جالبه نروژ بر خلاف اکثر مدلها بارش و سرمایی برای دوشنبه و سه شنبه هفته بعد پیشبینی نکرده!!
سلام بر دوستان
سلام آرش جان
تبعات وقوع این پدیده در نقاط مختلف ایران و و در طول ماههای مختلف و خصوصا فصل بهار که همینک در اون هستیم باید مورد بررسی قرار بگیره.
آخرین سوپر النینو در بازه زمانی 1997 -98 میلادی بوقوع پیوسته و عملا خیلی از کارشناسان دارن پدیده النینوی پیشرو با اون سال مقایسه میکنند.
میشه به سایت چهار محال بختیاری مراجعه کرد و وضعیت جوی مثلا مشهد رو در همون سال مورد بررسی قرار داد و یا میشه از سایت NOAA آنومالی های اون سال و یا سالهای مشابه رو برای ایران استخراج کرد.
دوستان
این پیچ رو در فورم سایت اکیوریت ودر برای وضعیت آب و هوای ایران در بهار 1393 به زبان انگلیسی راه اندازی کردم و اولین پستها هم متعلق به وضعیت بارش در اولین روزهای بهار 93 شهر مشهد هست، انشاء الله که روزهای بهاری پر باری در جای جای ایران در انتظار باشه تا من بتونم با ارائه گزارشهای مصور دائما این صفحه ایرانی رو بروز کنم و اقلیم متنوع ایران رو به رخ جهانیان بکشم:خجالت2:
http://forums.accuweather.com/index.php?showtopic=31620
آقا امیر دیگه از این به بعد به پیش بینی این جاپنی های چشم سیب زمینی:هنگ: اعتماد نکنیم؟عایا؟ :راز: