• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
:مشکوک::sanjaghi::151::حرص::عصبانی::48::20::45::31:

یکی باید کلا شما رو از برق بکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hamed2148

کاربر ويژه
حالم گرفته شد كل ايران عالي ميباره ولي مشهد داغونه چرا ؟؟ بايد علت فرا تر از جنب حاره اي باشه .. ديگه بايد دنبال علت ماورائي گشت ك تو هر آبديت اوضاع بدتر ميشه .... ديگه نياز اساسي به كارشناس مسائل ماورائي و ماوروطبيعه بايد گشت تا پاسخگو باشه .... والله !!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ببین دوست عزیز واسه من و خیلی دیگه از بچه های شمال شرق مهم نیست که مثلا نوار غربی بارون بیاد. خیلی از ما شرقیها تو عمرمون حتی اون مناطقم ندیدیم. ما الان داریم به بهار و تابستون شمال شرق فک میکنیم که چه بلایی سرمون قراره بیاد. حالا گیرم که نوار غربی بهشت شه.هیچ ربطی به ما نداره.

هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته!!!
شما بدترین وضعیت ممکن را در نظر بگیر که با تانکر آب بیارن در خونه و حتا از اون هم بدتر که فقط آب معدنی گیرمون بیاد بالاخره این تابستون هم میگذره!!!
اگه به یاد داشته باشین از سال 77 نیمه شرقی رفته تو خشکسالی و همچنان ادامه داره این ماجرا حالا یک سال کمتر یک سال بیشتر و ما با شرایط خودمون رو وفق دادیم پس این نیز بگذرد!!!

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل::گل:
به اعتقاد نروژ بارش های مشهد از پنجشنبه اغاز میشه البته بصورت پراکنده عمده بارشمون از شنبه یعنی اصل کاری

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
nxf63c9ujg5kab5xle4.png

samann

کاربر ويژه
بابا دیگه خسته شدیم بسه دیگه
ناسلامتی دیگه باید نوار غربی بارششون کم بشه و بارشهای خوبه شمال شرق شروع شه اما هنوز همون مدلهای مضخرف بارشهای سنگین غرب انگار الان دی و آذره.......
استغفر الله دیگه داره عدالتش زیر سوال میره

samann

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل::گل:
به اعتقاد نروژ بارش های مشهد از پنجشنبه اغاز میشه البته بصورت پراکنده عمده بارشمون از شنبه یعنی اصل کاری

بله نروژ هم بارشها رو کم کرد انتظارش میرفت. :سوت:حالا هی بگین حریانات مداری واسه ما خوبه

aliwinter

Banned
سلام
چه خبرا بچه های هواشناس برین کنار من اودم وسط خخخخخ
من که دیگه شمال شرق بارون برف خوبی نیموده بود یه مدت حالم خوش نبود
باران های دم اسبی تو بهار داریم؟دلم هوای رعد برق بارون دم اسبی کرده:کسل:(یه دم اسب باس برا خودم بخرم...هه هه)
اینجا هوا هروزشده صبح ابری نم نم باران بعد طهر ابری شب نمیه ابری

samann

کاربر ويژه
داغ دلت رو تازه کنم:خجالت2:

b-18-12-92.gif

خدا خیرت بده .واقعیت ما اینه . واسه اینه ما عصبی هستیم
حالا شما میای میگی خدا رو شکر در ایران بارون خوب داریم
ای به درک که 100 میل غرب بارش داره معاون وزیر نیرو جلسه اضطراری در مشهد داشته. اوضاع بدتر از اونچیزیه که فک میکنین

نیما 68

کاربر ويژه
بله نروژ هم بارشها رو کم کرد انتظارش میرفت. :سوت:حالا هی بگین حریانات مداری واسه ما خوبه
:ناراحت::ناراحت::ناراحت::ناراحت:
ای خدا دوسال عیدی تپل به ما دادی امسالم دریغ نکن
البته بازم اسفند از دی بهمن بهتر بوده وانشالله بهتر میشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
یعنی به اندازه نرمال بارشمون از اول پاییز تا حالا نسبت به سال قبل کاهش بارندگی داشتیم یعنی 134 میلی متر!!!

نیما 68

کاربر ويژه
اینم سال تحول 91 تاته به ما حال داد بارون اخر هوای شهرو فول اچ دی کرد چه سال گندی شد این92

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خوب بریم سر وقت نقشه های اسمبل مدل ECMWF
کدوم یکی هاش رو میخاستی امیر محسن جان؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اردبیل

WED 12
snow.png
Overcast with Snow Possible-4.0°C1.0°C30.0cmENE 15
THU 13
snow.png