• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالب اینجاست که نیروی دریایی هم با هواشناسی کانادا هم قدم و هم نفسه و آپدیت ایده آلی برای روز 12 فروردین و خصوصا برای منطقه ما داشته:

62195635526214134586.jpg

پس تا اینجای کار هواشناسی کانادا- نیروی دریایی و تا حدودی جی اف اس با هم متحد و هم نظر هستند در این خصوص

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی سرمنشاء اصلی این پیش بینی ها از مدل CFSv2 از زمانی بسیار دور هست. :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه نروژ بر خلاف اکثر مدلها بارش و سرمایی برای دوشنبه و سه شنبه هفته بعد پیشبینی نکرده!!

مهم نیست آرش جان

مدل جی اف اس و همگام با سایر مدلها موج سرمای جدید رو از بامداد 10 فروردین از سمت استان اردبیل و غرب دریای کاسپین نشون میدن که کاملا منطبق بر پیش بینی های مدل CFSv2 هست!

p3ofrpj9j9t2ragohbc5.jpg

موج سرمای مورد اشاره از سرعت گسترش بالایی برخوردار هست و دامنه این سرما از اواسط وقت 11 فروردین سرتا سر نیمه شمالی رو در بر میگیره و در روزهای12و 13 و 14 فروردین در منتهی الیه شمال شرق ایران به اوج میرسه:

41mmzery4nw0n8zke6l.jpg

rahsazan

کاربر ويژه

سلام آرش جان

تبعات وقوع این پدیده در نقاط مختلف ایران و و در طول ماههای مختلف و خصوصا فصل بهار که همینک در اون هستیم باید مورد بررسی قرار بگیره.

آخرین سوپر النینو در بازه زمانی 1997 -98 میلادی بوقوع پیوسته و عملا خیلی از کارشناسان دارن پدیده النینوی پیشرو با اون سال مقایسه میکنند.

میشه به سایت چهار محال بختیاری مراجعه کرد و وضعیت جوی مثلا مشهد رو در همون سال مورد بررسی قرار داد و یا میشه از سایت NOAA آنومالی های اون سال و یا سالهای مشابه رو برای ایران استخراج کرد.
سلام بر دوستان
بهار سال 76 که با ماه مارچ 97 آغاز شده بود، بهاری بسیار پربارش بود و این سال(سال 1376) تا پایان سال به نظرم پربارشترین سال طی سالهایی است که من به خاطر دارم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالب اینجاست که نقشه ها از 144 تا 192 ساعت آینده برای برخی نقاط کشور ارتفاع برف تجمعی روی زمین رو نشون میدن!!!!!!

آیا واقعا این ناهنجاری بهاری رخ خواهد داد؟؟؟!!!!

86819365792215111137.jpg

89613616997577025313.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

این پیچ رو در فورم سایت اکیوریت ودر برای وضعیت آب و هوای ایران در بهار 1393 به زبان انگلیسی راه اندازی کردم و اولین پستها هم متعلق به وضعیت بارش در اولین روزهای بهار 93 شهر مشهد هست، انشاء الله که روزهای بهاری پر باری در جای جای ایران در انتظار باشه تا من بتونم با ارائه گزارشهای مصور دائما این صفحه ایرانی رو بروز کنم و اقلیم متنوع ایران رو به رخ جهانیان بکشم:خجالت2:

http://forums.accuweather.com/index.php?showtopic=31620

aliwinter

Banned
دوستان

این پیچ رو در فورم سایت اکیوریت ودر برای وضعیت آب و هوای ایران در بهار 1393 به زبان انگلیسی راه اندازی کردم و اولین پستها هم متعلق به وضعیت بارش در اولین روزهای بهار 93 شهر مشهد هست، انشاء الله که روزهای بهاری پر باری در جای جای ایران در انتظار باشه تا من بتونم با ارائه گزارشهای مصور دائما این صفحه ایرانی رو بروز کنم و اقلیم متنوع ایران رو به رخ جهانیان بکشم:خجالت2:

http://forums.accuweather.com/index.php?showtopic=31620

آقا امیر دیگه از این به بعد به پیش بینی این جاپنی های چشم سیب زمینی:هنگ: اعتماد نکنیم؟عایا؟ :راز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا