• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
باز هم معذرت بابت کیفیت بد عکس ها...

wa5fphzdq2m6oh6945k8.jpg

xxq69p65ffsietql51y.jpg

q8dz20nsi2c7sc4k8kdv.jpg

1urn4pequxsoum85dpij.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نکته ی دیگه ای که بشدت منو متعجب کرد؛برف بسیار سنگین در کوه های منتهی به جنوب شرق نیشابور بود!!!تا پایین کوه کاملا سفید بود!!!از کوه های بینالود هم سفید تر بود!!!دوستان تصویر پوشش برف جنوب نیشابور رو ندارید؟؟{همون قرمزه که بعد از برف استاد امیرمحسن میذارن}

سیبری

کاربر ويژه
زمستون هنوز در قوچان نفس می کشه و همین کافیه
قوچان امروز هم در بیشینه و هم در کمینه مولا و آقای ایران بود

رویایی دارم از جنس قوچانی
سرمای بیشینه
رویای من اینه:خنده1:

78 Ghuchan (Iran)9.6 °C

back to index
1 Ghuchan (Iran)-5.2 °C
Minimum temperature in 24h. 03/26/2014 at 12:00 UTC
(78 of 78 stations)

سیبری

کاربر ويژه

بندر عباس چند وقتیه مثل سواحل استوایی می باره!

بندر عباس بد جور رو دور بارش افتاده!

1 Bandarabbass (Iran)34.9 mm
2 Sarakhs (Iran)14.0 mm
3 Jask (Iran)11.0 mm
4 Mashhad (Iran)9.0 mm
5 Kish Island (Iran)6.0 mm
6 Sirjan (Iran)4.2 mm
7 Kerman (Iran)3.0 mm
8 Siri Island (Iran)3.0 mm
9 Abu Musa (Iran)1.2 mm
10 Baft (Iran)0.8 mm
11 Chahbahar (Iran)0.5 mm
12 Shiraz (Iran)0.0 mm
13 Yasoge (Iran)0.0 mm
24 hours amount precipitation. 03/26/2014 at 12:00 UTC
(76 of 76 stations)

Amir-Hossein

کاربر ويژه
دوستان

این پیچ رو در فورم سایت اکیوریت ودر برای وضعیت آب و هوای ایران در بهار 1393 به زبان انگلیسی راه اندازی کردم و اولین پستها هم متعلق به وضعیت بارش در اولین روزهای بهار 93 شهر مشهد هست، انشاء الله که روزهای بهاری پر باری در جای جای ایران در انتظار باشه تا من بتونم با ارائه گزارشهای مصور دائما این صفحه ایرانی رو بروز کنم و اقلیم متنوع ایران رو به رخ جهانیان بکشم:خجالت2:

http://forums.accuweather.com/index.php?showtopic=31620

سلام دوستان عزیز

درود بر امیرمحسن

:گل:
صفحه بهاری اکیوودر و دیدم ، بسیار عالی بود
:گل: :گل::گل:امیرمحسن جان ، یه سری عکس دیگه هم میذارم اگر صلاح دیدی بزار... :خجالت2:

سیبری

کاربر ويژه
بندرعباس/ واحد مرکزی خبر/ اجتماعی

بارش باران در بندرعباس میهمانان نوروزی را غافلگیر کرد .
بسیاری از میهمانان نوروزی بعلت معتدل بودن هوای بندرعباس در بوستانهای نزدیک به ساحل دریا اسکان گرفته اند .
بر اساس اعلام اداره کل بنادر و دریا نوردی هرمزگان اسکله مسافری شهید حقانی بندرعباس و شهید ذاکری قشم به علت وضعیت بد جوی تا اطلاع بعدی بسته است .
فرماندار بندرعباس گفت: بیش از 750 مسجد ، حسینیه و سالن فرهنگی و ورزشی برای اسکان اضطراری میهمانان نوروزی در نظر گرفته شده است.
براساس اعلام اداره کل هواشناسی هرمزگان بارش شدید که از دقایقی پیش شروع شده است تا جمعه ادامه دارد.
بر اساس این گزارش آبگرفتگی معابر و طغیان برخی از رودخانه ها در هرمزگان پیش بینی شده است .
مرادی فرماندار بندرعباس در نشست ستاد مدیریت بحران بندرعباس افزود: 100 دستگاه اتوبوس هم برای جابجایی مسافران نوروزی در شرایط اضطراری آماده است.
فرماندار بندرعباس از شهروندان ساکن در اطراف رودخانه ها خواست در صورت طغیان رودخانه ها با اعلام فرمانداری ، خانه ها را تخلیه و به مراکز اسکان اضطراری مراجعه کنند.
اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان نیز اعلام کرده است همه جاده ها و راه های استان باز است و برای کمک رسانی به روستاها در شرایط قطع ارتباط جاده ای آنها با مرکز شهر آماده است.
بارش باران همچنین در دیگر مناطق استان هرمزگان نیز آغاز شده است

Amir-Hossein

کاربر ويژه
وضع هوای مشهد
هوای حاضر ساعت: 19:56
پیش بینی 3 روز آینده

N_03_XL.png
7° c
قسمتی ابری

جهت باد: جنوب شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | چهارشنبه 06 فروردین

سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۶۴

دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۸.۸ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۹° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: صفر° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۱/۰۶ ۱۹:۳۰

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود خدا بر مشهد تنها ابرشهر برفی نوروز ایران!

حاجی جون خیلی مخلصیم..:احترام:

انشاالله هفته ی دیگه شهرهای برفی نوروز ایران از انگشتان دو دست هم فراتر خواهد رفت و من شک ندارم که قوچان هم جزء این گروه خواهد بود..اندکی صبر لطفا...قوچان؛شیر خفته ی شمالگان بیدار خواهد شد!!!!واویلا!!!!:شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا