• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ما چاکریم امیرجان
اختیار دارین قربان
اما یه نکته من بارشهای حدی غرب کشور رو نمیدونم و نمیدونم که در شرایطی که برای ما بارش روزانه 40 میلیمتر خیلی عالیه برای غرب کشور هم این میزان قابل توجه هست یا خیر
و اینکه همونطور که آب و هوا مطلق نیست، شرایط بارشی هم مطلق نیست و درنتیجه میشه همزمان دو طرف ببارن و یا یه طرف عالی بباره و یه طرف هیچی نباره تقریبا مثل امسال

محمد رضا جان

اگه میزان بارش تجمعی بارش در زاگرس رو که مصادف با یک روز قبل و همون روز بوده در همون مثالی که خودتون ارائه دادید جمع ببندید می بینید که عدد بارش زاگرس قابل توجه بوده باز هم.

اینو فراموش نکنیم که بارش های سنگین در بازه های زمانی کوتاه جز نوادر اقلیم ما محسوب میشه ولی برای جنوب غرب نرمال!

بعد هم مشکل امسال ما شکلگیری پی در پی این الگو هست و این وسط زاگرس هیچ تقصیری نداره بلکه یک آنومالی فرامنطقه ای نا مناسب هست که کار دست ما داده:

02o4sekb753pcts8jfjr.jpg

سلام.دوست عزیز امروزه با پیشرفت علم هم می شود بارش ها را افزایش داد و هم با علم ماوراء الطبیعه هم می شود بارش ها را پیش بینی کرد و هم از بین برد و هم افزایش داد.:گل:

درود حرف شما کاملا درست ولی ایا شرایط این تغییر در اختیار من و شما یا هادی عزیز و دوست داشتنی هست که کاری از دستمون جز پذیرش بر بیاد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب آپدیت جدید جی اف اس خیلی بهتر شده تا 102 ساعت آینده برای عوض شدن حال و هوای انجمن و تزریق انرژی مثبت::گل:

sbnf9cklivo6i4hbqn4.jpg

aliwinter

Banned
چهارشنبه و پنج شنبه عجب بار شهای داریم به به

47361719028199319246.jpg

پیوست ها

• 2014-02-26_144800.jpg
    2014-02-26_144800.jpg
    98.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 2014-01-10_133822.jpg
    2014-01-10_133822.jpg
    186 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
خيلي ممنون اميرمحسن جان با اين آماري كه گذاشتي كه همه چي را كامل نشون ميده! و درضمن يك اشتباهي دوستان ميكنند كه انتظار دارن همزمان با بارش غرب ما هم بارش داشته باشيم در صورتيكه اصلن اينطور نيست معمولن بارش ما بيشتر از 24 ساعت بعد از غرب شروع ميشه!
اون که صد البته هادی جان، وقتی اینجا بارش شروع میشه، معمولا اون ور کشور ته دیگش رو هم خوردن:خنده1:
من هم میگم که مواردی بوده که حرف من رو نقض میکنه و مواردی هم که حرف نظر مقابل من رو و این طبیعیه چون فکر نکنم یه قانون کلی باشه برای بارش الاکلنگی غرب و شرق کشور
دلیل ورود من به این بحث هم همین بود که بگم که الزاما بارشهای خوب غرب با بارش خوب شرق همراه نمیشه یا بارش خوب شرق حتما با بارش خوب غرب

و نمونه هایی هم بوده که هر دو طرف خوب باریدن مثل آبان و آذر و دی ماه که هر موقعی که من از خراسان جنوبی خبر میگرفتم یک بار شاهد بارش سنگین بوده اند.:گل:
بله در پستهای قبل به این مورد اشاره کردم که مطلق نیست
در مورد هارپ و سایر موارد که میشه بارشها رو کم و زیاد کرد زیاد اطلاعاتی ندارم اما این مورد رو بگم که اگر قرار بود با هارپ در مقیاس بزرگ کاری رو انجام بدن، گردبادها و طوفانهای عظیم آیالات متحده رو به نحوی از بین میبردن که اینقدر بهشون خسارت نزنه
و در مورد بارورسازی هم که نظر برخی اساتید هواشناسی کاملا مشخصه

aliwinter

Banned
درود حرف شما کاملا درست ولی ایا شرایط این تغییر در اختیار من و شما یا هادی عزیز و دوست داشتنی هست که کاری از دستمون جز پذیرش بر بیاد

تو رادیو میگفت( یک هفته پیش) قبلا ابر ها بارور کردن,بعد اصلا معلوم نشد نتیجه اش چی شد
بعد معلوم شد اصلا ابری بارشی در کا ر نبوده خخخخخخ:غش2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام.دوست عزیز امروزه با پیشرفت علم هم می شود بارش ها را افزایش داد و هم با علم ماوراء الطبیعه هم می شود بارش ها را پیش بینی کرد و هم از بین برد و هم افزایش داد.:گل:

ما حرف از ماورا الطبيعه نزديم حرفي كه ميزنيم اينه كه وقتي بد فكر كني و بد ديگران را بخاي همون بلا سر خودت مياد كه به عينه تو زندگي همه ديده شده و هممون تجربه كرديم! در مورد انرژي منفي هم كه اميرمحسن عزيز لطف كردن گرافيك زيبايي ازش گذاشتن اصلن هم به ماورا الطبيه ربطي نداره بلكه چيزي است طبيعي در اطرافمون!

seyyedalireza

مدیر موقت
خوب خدارو شکر تهران هم بارش خوبی داره و بعدش نوبته مشهده
از قدیمیا شنیده بودم که هر وقت تهران بارون خوبی بیاد مشهد هم روز بعدش بارون خوبی میاد
انشالله که درسته ولی من این حرفو از خیلی ها شنیدم و درستم هستم بنظرم
چون چند بار خودم یادمه

sinaet

متخصص بخش فوتبال

ما حرف از ماورا الطبيعه نزديم حرفي كه ميزنيم اينه كه وقتي بد فكر كني و بد ديگران را بخاي همون بلا سر خودت مياد كه به عينه تو زندگي همه ديده شده و هممون تجربه كرديم! در مورد انرژي منفي هم كه اميرمحسن عزيز لطف كردن گرافيك زيبايي ازش گذاشتن اصلن هم به ماورا الطبيه ربطي نداره بلكه چيزي است طبيعي در اطرافمون!

بله کاملا درست ولی من هم حرفی از تصویری که آقا امیر محسن گذاشتن نزدم وفقط گفتم با علوم ماوراءطبیعه می شود کار هایی کرد و فقط تسلیم شدن تنها کار نیست.:گل:

seyyedalireza

مدیر موقت
فکر کنم نحسی 92 با اغاز سال 93 حتی در دقایق اول سال 93 بارش خوبی برای مشهد داشته باشه و یک سال پر اپ وپر بارش رو شروع کنیم

sinaet

متخصص بخش فوتبال
آقا محمد رضا(rahsazan) بله شما درست می گویید می شود با هارپ جلوی طوفان های آمریکا را گرفت ولی باید به چند نکته نیز توجه کرد.
1-میزان هزینه استفاده از این دستگاه چقدر است؟
2-میزان آسیب ها و هزینه های باسازی آسیب طوفان چقدر است؟
بعد هم تخریب خانه ها و مراکز در آمریکا=پیشرفت صنعت،کارکردن کار خانه ها،پیشرفت علم و...:گل:

آخرین ویرایش:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
فکر کنم نحسی 92 با اغاز سال 93 حتی در دقایق اول سال 93 بارش خوبی برای مشهد داشته باشه و یک سال پر اپ وپر بارش رو شروع کنیم

انشاالله ولی من بعد از 5 فروردین انشاالله به طور دقیق خواهم گفت در سال 93 چه اتفاقاتی رخ می دهد و راه های برطرف کردن آن چیست.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
آقا محمد رضا بله شما درست می گویید می شود با هارپ جلوی طوفان های آمریکا را گرفت ولی باید به چند نکته نیز توجه کرد.
1-میزان هزینه استفاده از این دستگاه چقدر است؟
2-میزان آسیب ها و هزینه های باسازی آسیب طوفان چقدر است؟
بعد هم تخریب خانه ها و مراکز در آمریکا=پیشرفت صنعت،کارکردن کار خانه ها،پیشرفت علم و...:گل:
زیاد اطلاعاتی در مورد هارپ ندارم اما با این استدلال نعوذبالله میتونیم بگیم که زلزله بم هم باعث پیشرفت صنعت و ... شده!
جان انسانها با هیچ پولی قابل برگشت نیست
در هر صورت انشالله همه کشور پربارش بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا