• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
مشهد - امروز صبح 6 فروردین 1393

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

سیبری

کاربر ويژه
حاجی جون خیلی مخلصیم..:احترام:

انشاالله هفته ی دیگه شهرهای برفی نوروز ایران از انگشتان دو دست هم فراتر خواهد رفت و من شک ندارم که قوچان هم جزء این گروه خواهد بود..اندکی صبر لطفا...قوچان؛شیر خفته ی شمالگان بیدار خواهد شد!!!!واویلا!!!!:شاد:

درود خدا بر تو محمد از بجنورد

هزارا سپاس از لطف علی حده شما نسبت به قوچان و بنده حقیر، لکن قوچان نه چون خفتگان بل چون مردگان است که حتی نفخ صور و دمیدن شیپور اسرافیل نیز بیدارش نخواهد ساخت!

AFSORDE

کاربر ويژه
به به، چقدر زیبا :104::atish:، عکس های همه ی دوستان عالی.

تبریک..... :fatemeh:، میدونستم مناطق شمال شرق در این موقع از سال پتانسیل چنین شرایطی رو داره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر خان سلام وضعیت سد دوستی از لحاظ ذخیره اب چطوره:گل:

سلام دوست جان

فعلا اطلاع ندارم انشاء الله بعد از تعطیلات چنانچه اطلاعات جدید داشتم حتما شما دوست عزیز رو در جریان خواهم گذاشت.

سلام به دوستان و مدیران محترم
دوستان توی نت دنبال برنامه هایی مثل گوگل مپ و ... برای دیدن تصاویر منطقه خودمون بودم که یه سایت تصویری متحرکی از کره زمین گذاشته بود که به نظرم جالب اومد و از دوستان اهل فن میخوام یکم بیشر در مورد سایت و امکاناتش توضیح بدن.
خود سایت که مضمون اصلیشو باد و آب و هوا تعریف کرده.
یه نکته جالبی که در این سایت دیدم قابلیت زوم و چرخش کره زمین داره و روی کلمه Earth کلید کنید قابلیتای جالبی داره.

دوستان پست اولم بود اگه مطلب با موضوع تاپیک مرتبط نبود خرده نگیرید.

کد:
http://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthographic=62.60,21.22,670

سلام حسین عزیز و خیلی به این جمع خوش اومدی و امیدوارم که لحظات خوبی رو در اینجا تجربه کنید.

در ضمن بابت معرفی این سایت هم که بنظرم یکی از بهترین سایتهای مرتبط با هواشناسی هست خیلی ممنون. هر از چند گاهی من از این سایت در موارد خاص استفاده میکنم و یا استفاد از امکانات موجود در این سایت میتونید از جزئیات لایه های مختلف طبقات جو از جمله جهت ، سرعت وزش باد و دما در حال حاضر و زمان اینده آگاهی پیدا کنید . این سایت در واقع یک سایت تخصصی هواشناسی هست که به نظر من میلیون ها دلار قیمت داره و خیلی راحت طبق قوانین فدرال دولت امریکا در راستای خدمت به بشریت در اقصاء نقاط کره زمین و در جهت پیشبرد علم بصورت رایگان در اختیار من و شما و در واقع کل بشریت قرار گرفته !

کاری که نه اروپایی ها نه آسیایی ها و نه روس ها اینطور مفت و مجانی انجام نمیدن یعنی خدمت رسانی به خلق بدون هیچ چشم داشتی و شاید یکی از دلایل فزونی نعماتشون هم در واقع همین باشه.

درود بر دوستان عزیز

دیشب یه شب رویایی بود برام1!!!!به طور فوق العاده زیادی سورپرایز شدم!!!از مشهد ممنونم...یعنی کولاک بود آآآآآآ..چندتا عکس گرفتم که هرچند از نظر کیفیت ناخن انگشت کوچیکه عکس های استاد امیرمحسن نمیشن ولی خب خالی از عریضه نیست دیدنشون..البته ابهت دیشب رو نشون نمیده...

درود محمد جان

اختیار دارید قریان عکسها بسیار زیبا بودند و لذت بردم و خیلی خوشحالم که شب گذشته و در سال جدید خاطرات خوبی برای شما رقم خورد.

سلام دوستان عزیز

درود بر امیرمحسن

:گل:
صفحه بهاری اکیوودر و دیدم ، بسیار عالی بود
:گل: :گل::گل:امیرمحسن جان ، یه سری عکس دیگه هم میذارم اگر صلاح دیدی بزار... :خجالت2:

درود امیر حسین جان
خیلی ممنون حتما اینکار رو انجام میدم.

راستی چرا خودتون در گالری عکس اکیوریت ودر عضو نمیشید و عکسهای زیبایی رو که میگیرید مستقیما و با نام خودتون قرار نمیدید؟!

این آدرس گالری عکسش و با عضویت میتونید عکسهایی که مرتبط با پدیده های آب و هوایی هست رو در اونجا قرار بدید.

توضیح بدم گالری عکس چند تا MODERATOR داره و عکسها در صورتیکه مرتبط باشند و جنبه سیاسی و یا غیر نداشته باشند حتما تایید خواهند شد.

اینهم آدرس گالری عکس:

http://photo.accuweather.com/photogallery/Content/Default.aspx?partner=accuweather

Amir-Hossein

کاربر ويژه
امیرمحسن جان فک کنم این عکسها ارزش گذاشتن تو پیج بهاری اکیوودر و داشته باشه...

با احترام... خدمت شما ... :احترام: :گل:

Amir-Hossein

کاربر ويژه

درود امیر حسین جان
خیلی ممنون حتما اینکار رو انجام میدم.

راستی چرا خودتون در گالری عکس اکیوریت ودر عضو نمیشید و عکسهای زیبایی رو که میگیرید مستقیما و با نام خودتون قرار نمیدید؟!

این آدرس گالری عکسش و با عضویت میتونید عکسهایی که مرتبط با پدیده های آب و هوایی هست رو در اونجا قرار بدید.

توضیح بدم گالری عکس چند تا MODERATOR داره و عکسها در صورتیکه مرتبط باشند و جنبه سیاسی و یا غیر نداشته باشند حتما تایید خواهند شد.

اینهم آدرس گالری عکس:

http://photo.accuweather.com/photoga...er=accuweather

راستش یکبار خواستم اینکار و انجام بدم ولی ایملهای عمومی رو قبول نمیکرد!
به همین دلیل نتونستم عضو بشم!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر استاد امیرمحسن

سپاس از لطفتون..واقعا می ارزید که این همه راه از گرگان اومدم به بجنورد و بعدشم رفتم نیشابور و در انتها هم مشهد...به هیچ وجه پشیمون نیستم..دارم رو مخ بابام کار میکنم که اگه بشه بریم اردبیل واسه هفته ی بعد1!!:خجالت2::سوت::سوت::سوت:

باز هم ممنونم از شما و مشهدالرضا...

سیبری

کاربر ويژه
زمستون هنوز در قوچان نفس میکشه و همین کافیه!
فدای اون کو ه های کم برف امسالت قوچان عزیز!:ناراحت:
i8rstb65lw2v5ujb2er.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آخه مگه مردمان خراسان شمالی چه گناهی کردن که جی اف اس باهاشون راه نمیاد؟؟؟!!!!:ناراحت::زبون:،البته ربطی به جی اف اس نداره؛مشکل از یه جای دیگه ست..........

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

درود بر امیرمحسن

:گل:
صفحه بهاری اکیوودر و دیدم ، بسیار عالی بود
:گل: :گل::گل:امیرمحسن جان ، یه سری عکس دیگه هم میذارم اگر صلاح دیدی بزار... :خجالت2:

امیرمحسن جان فک کنم این عکسها ارزش گذاشتن تو پیج بهاری اکیوودر و داشته باشه...

با احترام... خدمت شما ... :احترام: :گل:

امیر حسین جان

انجام شد:

http://forums.accuweather.com/index.php?showtopic=31620&st=0#entry1887643

سیبری

کاربر ويژه
1 فرودین 93 از بجنورد تا سبزوار لحظه به لحظه با جاده و تغییر وضعیت جوی و اقلیم همراه شوید!

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نگران نباش محمد جان ، خدا بزرگه ، انشاءالله درست میشه....

راستی ... شنیدم دیشب تو محله ما (مجیدیه) بودی و از برف اینجا کلی لذت بردی!!!!!!!

درود امیرحسین جان..بله خدا بزرگه..امید ما هم به خداست..شک نکن..انشاالله..:گل:،بله دیشب واقعا برای لحظاتی مجیدیه ترکونده بود!!!حسابی لذت بردم..:گل::احترام:

نیما 68

کاربر ويژه
سلام بر دوستان :گل::گل:
باز مشهد ترکوند اینم شد اولین حسرت93 من نیشابور بودم اونجا هیچی نیومد اینجا البته به گفته دوستان یک 10 سانتی اومده
امیدوار دوباره برف ببینم فعلا امید ها بالا ست
ممنون از همه عکسها واقعا زیبا بودن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا