• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دادش گلم آخه تو اين نوشته ب كي توهين شد تا من ببوسمش و از دلش دريارم ...
چرا ب جاي اينكه جواب ساده من رو بدي سريع رفتي سراغ حذف كردن أخه چرا اينجوري رفتار مي كنيم ماها ؟؟ روش حذفي فقط واسه فوتبال نيست اينجا با هر سخني سريع اعمال ميشه !!!!

دوست عزيز و هم حس من چرا وقتي الكسا و ورتكسي در كار نيست دم ب دقيقه از اون حرف ميزنيم . چرا الكي باعث اميدواري و بعد با منتج ب نتيجه شدن باعث ياس و نوميدي ميشيم .. من حرفم اينه نبايد با احساسي پيش بيني كردن خودمون موجبات جريحه دارشدن احساسات پاك دوستان در اين انجمن بشيم !!!! حرف من بده بگو حرف نزن ديگه نميزنم و ديگه ل نيازي ب حذف كردن هم نيست !!!

شما یعنی هیچ توهینی نکردی؟!!!
حالا خوبه من میتونم حذف شده را برگردونم!!!
شما میتونی امیدوار نشی اصلن شما مگه وکیل وصی بقیه هستین که نگران احساساتشون هستین!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

انشاء الله خدا در نعماتش رو به روی همه باز کنه تا دست از سر همدیگه بر داریم و همه به آرامش برسیم!

هرچند که با حافظه تاریخی سال های 90 و 91 دیگه توقع مشهدی ها خیلی بالا رفته و بارش کمتر از 20 میلیمتر رو اصلا به اسم بارش قبول ندارند!!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
همه میتوانند هر انتقادی نسبت به این موضوع و یا هواشناسی دارند مطرح کنند اما با رعایت اخلاق و قوانین ایران انجمن

hamed2148

کاربر ويژه
آرش جان يعني شما هنوز ب وقوع پيوستن اين پديده جوي در اينموقع سال اميدواري ... اكه جواب مثبته ازت توضيحات خواستم و اگرنه چرا حرف من رو رد مي كني و عصباني ميشي و حرف من خود ب خود اثبات شدس !!! نه رفيق ؟؟؟؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آرش جان يعني شما هنوز ب وقوع پيوستن اين پديده جوي در اينموقع سال اميدواري ... اكه جواب مثبته ازت توضيحات خواستم و اگرنه چرا حرف من رو رد مي كني و عصباني ميشي و حرف من خود ب خود اثبات شدس !!! نه رفيق ؟؟؟؟

اینجا کسی با قطعیت کامل پیش بینی نکرد و هر چی الان هم گفته میشه فقط یک پیش بینی است!!! تا خواست خدا چی باشه!!!
در ضمن قرار نیست با این الگو ها هرکولی ایجاد بشه!!!

سیبری

کاربر ويژه
14031418_2_0912.gif

hamed2148

کاربر ويژه
آرش ب خاطر صداقت در كلام و تائيد نظر بنده حقير ازت سپاسگذارم .. مرسي دوست همشهري ..

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
به امید خدا تا پایان هفته تقریبن سراسر ایران با بارش های خوبی مواجه میشه و البته سهم بعضی نقاط خیلی بیشتر و سهم بعضی نقاط کمتر و اما وضعیت شمال شرق هم بد نیست و من درک نمیکنم چرا یک عده سیاه نمایی میکنند!!!
یعنی انتظار 100 میل بارش در شهر مشهد دارن؟اونم تو 2 روز!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آرش ب خاطر صداقت در كلام و تائيد نظر بنده حقير ازت سپاسگذارم .. مرسي دوست همشهري ..

من هادی هستم
در ضمن درک نمیکنم نظر شما چی بود؟ شاید شما رفته باشی فروم های دیگه و چیزهایی دیده باشی ولی اینجا من ندیدم!
امیدوارم با سعه صدر بیشتر مطالب را دنبال کنی و شرکت در بحث داشته باشی!

hamed2148

کاربر ويژه
هادي ببخشيد ك گفتم آرش ب هر حال با يك بوس آبدار رو لپات ازت طلب بخشش مي كنم .. هادي ي دونه اي دور دونه اي ..بوسسسسسسس:گل::گل::گل:

samann

کاربر ويژه
به امید خدا تا پایان هفته تقریبن سراسر ایران با بارش های خوبی مواجه میشه و البته سهم بعضی نقاط خیلی بیشتر و سهم بعضی نقاط کمتر و اما وضعیت شمال شرق هم بد نیست و من درک نمیکنم چرا یک عده سیاه نمایی میکنند!!!
یعنی انتظار 100 میل بارش در شهر مشهد دارن؟اونم تو 2 روز!!!

ببین دوست عزیز واسه من و خیلی دیگه از بچه های شمال شرق مهم نیست که مثلا نوار غربی بارون بیاد. خیلی از ما شرقیها تو عمرمون حتی اون مناطقم ندیدیم. ما الان داریم به بهار و تابستون شمال شرق فک میکنیم که چه بلایی سرمون قراره بیاد. حالا گیرم که نوار غربی بهشت شه.هیچ ربطی به ما نداره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا