شمال شرق باشه نه شمال غرب -شمال شرق

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif][FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]دوشنبه 19 ام اسفند -استقرار ناوه عميق را بر روي درياي مديترانه خواهيم داشت كه با حركت پادساعتگرد خود امواجي را به سمت شرق ارسال خواهد كرد. اين امواج در روز دوشنبه بخش هاي غربي كشور را تحت تاثير خود قرار مي دهد. در ساير مناطق كشور به دليل استقرار وضعيت پايدار در سطوح مياني جو، شرايط براي رخداد بارش مهيا نيست.[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]بنابر اين استان هاي واقع در شمال غرب، غرب و دامنه هاي زاگرس مركزي شاهد رخداد پديده بارش خواهند بود. به سبب افزايش دماي روزهاي اخير و همچنين غالب بودن جريانات گرم و مرطوب جنوبي عمده بارش ها به شكل باران رويت خواهد شد.[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]بيشترين ميزان بارش در روز دوشنبه متعلق به استان هاي واقع در دامنه هاي مركزي زاگرس، استان هاي چهارمحال و بختياري و كهكيلويه و بوير احمد به ميزان 45 الي 48 ميلي متر مي باشد.

22201178916122650663.png

55371044040370186519.png

69173846289412698890.png
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]سه شنبه 20 ام اسفند - در روز سه شنبه با تضعيف نسبي جريانات پايدار در سطح كشور و حركت شرقي تر ناوه، بارش ها علاوه بر بخش هاي غربي به مناطق شرقي تر در داخل كشور كشيده خواهد شد.
نيمه غربي، دامنه هاي مركزي و جنوبي زاگرس، ارتفاعات البرز و به شكل ضعيف تر در برخي مناطق مركز و شرق كشور بارش خواهيم داشت كه ريزش ها نيز به شكل باران ظاهر مي گردند.

بيشينه بارش در اين روز همچنان در دامنه هاي مركزي زاگرس مانند چهارمحال و بختياري و كهكيلويه و بوير احمد و همچنين استانهاي ايلام و لرستان به ميزان 45 الي 48 ميلي متر مي باشد.

19932473692487546157.png

94138451001269852492.png

10904995013970753088.png

چهار شنبه 21 ام اسفند - با حركت شرق سوي سامانه بارشزا و تضعيف پشته در شرق كشور گسترش ناپايداري ها و بارش را در روز چهارشنبه در پيش خواهيم داشت. از اينرو بخش هاي غربي كشور، دامنه هاي جنوبي البرز، مركز و تا حدي شمال شرق با بارش همراه خواهند شد.

همچنين به دليل گسترش جريانات سرد شمالي از اواخر وقت اين روز در بخش هايي از شمال غرب، ارتفاعات البرز، دامنه هاي شمالي و مركزي زاگرس ريزش برف پيش بيني مي شود و در ساير مناطق بارش به شكل باران خواهد بود.

بيشترين ميزان بارش در اين روز متعلق به استان هاي واقع در دامنه هاي مركزي زاگرس، استان هاي ايلام، لرستان، غرب استان خوزستان، چهارمحال و بختياري، كهكيلويه و بويراحمد، شمال غرب فارس و ارتفاعات غربي استان اصفهان به ميزان 65 الي 70 ميلي متر مورد انتظار مي باشد.

بارش ها در دامنه هاي جنوبي البرز و از جمله استان تهران افزايش خواهد يافت.

88930275592867547029.png

24920998369830458078.png

28851063403833995680.png

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]پنجشنبه 22 ام اسفند - [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]گسترش ناوه بارشي در سطح كشور در روز پنجشنبه و قرار گرفتن ناحيه حداكثر تاوايي جلوي ناوه، در بخش هايي از جنوب غرب به صورت مورب تا شمال شرق كشور، سبب خواهد شد كه عمده بارش هاي كشور در اين روز در يك مسير مورب از دامنه هاي جنوب غربي زاگرس، به سمت مركز و شمال شرق كشور داشته باشيم.

ضمن آنكه الحاق ناوه با تراف ورتكس قطبي عرض هاي شمالي، سبب خواهد شد كه در بخش هاي شمالي براي نواحي شمال غرب و غرب، سواحل خزر، ارتفاعات البرز به سمت شمال شرق نيز بارش داشته باشيم.

در اين روز با گسترش جريانات سرد شمالي به روي كشور، در اغلب مناطق شمال غرب، زاگرس شمالي و مركزي و دامنه هاي البرز ريزش ها به شكل برف بوده و در ساير مناطق باران غالب خواهد بود.

بيشينه بارش همانطور كه ذكر شد در يك مسير مورب از دامنه هاي جنوب غربي زاگرس به سمت مركز و شمال شرق خواهد بود كه ميزان آن بين 70 الي 75 ميلي متر در دامنه هاي جنوب غربي زاگرس مي باشد.

74486794545057269276.png

84798235011140408446.png

55574243503046925164.png

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]جمعه 23 ام اسفند - با ادامه حركت موج بارشي به سمت شرق، از شدت بارش ها در بخش هاي غربي و شمالي كشور كاسته خواهد شد و عمده ريزش ها در نيمه شرقي و بخش هاي جنوبي كشور متمركز خواهد بود.

ريزش ها در شمال غرب و دامنه هاي رشته كوه هاي زاگرس و البرز به صورت برف و در ساير مناطق كشور به شكل باران پيش بيني مي شود.

72701935328660260102.png

01090180597983792399.png

75851902602469880013.png

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]برايند و مجموع بارش ها تا پايان هفته در دامنه هاي مركزي زاگرس به ميزان 150 الي 175 ميلي متر مي باشد. پس از اين ناحيه، 1/2 نيمه شرقي[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]، سواحل خزر، البرز غربي و بخش هايي از جنوب كشور عمده بارش هاي كشور را در اين مدت به خود اختصاص خواهند داد.

شايد منطقه اي كه كمترين بارش ها را دريافت خواهد كرد، جنوب شرق كشور استان سيستان وبلوچستان باشد.

89303709350279827529.png

45098639900560473814.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه
83 میل برای مسجد سلیمان!!!:ناراحت:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=OIAI/

43 میل برای تربت حیدریه!!

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=OIMH/

55 میل برای بیرجند!!!

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=OIMB/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باز نیروی دریایی برای بجنورد خوب پیش بینی کرده...مثل آبدیت ظهرشه..ولی احتمالا اون هم به جرگه ی جی اف اس میپیونده..:ناراحت:،مگر اینکه ای اسی ام هم خوب آبدیتی داشته باشه..در اینصورت جی اف اس رو فاکتور خواهم گرفت از مدل هایی که بررسیشون میکنم..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
کانادا برای بجنورد خوب پیش بینی کرده،نیروی دریایی خوب پیش بینی کرده..ای سی ام هم آبدیت صبحش خوب بوده واسه بجنورد..فقط این وسط جی اف اس ساز ناسازگاری میزنه..به بارش خوب در بجنورد امیدوار شدم1!!:خنده1:

seyyedalireza

مدیر موقت
حالا ناراحت نشو
همش که نمیشه درست پیشبینی کرد اشتباه هم میشه داشته باشه کسی
اصلا عشق هواشناسی به همین اشتبا هاش ودرست بودناشه
من که از هواشناسی هیچی حالیم نمیشه وقتی یک اپ درست میبینم حال میکنم حالا اگه درست بود که چه بهتر ولی اگه نه خوب منتظر اپدیت ها و نقشه های جدید میمونم
مطمئن باش که اخر این هفته مشهد بارش درست حسابی داره اگه نبود من اسممو عوض میکنم
چون من به اقا هادی و امیرمحسن وسیبری و.... اطمینان دارم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
Solar Update / Sunspot 2002
Good afternoon. Below is an updated look at the visible solar disk on Sunday. Solar activity reached moderate levels during the past 24 hours with two M-Class flares and a number of C-Class flares detected. Region 2002 located in the southeast quadrant was the source of an M1.4 event at 23:41 UTC and an M1.0 flare at 13:58 UTC this morning. The active region continues to expand in both size and magnetic complexity as it rotates into a more geoeffective position. Region 1996 in the northern hemisphere expanded overnight ans is currently producing C-Class solar flares. All other visible regions remain stable. Long lasting sunspot 1990 rotated off the visible disk and behind the west limb. There will remain a chance for isolated M-Class solar flares.

hamed2148

کاربر ويژه
يعني آفرين به اون پيش بيني هاتون ... مرحبا و صد آفرين به اون پشتكار و همت جهادگونه شماها در راه باريدن باران حتي به زور ...

امسال سال مشهد و مشهدي نبود ....

يك سوال از كارشناسان امر : چرا باران نميبارد ؟ چرا برف نميبارد ؟ چرا اينقدر شمالشرق زير نرمال شده هواش ؟ پاسخ ب اين سوال وسوالات ديگر در اين جا يا هيچ جا ؟ آخ يكي واسم توضيح علمي بياره نه توجيح  

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
يعني آفرين به اون پيش بيني هاتون ... مرحبا و صد آفرين به اون پشتكار و همت جهادگونه شماها در راه باريدن باران حتي به زور ...

امسال سال مشهد و مشهدي نبود ....

يك سوال از كارشناسان امر : چرا باران نميبارد ؟ چرا برف نميبارد ؟ چرا اينقدر شمالشرق زير نرمال شده هواش ؟ پاسخ ب اين سوال وسوالات ديگر در اين جا يا هيچ جا ؟ آخ يكي واسم توضيح علمي بياره نه توجيح

شما اول لحن و نوع صحبتت رو درست کن بعد اینجا بیا!!!
هیچ کس اینجا حق نداره به دیگری توهین کنه!!!
هیچکس هم اینجا ادعا نکرده هواشناس هست !!!
هر کسی اینجا هست عاشق هواشناسیه نه خدا که باعث بارش و خشکسالی بشه!!!
همه داریم اینجا یاد میگیریم!!!
حتا بچه های اینجا از سازمان هواشناسی این کشور بهتر و دقیقتر پیش بینی میکنند!!!
در پایان ازتون خواهش میکنم به کسی توهین نکنید دفعه بعد فقط پاک نمیکنم !!!

hamed2148

کاربر ويژه
دادش گلم آخه تو اين نوشته ب كي توهين شد تا من ببوسمش و از دلش دريارم ...
چرا ب جاي اينكه جواب ساده من رو بدي سريع رفتي سراغ حذف كردن أخه چرا اينجوري رفتار مي كنيم ماها ؟؟ روش حذفي فقط واسه فوتبال نيست اينجا با هر سخني سريع اعمال ميشه !!!!

دوست عزيز و هم حس من چرا وقتي الكسا و ورتكسي در كار نيست دم ب دقيقه از اون حرف ميزنيم . چرا الكي باعث اميدواري و بعد با منتج ب نتيجه شدن باعث ياس و نوميدي ميشيم .. من حرفم اينه نبايد با احساسي پيش بيني كردن خودمون موجبات جريحه دارشدن احساسات پاك دوستان در اين انجمن بشيم !!!! حرف من بده بگو حرف نزن ديگه نميزنم و ديگه ل نيازي ب حذف كردن هم نيست !!! 

بهتر شده محمدرضا جان حتمن باید آپدیت داغون 6 ساع قبل رو بزارم تا باورتون بشه

آپدیت 6 ساعت قبل جی اف اس

مشاهده پیوست 54140
بارش زیاد تغییری نکرده ولی سرما که دیگه از شدتش کاسته شده درسته؟؟؟؟ ولی من اپدیت امشب ECMWF
خیلی مهمه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا