• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
زیاد اطلاعاتی در مورد هارپ ندارم اما با این استدلال نعوذبالله میتونیم بگیم که زلزله بم هم باعث پیشرفت صنعت و ... شده!
جان انسانها با هیچ پولی قابل برگشت نیست
در هر صورت انشالله همه کشور پربارش بشه

بله درست است ولی حرف من در مورد کشورهایی همچون آمریکا است نه ایران و من هم دوست ندارم جان مردم در هر جایی از دنیا گرفته شود به خاطر پول ومنافع.:گل:

ما حرف از ماورا الطبيعه نزديم حرفي كه ميزنيم اينه كه وقتي بد فكر كني و بد ديگران را بخاي همون بلا سر خودت مياد كه به عينه تو زندگي همه ديده شده و هممون تجربه كرديم! در مورد انرژي منفي هم كه اميرمحسن عزيز لطف كردن گرافيك زيبايي ازش گذاشتن اصلن هم به ماورا الطبيه ربطي نداره بلكه چيزي است طبيعي در اطرافمون!

هادی جان شما یادته من گفتم که دوست دارم فلان جا خشک بشه فقط شرایط دو منطقه رو مقایسه کردیم و بد کسی رو تخواستم

مثل این میمونه که یکی بگه من دوست دارم تو این مسابقه اول بشم بعد بهش بگن تو بد دیگرانو خواستی نخواستی اونا اول بشن

arashz

مدیر بخش هواشناسی

قانون طبیعت در مواجه با انرژیهای منفی سرگردان!!!!!!!!!!!!!!!!

ey787rg8gf0my95k5zm.png

خیلی عالی بود کلی کیف کردم:گل::خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من برم، دوستان فعلا :گل:

امیدوارم در کل کشور عزیزمون بارش خوب برف و باران داشته باشیم از سرخس تا خرمشهر، از ارس تا خلیج گواتر.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خوب جي اف اس همونطور كه انتظار ميرفت بارش ها را در شمال شرق افزايش داد به اميد خدا با روند صعودي انسو اين احتمال وجود داره كه بارش هاي شمال شرق بهتر هم بشه!

vafr

New member

بارش مناطق مختلف کشور باهم منافات نداره سال 90 ایلام خشکسالی بیسابقه بود کرمانشاه به بالا هر روز بارانی بود - چه سال نحسی بود لعنت بهش...........

الله و اکبر پس چرا بارش شروع نمیشه دوستان...................

نقشه ها که برای ایلام خیلی خوش رنگن ولی الان باید دیگه شروع میشد
14031806_2_1006.gif

سیبری

کاربر ويژه

بارش مناطق مختلف کشور باهم منافات نداره سال 90 ایلام خشکسالی بیسابقه بود کرمانشاه به بالا هر روز بارانی بود - چه سال نحسی بود لعنت بهش...........

الله و اکبر پس چرا بارش شروع نمیشه دوستان...................

نقشه ها که برای ایلام خیلی خوش رنگن ولی الان باید دیگه شروع میشد
14031806_2_1006.gif

من که هیچ وقت اسم 90 رو بی وضو نمیارم
1390 برای قوچان عالی بود
بارش 412 میل
برف خالص 250 تا 300 میل
برف تجمعی بیش از 3 متر
روزهای برفی 56 روز!

سیبری

کاربر ويژه
درود بر تو قوچان و درود بر دودمانت!

زمستون هنوز در قوچان نفس می کشه و همین کافیه!

من می خوام با عکس تمام احساس سرمای قوچان رو به شما منتقل کنم دوست دارم سوز سرمای شرقی رو با بند بند وجودتون و با تار پودتون احساس کنید!
قوچان امروز صبح
دما 4-
وزش باد 40 کیلومتر در ساعت از شرق
هوا مه آلود ، تاریک و خاکستری( عاشق هوای خاکستری هستم!)

33af0jk3dkic6jq4bkey.jpg

سیبری

کاربر ويژه
حقیقتش زمستون در قوچان نفس می کشه اما این اصلا کافی نیست! چون به لحاظ بارش به گ..رفتیم!:ناراحت:

سیبری

کاربر ويژه
سید! من در جواب پرسش اوایل اسفند شما که پرسیدی کی بارش سراسری با مقادیر بالا در کشور خواهیم داشت دو هفته پیش با قاطعیت فقط در 3 کلمه جواب دادم: از 20 اسفند

فردا 20 اسفنده! یادت باشه آمار بارش ایستگاه های ایران رو فردا چک کنی و یک درود بر حاج محسن به ضمیمه پستت ارسال کنی!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Frequency of Flooding Across Europe May Double by 2050
  • Published: March 9th, 2014
49 32 1 0

By Tim Radford, Climate News Network
LONDON – The catastrophic floods that soaked Europe last summer and the United Kingdom this winter are part of the pattern of things to come. According to a new study of flood risk in Nature Climate Change annual average losses from extreme floods in Europe could increase fivefold by 2050. And the frequency of destructive floods could almost double in that period.
assets-climatecentral-org-images-uploads-features-03.7.14_MW_europeflooding-500x307.jpg
Floods submerge St. Mark’s Square in Venice: The prospect is worse to come.
Credit: Wolfgang Moroder, Wikimedia Commons via Climate News Network
About two thirds of the losses to come could be explained by socio-economic growth, according toa teamled by Brenden Jongman of the University of Amsterdam in the Netherlands and Stefan Hochrainer-Stigler of the International Institute for Applied Systems Analysis in Austria.
That is because more development and investment means there is more at risk from any flooding. But the other third of the increase will be delivered by climate change, and a shift in rainfall patterns in Europe.
From 2000 to 2012, floods in European Union countries averaged €4.9 billion ($6.8 billion) a year in losses. In the floods of June 2013, losses tipped €12 billion ($16.6 billion) in nine countries of Central and Eastern Europe. The annual average losses could increase to €23.5 billion ($32.4 billion) by 2050.
Unprecedented floods like those of 2013 occur on average once every 16 years now. By 2050, the probability will have increased to once every 10 years.
[h=3]Floods Widespread The team looked at monthly peak river discharges in more than 1,000 river sub-basins to begin making their estimates: they also matched these peak flows with atmospheric circulation patterns. The point of the study was to deliver more accurate information.
assets-climatecentral-org-images-uploads-news-03.7.14_CNN_flooding-500x307.jpg
Unprecedented floods like those of 2013 occur on average once every 16 years now. By 2050, the probability will have increased to once every 10 years.
Credit: Peter Samow/Flickr
“We brought together expertise from the fields of hydrology, economics, mathematics and climate change adaptation, allowing us for the first time to comprehensively assess continental flood risk and compare the different adaptation options,” said Brenden Jongman.
And Dr. Hochrainer-Stigler said the new study for the first time accounted for the correlation between floods in different countries. Risk-assessment models tended to consider river basins as independent entities. “But in actuality, river flows across Europe are closely correlated, rising and falling in response to large-scale atmospheric patterns that bring rains and dry spells to large regions.”
All of this points to greater strains on the pan-European Solidarity Fund that finances recovery from disaster within the European Union. “If the rivers are flooding in Central Europe, they are also likely to be flooding in eastern European regions,” he said.
Tim Radford is a reporter for Climate News Network. Climate News Network is a news service led by four veteran British environmental reporters and broadcasters. It delivers news and commentary about climate change for free to media outlets worldwide.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

نمیدونم چی بگم...حرفی هم بزنم به عنوان هشت ضلعی ناامیدان و منفی گویان انتخاب میشم!!!:خنده1::خنده1:،ولی خب هنوز فرصت زیادی باقی مونده..امیداست که در آبدیت های باقی مونده تحولاتی مثبت رو شاهد باشیم..{انرژی مثبت!!:خنده1:}

اون چیزی هم که فکرشو میکردم داره سرمون میاد!!:ناراحت:

xxzrfz6767tbltyhepz.jpg

سید! من در جواب پرسش اوایل اسفند شما که پرسیدی کی بارش سراسری با مقادیر بالا در کشور خواهیم داشت دو هفته پیش با قاطعیت فقط در 3 کلمه جواب دادم: از 20 اسفند

فردا 20 اسفنده! یادت باشه آمار بارش ایستگاه های ایران رو فردا چک کنی و یک درود بر حاج محسن به ضمیمه پستت ارسال کنی!

حاج محسن بنده هم یازده مارچ رو اعلام کردم جایزش نصف

seyyedalireza

مدیر موقت
جایزه کجا بوده
دم عیدی پول نداریم ن بندازیم بعد جایزه هم میخواین

• :خنده1:

• :خجالت2:
دفعه قبلی هم جایزه رو من ندادم که اقای ادمین دادم حالا اگه یم نفر دیگه پیدا شد خواست جایزه بده چشم به متون نفری یک کارت 20 هزار تومنی میدم
اصل اینه که ببینیم کی اطلاعات هواشناسیش درست تره

حالا بحث عوض کنیم

مشهد هواش چجوری شد بارش ها بهتر شده یا نه؟

seyyedalireza

مدیر موقت
دوستان داره اتفاق جالب میوفته اپ امشب به یاد موندنی میشه بلاک لعنتی شروع به حرکت کردن کرده تمام پیش بینی ها برای مرکز کشور به سمت شرق تغییر میکنه!!

اینو یکی در انجمن دیگه ای گذاشته اگه بلاک بره چی میشه
مشهدو اب میبره

• :شاد2:

• :شاد:
    • :شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا